These are chat archives for DigitalGlobe/tools

28th
Dec 2016
Ed Diana
@eddiana
Dec 28 2016 21:24
@DesPetrie I think the error messsages about missing resources are due to missing shape files. SA seems to be looking for this shape file when I load the Florida test project: C:/Users/dr004028/Desktop/Sinkhole/Events/Sinkhole.shp
Any chance you can get the shape files for that project?
Wes Hildebrandt
@WesHildebrandt
Dec 28 2016 21:26
@eddiana @DesPetrie -- have we tried creating a project from scratch? that may be easier than trying to get a previous one to load
Ed Diana
@eddiana
Dec 28 2016 21:33
@WesHildebrandt I did try that, but there's a problem with the context menus not showing. So I switched over to try to load an existing project because I didn't know if the context menus (in general) weren't showing, or if they weren't showing because something was missing in the newly created projects.
Wes Hildebrandt
@WesHildebrandt
Dec 28 2016 21:34
nothing's ever easy! :-)
when you say the context menus don't show, does that mean there was an error, or they're empty/invisible/underneath other layers, or just nothing happens when you right click?
DavidD2
@DavidD2
Dec 28 2016 21:38
I can send you the shapefiles
@eddiana
Ed Diana
@eddiana
Dec 28 2016 21:39
lol, no, it never is. Nothing is showing right now when you right click over items in the project explorer. It doesn't look like its responding to the right click. But I'm not sure if thats due to a GUI problem, or if there's something that needs to be set when adding the items in the project explorer so that it knows to respond to the event.
Thanks @DavidD2 ! I think that will help. I'll set up the same local path on my machine and see if the program will load them.