Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Aug 17 09:32
    User @bjorno43 unbanned @linkin-park
  • Jun 20 21:19
    @bjorno43 banned @shenerd140
  • Apr 25 17:13
    @mstellaluna banned @cmal
  • Jan 08 22:05
    @mstellaluna banned @dertiuss323
  • Nov 07 2018 04:42
    User @texas2010 unbanned @ows-ali
  • Nov 02 2018 16:25
    @texas2010 banned @ows-ali
  • Oct 12 2018 05:50
    @bjorno43 banned @NACH74
  • Oct 05 2018 23:02
    @mstellaluna banned @JomoPipi
  • Sep 16 2018 12:21
    @bjorno43 banned @yash-kedia
  • Sep 16 2018 12:16
    @bjorno43 banned @vnikifirov
  • Sep 05 2018 08:12
    User @bjorno43 unbanned @androuino
  • Sep 05 2018 07:38
    @bjorno43 banned @androuino
  • Aug 23 2018 16:57
    User @bjorno43 unbanned @rahuldkjain
  • Aug 23 2018 16:23
    @bjorno43 banned @rahuldkjain
  • Jul 29 2018 14:13
    User @bjorno43 unbanned @jkyereh
  • Jul 29 2018 01:00
    @bjorno43 banned @jkyereh
  • Jul 10 2018 22:09
    @bjorno43 banned @manafn
  • Jul 06 2018 15:20
    @texas2010 banned @imlegend19
  • Jul 03 2018 12:28
    @bjorno43 banned @vbvmatta
  • Jun 29 2018 13:54
    @bjorno43 banned @OGTechnoBoy
Terrell Vest
@MirPresT
@Heaser which part are you trying to pulse cause right now the offline pulse looks like its working...
ok one sec
Yotam Levy
@Heaser
Offline is pulsing, But the white background of the offline is pulsing as well @MirPresT
lcaptain47
@lcaptain47
I'm quite stuck on what else I want to do with the tribute page. I know I would like to center the timeline text while keeping it aligned to the left, but I have yet to find a solution. This is what I have so far: http://codepen.io/lcaptain47/pen/xVxZMR I'm quite fine with critical feedback. Anything will help.
Terrell Vest
@MirPresT
@Heaser where are the styles for the "its live " element ??? I dont seee them in the css ? are you linking another codepen ?
Buzz Tarek
@buzzth
@MirPresT Everything is working better now. Thank you for your help.
CamperBot
@camperbot
buzzth sends brownie points to @mirprest :sparkles: :thumbsup: :sparkles:
:star: 284 | @mirprest | http://www.freecodecamp.com/mirprest
Yotam Levy
@Heaser
@MirPresT Nope.. I don't have them.
Terrell Vest
@MirPresT
@Heaser oh I see it in the javascript... one sec
Sujit Karki
@Swoozeki
@lcaptain47 Look into Bootstrap's grid system
lcaptain47
@lcaptain47
Okay @Swoozeki I'll give it a shot.
Robert Richey
@0x0936
@Heaser here is one way to fix it fork of your pen. basically put 'Offline' into a span given display inline-block. Updated jquery to target this span for the animation.
Gordon Davidescu
@gordondavidescu
this is what I have now -- and it's giving me a 404 error
Yotam Levy
@Heaser
Thank you @0x0936 but, Now the text does not pulsate.
CamperBot
@camperbot
heaser sends brownie points to @0x0936 :sparkles: :thumbsup: :sparkles:
:star: 1208 | @0x0936 | http://www.freecodecamp.com/0x0936
Robert Richey
@0x0936
@Heaser fixed. I made that change in dev console and forgot to put it in the pen. refresh to see it working
0x0936 @0x0936 forgot to make the span an inline-block
Yotam Levy
@Heaser
Oh ok
Thank you!!
Terrell Vest
@MirPresT
@Heaser I had fixed things as well but then the codepen crashed, I see someone else was helping as well. did you get it figure out ?
Robert Richey
@0x0936
:+1: :)
CamperBot
@camperbot
heaser sends brownie points to @mirprest :sparkles: :thumbsup: :sparkles:
Yotam Levy
@Heaser
@MirPresT Thanks to both of you
CamperBot
@camperbot
:star: 285 | @mirprest | http://www.freecodecamp.com/mirprest
Yotam Levy
@Heaser
Yup :)
Terrell Vest
@MirPresT
Ok great.. Yea sometimes you just have to change the structure of your html
Yotam Levy
@Heaser
I didn't even know what inline block was until now.. :P
Ishti
@Ishtiaque-Ahmed
hello everyone
i am trying to design the portfolio page
but i am stuck
in the portfolio section i want to fit an image on another which will fade when mouse points to the image
but it does not fit(white space is seen and the go image is not fully loaded)
can anyone help?here is the link
http://codepen.io/Ishtiaque/pen/mVNpXj?editors=0100
RickWisneske
@rwisneske
Need help removing the border-top or line break for the class of .navbar-collapse responsive nav menu at (max width: 768px). There is a thin white or gray line at the top of the responsive nav menu that I don't want.
http://codepen.io/rwhiskey/pen/ZQZRpM?editors=1100
Gordon Davidescu
@gordondavidescu
if you run this, it talks about an unexpected token 'o' but i have no idea what that means
at least by using a different api the 404 is gone
so confused.
lcaptain47
@lcaptain47
Thanks so much @Swoozeki. It looks so much better now.
CamperBot
@camperbot
lcaptain47 sends brownie points to @swoozeki :sparkles: :thumbsup: :sparkles:
:star: 313 | @swoozeki | http://www.freecodecamp.com/swoozeki
Llandy3d
@Llandy3d
I'm getting a strange 404 error, the page seems to be running something continuosly can someone check my code ? it was all working perfectly till I added lines 1-10 in javascript (geolocation) http://codepen.io/Llandy3d/pen/eZYPYN
Gordon Davidescu
@gordondavidescu
tough crowd for weather writing folk today, @Llandy3d
I'm having problems with mine too
I couldn't get the free weather api to load so i 'bought' one from weather underground for $0
Rory
@HughCoyote
This message was deleted
Gordon Davidescu
@gordondavidescu
rut roh
did codepen just bite the big one temporarily (we hope)
Rory
@HughCoyote
@gordondavidescu ? It's working here.
Gordon Davidescu
@gordondavidescu
oh it was the function i was calling that made it go wonky
it had a huge error on the bottom and said tell us what happened that made this page appear
never seen that from a function