Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
    Alex Gomez
    @alejgomez
    so that means you need to update both the ObstacleTower application, and the repo if you want to use the latest.
    I had this issue as my docker environment was continuously dowloading the v1.2 of the repo, while I already had the v1.3 of the app
    Karl
    @zook111
    @alejgomez yes cloned latest repo. I think there must be an issue with the docker image maybe?? Did you fix the docker issue?
    Alex Gomez
    @alejgomez
    @zook111 it depends how you install dependencies in your docker image. my "requirements.txt" had "git+git://github.com/Unity-Technologies/obstacle-tower-env@v1.2"
    i deleted @v1.2 and voila
    Arthur Juliani
    @awjuliani
    Hi all. Thanks for pointing this out. Last week we released v1.3 of the binary and gym interface which fixed a couple of issues participants were having. We didn't yet update the challenge repo to target this latest version. I will update it today.
    Just pushed a fix to master branch of obstacle-tower-challenge
    Nguyen Huynh
    @huynhnguyen
    This message was deleted
    I got this error on evaluation but it quite difficult to trace without log returned. Please help on it?
    sorry I try to show my screen picture but fail to load
    Karl
    @zook111
    @awjuliani many thanks.
    Nguyen Huynh
    @huynhnguyen
    I think I miss the debug configure setting, sorry for the previous message. Thanks.
    KarolisRam
    @KarolisRam
    what the... I haven't trained my agent on puzzle rooms at all (floors 10+) and it somehow got a score of 25 on one of the runs (14 floors probably)?! It gets to floor 10 from time to time, but not often. I hope I made a mistake in reward calculation... otherwise it might have become self aware D:
    Arthur Juliani
    @awjuliani
    Hi @KarolisRam Could you possibly record a video of the agent? It might have discovered a bug that allows it to skip floors :)
    KarolisRam
    @KarolisRam
    I'll try. Sadly I wasn't setting/saving random seeds, I will try to do a sweep of seeds and figure out what's happening.
    KarolisRam
    @KarolisRam
    hmm even with a set seed the agent starting position seems to be a bit random (the agent is sometimes a bit further forward). Is this intended?
    parilo
    @parilo
    SP Mohanty
    @spMohanty
    I will be offline soon, but managed to catch this one fast enough
    but please do try running your agents locally before submitting
    parilo
    @parilo
    I tried and it worked well
    SP Mohanty
    @spMohanty
    Many of the errors that we see are usually missing dependencies, etc
    parilo
    @parilo
    Thank you!
    SP Mohanty
    @spMohanty
    parilo
    @parilo
    Maybe I need to rebuild docker image, I use ObstacleEnv 1.2 - is it a problem?
    SP Mohanty
    @spMohanty
    Shouldnt be !! But now that I look closely to your error
    yes, its unusual why it has an issue with finding mlagents
    :/
    well the image is rebuilt on every evaluation
    But you have a successful evaluation from a month ago here : https://gitlab.aicrowd.com/parilo/obstacle-tower-challenge/issues/19
    what changed ?
    SP Mohanty
    @spMohanty
    ===
    In any case, I will have to go offline soon
    but atleast your score of > 5 qualifies you for the second round
    parilo
    @parilo
    But I'm at 51 place
    I thought only first 50 will go to second round
    I will try with debug submission
    SP Mohanty
    @spMohanty
    Okay sure
    parilo
    @parilo
    Thank you!
    SP Mohanty
    @spMohanty
    I will refrain from publicly commenting on the eligibility criteria !!
    But I can still voice my strong position from the beginning to allow everyone to take part in subsequent rounds.
    :angel:
    I am around for another 30 mins, and can quickly try to see why your submission fails
    btw
    running it in debug mode
    will still give you only the same logs
    I pasted on your submission issue
    parilo
    @parilo
    Cool!
    Now trying to rebuild the image and test it locally, so it will be looong way)
    SP Mohanty
    @spMohanty
    Maybe just try to rebuild the image locally