Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Nov 26 14:15
    MunifTanjim commented #59
  • Oct 18 07:29
    kkfd008 commented #54
  • Jun 21 20:08
    umireon commented #64
  • Jun 21 19:58
    umireon commented #64
  • Jun 21 16:10
    Kazuo256 commented #64
  • Jun 21 15:35
    umireon commented #64
  • Jun 20 21:13
    Kazuo256 opened #64
  • Sep 23 2020 12:59
    rowanthorpe opened #63
  • Aug 10 2020 15:44
    umireon commented #62
  • Aug 10 2020 15:39
    jamesboehmer opened #62
  • Jun 22 2020 10:03
    rokkarinn commented #55
  • Jun 19 2020 14:42
    umireon commented #55
  • Jun 17 2020 17:59
    yourpalmark commented #55
  • May 18 2020 00:48
    cxw42 opened #61
  • May 17 2020 23:57
    cxw42 opened #60
  • Feb 12 2020 08:25
    sharpobject opened #59
  • Aug 14 2019 20:18
    doyousketch2 opened #58
  • Aug 08 2019 23:43
    locci opened #57
  • Jun 01 2019 06:15
    astadmistry commented #22
  • Jun 01 2019 05:54
    astadmistry commented #44
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
@abhshkdz Replace your ~/.luaver/luaver with https://github.com/DhavalKapil/luaver/blob/zsh/luaver and try again. I tried to fix all the issues. Let me know if you face any.
Abhishek Das
@abhshkdz
Thanks @DhavalKapil. This works to some extent. It downloads and runs a bunch of commands
cd src && install -p -m 0644 lua.h luaconf.h lualib.h lauxlib.h lua.hpp /Users/abhshkdz/.luaver/lua/5.3.1/include
cd src && install -p -m 0644 liblua.a /Users/abhshkdz/.luaver/lua/5.3.1/lib
cd doc && install -p -m 0644 lua.1 luac.1 /Users/abhshkdz/.luaver/lua/5.3.1/man/man1
__luaver_install_lua:read:21: -p: no coprocess
^These are the last 4 lines of output
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
Fixed @abhshkdz. Don't know how I missed this.
Abhishek Das
@abhshkdz
Seem to be getting there
install seems to get stuck on the last command, but when I press 'enter' it clears up
list prints 5-6 blank lines though
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
screenshot?
I am not getting any such issue. Which os? zsh version?
Abhishek Das
@abhshkdz
I'll post a screenshot, wait
zsh 5.2 (x86_64-apple-darwin15.0.0)
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
I see, it's an issue with the kind of print I'm using
No debug statement is getting printed
Thanks will look into it :)
Abhishek Das
@abhshkdz
cool :thumbsup:
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
@abhshkdz a little question, do colors show up in your terminal when you use nvm list?
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
And does printf "\033[1mSome Text\033[0m" print in bold?
Massimiliano Bertinetti
@eclecticlly
Hi @DhavalKapil . I'm writing the new docs for Sailor where I advise to use Luaver for having support for Lua 5.1 and 5.3. I do this personally on Mac and Ubuntu but I lack this experience on Arch based system. I know that Manjaro and Antergos comes with Lua 5.3 preinstalled because of some VLC plugin. How can I procede?
Loop
Massimiliano Bertinetti
@eclecticlly
Loop is a T9 problem lol
Dhaval Kapil
@DhavalKapil
@CodelessFuture I haven't tried it on Arch system. However, luaver is designed to work regardless of any existing installations and wouldn't interfere with any.
Let me know if you face any problems though
Jitesh Pabla
@jiteshpabla
Hi, is there a way to install a locally built luarocks using luaver?
@DhavalKapil