Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Aug 17 09:32
    User @bjorno43 unbanned @linkin-park
  • Jun 20 21:19
    @bjorno43 banned @shenerd140
  • Apr 25 17:13
    @mstellaluna banned @cmal
  • Jan 08 22:05
    @mstellaluna banned @dertiuss323
  • Nov 07 2018 04:42
    User @texas2010 unbanned @ows-ali
  • Nov 02 2018 16:25
    @texas2010 banned @ows-ali
  • Oct 12 2018 05:50
    @bjorno43 banned @NACH74
  • Oct 05 2018 23:02
    @mstellaluna banned @JomoPipi
  • Sep 16 2018 12:21
    @bjorno43 banned @yash-kedia
  • Sep 16 2018 12:16
    @bjorno43 banned @vnikifirov
  • Sep 05 2018 08:12
    User @bjorno43 unbanned @androuino
  • Sep 05 2018 07:38
    @bjorno43 banned @androuino
  • Aug 23 2018 16:57
    User @bjorno43 unbanned @rahuldkjain
  • Aug 23 2018 16:23
    @bjorno43 banned @rahuldkjain
  • Jul 29 2018 14:13
    User @bjorno43 unbanned @jkyereh
  • Jul 29 2018 01:00
    @bjorno43 banned @jkyereh
  • Jul 10 2018 22:09
    @bjorno43 banned @manafn
  • Jul 06 2018 15:20
    @texas2010 banned @imlegend19
  • Jul 03 2018 12:28
    @bjorno43 banned @vbvmatta
  • Jun 29 2018 13:54
    @bjorno43 banned @OGTechnoBoy
Ananay
@ananaymital
no idea why
IsaiahGz
@IsaiahGz
@Deadpool37 I just don't understand why this works in Internet Explorer...
Ananay
@ananaymital
it's working on chrome
IsaiahGz
@IsaiahGz
Not the random part
The random part works on IE
Cameron Burkholder
@Cameron-Burkholder
I have my pomodoro almost working, but something is getting hung up when I click on the start pomodoro.
JD Tadlock
@jdtdesigns
@Cameron-Burkholder doesn't get hung up for me. Just starts counting in negatives
c0d0er
@c0d0er
does anybody know why i type in letters in input field and hit enter, then all the search results disappear? i already used <form id="form-container" onsubmit="loadData()"> why still disappear? this is my code http://codepen.io/c0d0er/pen/WGkQvk?editors=1010
JD Tadlock
@jdtdesigns
This message was deleted
megancoyle1
@megancoyle1
hey guys! how would I make the buttons in the bottom link to something without screwing up its formatting?
Exclusiveyash
@Exclusiveyash
@megancoyle1 Something? Please be more specific
megancoyle1
@megancoyle1
link to fb, linked in, etc
when i made it<a> around the button the formatting got all screwed up and href wont work in button properties
i dont know how to get the button to link to a webpage
Exclusiveyash
@Exclusiveyash
You need to add similarly to your html
<a href="http://linkedin.com">LinkedIn</a></button>
and your CSS has a property which is overriding your button style
so you need to make changes accordingly
and your CSS has "a" property which is overriding your "button" style *
megancoyle1
@megancoyle1
oh i forgot about that!
thanks!
Exclusiveyash
@Exclusiveyash
make a "a" more specific as "li a" so that it will not effect the footer @megancoyle1
Rimi.
@Codevotee
@megancoyle1 dont forget <button> in front :sparkles:
vínαч puppαl
@vinaypuppal
@megancoyle1 try this
<div class="btn-group" role="group">
    <a href='#' class="btn btn-default bg">Github</a>
  </div>
.btn-group{
  margin-top: 71px;
}
.btn-group a{
  display: block;
}
@megancoyle1 try above only if you want btn-group styles from bootstrap otherwise create your own a tags as @Exclusiveyash suggested inside
ul -> li -> a tags and style with your own CSS
megancoyle1
@megancoyle1
Thanks!
Islam Ibakaev
@dagman
hey guys what does npm ERR! code 1 means?
Evan W
@Dirtier
Anyone down to help me figure out how to create an iframe over my body content when you click a link? And then be able to close it out and 'clear' it from the content so the original stuff can show up
Right now when you click Feeling Lucky, it will show the wiki in an iframe, but when you close it, you can't use the normal wiki text search feature. I think it's bc it thinks the iframe is still there
Cameron Burkholder
@Cameron-Burkholder

I've been working on the Pomodoro, and it works until I try to add any sort of code that makes the break happen.

https://codepen.io/CameronBurkholder/pen/jrrXzZ?editors=0010

Stephen
@stephepush
I'm working on my portfolio site, and I tried adding a carousel but it isn't working. Here's the html:
<section id="projects">
  <div class="container">
    <div class="row">
      <div class="page-header col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 col-xs-12">
        <h1>Projects</h1></div>
    </div>

    <div id="projects-carousel" class="carousel slide" data-ride="carousel">
      <!-- Indicators -->
      <ol class="carousel-indicators">
        <li data-target="#projects-carousel" data-slide-to="0"></li>
        <li data-target="#projects-carousel" data-slide-to="1"></li>
        <li data-target="#projects-carousel" data-slide-to="2" class="active"></li>
      </ol>

      <!-- Wrapper for slides -->
      <div class="carousel-inner" role="listbox">
        <div class="item">
          <img src = "https://dl.dropboxusercontent.com/u/47710050/appScreenshots/carverTribute.jpg" alt="George Washinton Carver Tribute Page">
          <div class="carousel-caption">
            ...
          </div>
        </div>
        <div class="item">
          <img src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/47710050/appScreenshots/quoteGenerator.jpg" alt="Random Quote Generator">
          <div class="carousel-caption">
            ...
          </div>
        </div>
        <div class="item active">
          <img src="https://dl.dropboxusercontent.com/u/47710050/appScreenshots/weatherApp.jpg" alt="...">
          <div class="carousel-caption">
            ...
          </div>
        </div>
        <!--<div class="item">
          <img src="..." alt="...">
          <div class="carousel-caption">
            ...
          </div>
        </div>
        <div class="item">
          <img src="..." alt="...">
          <div class="carousel-caption">
            ...
          </div>
        </div>-->

      </div>

      <!-- Controls -->
      <a class="left carousel-control" href="#projects-carousel" role="button" data-slide="prev">
        <span class="glyphicon glyphicon-chevron-left" aria-hidden="true"></span>
        <span class="sr-only">Previous</span>
      </a>
      <a class="right carousel-control" href="#projects-carousel" role="button" data-slide="next">
        <span class="glyphicon glyphicon-chevron-right" aria-hidden="true"></span>
        <span class="sr-only">Next</span>
      </a>
    </div>
  </div>
</section>
heres the link to the whole thing:
http://codepen.io/stephepush/pen/EgwYqA?editors=1000
vínαч puppαl
@vinaypuppal
@stephepush Load bootstrap.jsalso i think you only loaded jquery.js thats why its not working some components in bootstrap depends on JS
Stephen
@stephepush
oh so theres a separate bootstrap js library?
vínαч puppαl
@vinaypuppal
@stephepush yes you can add from
settings -> JavaScript Tab -> Quick-add -> Bootstrap
Stephen
@stephepush
alright, now it's working. Now there's a new problem, the images aren't centered. Any suggestions, @vinaypuppal? Btw, thank you.
CamperBot
@camperbot
stephepush sends brownie points to @vinaypuppal :sparkles: :thumbsup: :sparkles:
:cookie: 592 | @vinaypuppal |http://www.freecodecamp.com/vinaypuppal
vínαч puppαl
@vinaypuppal
@stephepush oh okay let me check again
vínαч puppαl
@vinaypuppal

Now there's a new problem, the images aren't centered

@stephepush sorry i did not understand do you mean horizontally or vertically

Stephen
@stephepush
@vinaypuppal that's cool. I'll use my google skills to see if I can find something.
vínαч puppαl
@vinaypuppal
@stephepush i see images are clearly visible in carousel,
okay :+1:
Evan W
@Dirtier
How are you even supposed to do the Twitch project anymore? The hardcode work-around FCC provided doesn't even more anymore
You still get Bad Request no Client Id
Igor Amidzic
@igoramidzic
Anyone good with cPanel? Or godaddy hosting?
I have a php file that I want to be my main page when you type in the domain name, but it only works with a default.html file.
Anyway to make my php file work as the homepage?
http://utilitan.com and http://utilitan.com/default.php
CodeXXI
@CodeXXI
@amidzicigor Your php file should named "index.php", not "default.php".
Let me know if changing the filename works?