Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    that will effect HDR?
    or just initial hand shake?
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    yeah
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    which one lol
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    Well the EDID will also give the config that says "this device supports HDR"
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    oh gotcha
    let me try it
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    the steps are physically printed on the back of the splitter
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    yeah i tried to follow that
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    so try power it down and then power it up without HDMI2 OUT connected
    and see if you get HDR
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    boom
    hdr
    weird
    i thought i tried that
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    yeah it is a bit weird, but maybe the cables were in the wrong order when it booted or something
    but at least it should be good for now!
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    except now i lost output
    of the hdmi 2
    its blinking on the box
    let me try rebooting the pi
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    wait a sec
    can you just replug the USB capture card
    and then restart the service
    Chris Harrod
    @thechrisharrod_twitter
    I finally figured out my power situation. https://www.amazon.com/dp/B01B1QKLSM. I'm so stupid.
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    ok
    tried that
    still blinking
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    if you go to view in Aurora is it empty?
    Chris Harrod
    @thechrisharrod_twitter
    Input voltage: AC 110V/220V. The factory setting is 220V.There is a switch, choose the proper voltage before use. I had to set it to 110. hahahaha
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    hahaha, amazing!
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    correct, black screen
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    can you show me the log again
    after restarting the service
    1 reply
    I'm flashing mine with the second last firmware I got from them now so I can have a close matching to yours
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    ok
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    Okay that looks fine
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    yeah
    its the splitter box
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    yeah
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    after shutting down, unplugging hdmi 2 and restarting this is happening now
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    EP968,World's first):Mission Complete,Anything Ok!!! these apps to flash the firmware onto this MCU have the worst logs
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    Chris I'm surprised you needed a bigger psu?
    i'm pushing 200 leds with the PSU andrew suggested just fine
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    He has 340!
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    oh
    i thought he had less, nevermind lol
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    k gimme a second to set mine up with this splitter
    Ryan P
    @ryan.pfl_gitlab
    tried to go to sdr, and replug hdmi from the splitter and its still not happy
    Andrew MacPherson
    @AndrewMohawk
    yeah just plugging mine in I am actually seeing the same, HDR + atmos but no output to the capture card