Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Jun 15 09:47
    Build #3605 passed
  • Jun 15 09:47
    Build #3605 passed
  • Jun 15 09:27
    Build #3604 passed
  • Jun 15 09:27
    Build #3604 passed
  • Jun 14 15:50
    Build #3602 passed
  • Jun 14 15:50
    Build #3602 passed
  • Jun 14 15:34
    Build #3601 passed
  • Jun 14 15:34
    Build #3601 passed
  • Jun 14 14:30
    Build #3600 passed
  • Jun 14 14:30
    Build #3600 passed
  • Jun 14 14:14
    Build #3599 passed
  • Jun 14 14:14
    Build #3599 passed
  • Jun 13 02:21
    Build #3598 passed
  • Jun 13 02:21
    Build #3598 passed
  • Jun 13 01:06
    Build #3597 passed
  • Jun 13 01:06
    Build #3597 passed
  • Jun 13 00:43
    Build #3596 passed
  • Jun 13 00:43
    Build #3596 passed
  • Jun 12 22:41
    Build #3595 passed
  • Jun 12 22:41
    Build #3595 passed
iiRockyboy199YT
@LordRockPeople_twitter
incase you didn't see this @quajak
Quajak
@quajak
So the extensions are installed now? Both the type system and the debugger? Can you then try opening one of the demos?
iiRockyboy199YT
@LordRockPeople_twitter
Nope.
Can't do anything.
I am getting kinda tired of doing this, I'll just install a virtual machine.
KM198912
@KM198912
image.png
finally getting somewhere :D
image.png
fabiosarts
@fabiosarts
hello, does cosmo work with VMWARE 15?
for some reason i got a crash when launching it
KM198912
@KM198912
yes
fabiosarts
@fabiosarts
that's pretty odd, i've installed all the requisites yet something crashes when debugging the project, might be the same thing that happened to @LordRockPeople_twitter :O
fabiosarts
@fabiosarts
image.png
image.png
KM198912
@KM198912
that seems rather odd
if you hover over any error does it show you a correction solution?
fabiosarts
@fabiosarts
you mean hovering the mouse on the message?
KM198912
@KM198912
in the solution
fabiosarts
@fabiosarts
not at all, the project it's the bare new project and compiles just fine, i can even create an iso
KM198912
@KM198912
can you try something?
fabiosarts
@fabiosarts
yeah
KM198912
@KM198912
open vmware manually, then go into the VM settings and change the ISO path and check if it boots then, if you get a green debugger message (assuming it is still enabled) that is progress
fabiosarts
@fabiosarts
it does actually :)
KM198912
@KM198912
ok
this is good then
fabiosarts
@fabiosarts
could be my low memory availability?
my current pc has 4 GB of ram, which 800 mb is taken by the APU
KM198912
@KM198912
dont think so
fabiosarts
@fabiosarts
i see
KM198912
@KM198912
you error says that it could not launch the progress for vmware
process*
what happens when you restart VS?
fabiosarts
@fabiosarts
could be a missing path?
same thing, i even reinstalled visual studio, with c# and net core support
KM198912
@KM198912
let me try something then i tell you
fabiosarts
@fabiosarts
i'll check visual studio installer again
KM198912
@KM198912
that is not it
fabiosarts
@fabiosarts
i'm currently using windows 8.1
KM198912
@KM198912
with VS2019
fabiosarts
@fabiosarts
exactly
KM198912
@KM198912
after you installed VMWare did you restart your PC?
fabiosarts
@fabiosarts
yes, i had it installed a couple of weeks ago
VMs it's a must for me xD
KM198912
@KM198912
the fact that you can compile the iso and run vmware actually makes me doubt that there is something wrong
infact that is how i use it as i dont use the debugger
fabiosarts
@fabiosarts
i see, it came to my mind to do it this way, but didn't found a way to connect the debugger to the already running instance
KM198912
@KM198912
just disable the debugger
fabiosarts
@fabiosarts
i see
KM198912
@KM198912
if i want to debug i use a try catch and Console.WriteLine as i deploy to physical hardware and have no use for the debugger
fabiosarts
@fabiosarts
that's a good one :O
Matthijs ter Woord
@mterwoord
no use for debugger?
KM198912
@KM198912
i cant debug with it on pyhsical hardware xD
Matthijs ter Woord
@mterwoord
as long as your physical hardware has a (real) serial port, you can still debug