Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Jul 06 2021 01:45
    yiye93 opened #532
  • Jan 16 2021 11:05
    adamstafa commented #287
  • Dec 13 2020 06:19
    vishalsingha edited #531
  • Dec 13 2020 06:18
    vishalsingha opened #531
  • Nov 21 2020 14:51
    pankajsinghchamyal opened #530
  • Oct 09 2020 19:27
    vs74 closed #527
  • Oct 09 2020 19:27
    vs74 commented #527
  • Oct 04 2020 15:27
    LuckyPigeon commented #527
  • Oct 04 2020 15:26
    LuckyPigeon commented #527
  • Sep 23 2020 15:08
    AshwinB-hat commented #249
  • Aug 11 2020 22:50
    agbiotec opened #529
  • Jul 18 2020 00:46
    hrs2203 opened #528
  • Jun 09 2020 23:30
    rpalakkal closed #478
  • May 14 2020 15:54
    nikochiko closed #516
  • Jan 26 2020 11:44
    pranjaldatta commented #527
  • Jan 08 2020 04:59
    AnalystAbhishek commented #391
  • Dec 30 2019 09:34
    Mayukhdeb commented #391
  • Dec 27 2019 17:30
    diningPhilosopher64 commented #510
  • Dec 24 2019 15:24
    diningPhilosopher64 commented #510
  • Dec 24 2019 14:57
    diningPhilosopher64 commented #516
Somil Singhai
@limosin
Thanks that worked, though I got some more errors. I'll try to deal with them or else ask here.. Thanks again!
Bharath Raj
@thatbrguy

@pymit master has some changes that are not deployed yet. Could be a bug due from one of those changes.

Description of the layer node goes behind the sidebar while running locally while online deployed is working fine . is it a bug?

ASHUTOSH CHAUBEY
@ac-alpha
Hello!! I am a CSE undergrad at IIT Roorkee currently working in the field of deep learning. I want to contribute to the repo and participate in GSoC '19. Please help me find some deep learning related issues/updates I can start working on.
Bharath Raj
@thatbrguy
Hello @ac-alpha, welcome to Fabrik! You could start by setting up the Dev environment following the instructions on the repo. You can checkout some issues that are listed in the repo to contribute.
Nikhil Mudholkar
@nikhilmudholkar
Hello everyone. I am stuck in step 7 of setting up the dev environment. When i perform "python manage.py makemigrations caffe_app", it given me an import error as "No module named Startup". Startup.py is clearly present n the same directory. Can anyone help me out with this?
Gurpreet singh
@Gurpreetsingh9465
@nikhilmudholkar did you setup the virtualenv correctly, make sure that you are using python2 and the virtual env is active.
Jeremy Chou
@LuckyPigeon
I got an error AttributeError: 'numpy.ufunc' object has no attribute '__module__'
How can I solve this problem?
Bharath Raj
@thatbrguy
@LuckyPigeon What command gave you this error ?
Jeremy Chou
@LuckyPigeon
I got this error when I try to use docker-compose up --build
kirk86
@kirk86
image.png
hey folks apparently there's an issue with the login service, trying to login with either google or github
also on firefox the login icons of github and google don't show up at all
BTW forgive my naive question but is the service http://fabrik.cloudcv.org fully functional? It seems that I can't export a model?
Gurpreet singh
@Gurpreetsingh9465
@kirk86 i think the changes are not deployed. Because login / signup facility works in the lattest development build.
kirk86
@kirk86
@Gurpreetsingh9465 thanks, so if I understood this correctly, because login/signup facility isn't working then other actions such as export, import, share might not be fully functional as well?
Bharath Raj
@thatbrguy
@kirk86 As of now "user-specific" functionality is not deployed and so not having login/sign-up doesn't affect import/export/share. You can however setup your local build with functional login to test new features.
kirk86
@kirk86
@thatbrguy thanks for the reply. I am just wondering if that's the case then why it seems that I can't export anything using http://fabrik.cloudcv.org/. I've tried both FF & Chrome. Any ideas why that might be the case? Am I missing sth?
Namish pruthi
@namish800

Is celery worker running?if not then run this command in a different terminal

celery -A ide worker --app=ide.celery_app --loglevel=info

Bharath Raj
@thatbrguy
@kirk86 Should be an issue with celery on the development end then. Export didn't work for me too @Ram81
Ram Ramrakhya
@Ram81
@thatbrguy @kirk86 There is some issue with celery worker, some kind of memory leak. I'll have a look at it when I get time this weekend
kirk86
@kirk86
thanks guys!
sud911
@sud911
Hi , I want to help in re writing the README.md . As i also had problems installing and i wouldn't want any one else to go through the same problem as me. So my question is can i add another way the third way of installing using anaconda , As it was really easy using conda to set up the virtual env and installing some dependencies
Bharath Raj
@thatbrguy
Hello @sud911. I remember facing path issues (with caffe installation) back when I used a conda environment for Fabrik. Granted it may not always occur, I think it's best to stick with a virtual environment as it is much lighter in terms of space. In any case, conda installation is not too different from virtual env right, so I don't think that's necessary.
sud911
@sud911
thanks
Nikhil Mudholkar
@nikhilmudholkar
Hello everyone, during the 'python manage.py makemigrations caffe_app' stage, i am getting no module named channels error. I am using python2 as mentioned earlier by @Gurpreetsingh9465
Namish pruthi
@namish800
Can you share the error log?
Gurpreet singh
@Gurpreetsingh9465
@nikhilmudholkar did you installed all the packages in requirements.txt file
Verify it using pip list
Nikhil Mudholkar
@nikhilmudholkar
Thanks @Gurpreetsingh9465 . I am done with the environment setup. I'll work on some issue now. Can you suggest some beginner issues?
Gurpreet singh
@Gurpreetsingh9465
@nikhilmudholkar you can go through the issues tab https://github.com/Cloud-CV/Fabrik/issues
Nikhil Mudholkar
@nikhilmudholkar
Do i need to take a permission to resolve an issue or Can i work on any open issue?
I have selected 2 beginner issues that i would like to work on
Gautam Jajoo
@gautamjajoo
@nikhilmudholkar If no one is working on the issue, you can comment on the issue and start working on it!
Nikhil Mudholkar
@nikhilmudholkar
I have already commented on a couple of them. Actually someone else already commented that he was working on it. But the comment was dated 30th oct. So i guess i can work on it since it is still open
Gautam Jajoo
@gautamjajoo
You can ask on the thread if he is working on it or not.
Nikhil Mudholkar
@nikhilmudholkar
Sorry if my questions are too basic. I have completed working on an issue. I am facing problem issuing a pull request. I forked the repo, created a new branch and commited changes to new branch in my repo. Now when i visit the orignal Fabrik branch, a "compare and pull request" button pops up. But i am not able to proceed after that
Gautam Jajoo
@gautamjajoo
@nikhilmudholkar See the link compare across forks and then in head repository choose your repo
amr-adel
@Varezki
Hi all, I'm Amr. I am an undergrad looking forward to contribute to this amazing project.
I'm trying to set my environment but I keep getting this error every time I run 'python manage.py runserver'
FATAL: password authentication failed for user "postgres"
I tried several solutions on Stackoverflow but none worked
Namish pruthi
@namish800
Hey @Varezki have you changed the credentials in settings.py ?
amr-adel
@Varezki
I changed the hostname in dev.py to 'localhost'
Namish pruthi
@namish800
Have you changed the user and password?
amr-adel
@Varezki
Namish pruthi
@namish800
Change the ‘user’ and ‘password’ field to the ones you used while setting up the postgres database
If you followed the steps in readme.md the user and password should be admin and fabrik respectively.
amr-adel
@Varezki
I changed the user and pass, now I get this error
https://i.ibb.co/gDV5P42/Screenshot-from-2019-02-03-07-18-40.png
Namish pruthi
@namish800
Just run >python manage.py migrate
And then python manage.py makemigrations
amr-adel
@Varezki
It worked, but when I open 'http://localhost:8000/' I get a blank screen