These are chat archives for CoraleStudios/Colore

10th
Feb 2016
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 19:57
I just got back into using Colore, and I am tried using the Razer Chroma Naga mouse. I can get it to light some of it using the Mouse.Instance, but when setting a custom configuration the light on the side does not work. Is there support for this in Colore?
Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 19:58
Do you mean individual numerical keys on the side?
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:00
Not individually, because I don't think the Naga supports that. It looks like just one LED for all of them. I attempted to use the static and the color just turned off.
Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 20:00
You're correct it doesn't support individual keys.
I recommend the use of custom for it.
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:03
I attempted '''custom.Set(Color.White)'''. Only the scroll wheel and logo are lit.

'''
using MouseCustom = Corale.Colore.Razer.Mouse.Effects.Custom;

IMouse mouse = Mouse.Instance;
MouseCustom customMouse = MouseCustom.Create();
customMouse.Set(Color.White);
mouse.SetCustom(customMouse);
'''

Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 20:08
What happens
When you do that
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:09
It will light-up the Scroll Wheel to white and the Razer Logo to white.
Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 20:15
For me it doesn't even set the color on my Mamba TE
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:17
Hm, is there support in the Chroma SDK for either? I attempted to close Synapse to see if that would help, but no luck.
Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 20:20
Can you try mouse.SetGrid(new CustomGrid(Color.Red));
Razer semi-deprecated the old Mouse methods.
But didn't confirm it.
@xChris6041x
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:25
That worked. What I tried before with the grid was Create a grid, set the color to white, then set it to the mouse. That caused the chroma part of my mouse to crash.
Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 20:25
Odd.
Unsure why.
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:29
It is odd. Does your Set do the same thing as the constructor? So would other parts of the Mouse API be fixed, or because of the deprecation it is no longer possible?
Brandon Scott
@brandonscott
Feb 10 2016 20:30
Does Set do the same as which constructor?
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:31
the MouseCustomGrid(Color) constructor.
Adam Hellberg
@Sharparam
Feb 10 2016 20:35
there should be no difference in the behaviour between CustomGrid(Color) and CustomGrid.Set(Color)
Chris Bishop
@xChris6041x
Feb 10 2016 20:41
It seems to be working now. I think I tried settings a custom object and a custom grid object which caused it to break. But using just a grid seems to be working, including setting the thumbgrid by itself.