Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • 00:17

    mystralkk on master

    Refactored Log class (compare)

  • Sep 14 06:09

    mystralkk on master

    Updated docs (compare)

  • Sep 14 06:05
    mystralkk closed #942
  • Sep 14 06:05
    mystralkk commented #942
  • Sep 14 06:05
    mystralkk assigned #942
  • Sep 14 06:02

    mystralkk on master

    Added a feature to limit the si… Merge branch 'feature/limit-log… (compare)

  • Sep 14 06:02

    mystralkk on limit-log-size

    Added a feature to limit the si… (compare)

  • Sep 14 03:23
    P2Tera opened #970
  • Sep 13 22:04
    mystralkk commented #863
  • Sep 13 21:46
    mystralkk assigned #965
  • Sep 13 21:46
    mystralkk commented #965
  • Sep 13 21:43

    mystralkk on master

    Fixed Invisible Captcha Issue -… (compare)

  • Sep 13 14:54
    eSilverStrike closed #964
  • Sep 13 14:54
    eSilverStrike commented #964
  • Sep 13 14:22
    eSilverStrike closed #72
  • Sep 13 14:22

    eSilverStrike on master

    Banned Users that have forum po… (compare)

  • Sep 12 23:47
    eSilverStrike commented #806
  • Sep 12 22:19
    mystralkk commented #806
  • Sep 12 16:26
    eSilverStrike closed #869
  • Sep 12 16:25
    eSilverStrike closed #76
Ivy
@ivywe
Yes! thanks.
Ivy
@ivywe
Ivy
@ivywe
Tom, from Forum plugin last version, I made UIkit v3 type.
Tom
@eSilverStrike
I see that I will have to convert it over to the Forum plugin at some point if it is okay with you. Geeklog-Plugins/forum#61
Ivy
@ivywe
thanks.
Ivy
@ivywe
@dengen @eSilverStrike
theme/functions.php
function theme_getCSSClasses_denim($item)
denim is fixed. is it okay?
Ivy
@ivywe
Tom, please convert your forum plugin by my ivywe extended forum
Tom
@eSilverStrike

Which forum commits?

I was planning to add this one ivywe/geeklog-ivywe@149d4c2 (and any related commits)

But it needs some changes. First is I want to remove the hard coded CSS classes from any forum code so any theme can insert the class they want. Sort of what we did in Geeklog v2.2.0.

I also plan to leave the default them not dependent on any css frameworks (since it is the fallback theme). I will be adding all your work for the forum UiKIt 3 templates to denim_three templates since that theme also uses uikit3.

Ivy
@ivywe
Ivy
@ivywe
Tom http://test.geeklog.jp/public_html/staticpages/index.php/test_ja
phpblock_switch_language dose not work on static page.
Ivy
@ivywe
Configuration - Language - Default Language can’t select Japanese.
Tom
@eSilverStrike
For switch language did you add the fix from here yet? Geeklog-Core/geeklog#934
Ivy
@ivywe

Yes, sure.
Change:

<input type="hidden" name="itemtype" value="{itemtype}"{XHTML}>
to

<input type="hidden" name="itemtype" value="{itemType}"{XHTML}>

<form name="change" action="http://test.geeklog.jp/public_html/switchlang.php" method="get" class="uk-form">
<div>
<input type="hidden" name="oldlang" value="en">
<input type="hidden" name="itemid" value="">
<input type="hidden" name="itemtype" value="">
<select onchange="change.submit()" name="lang">
<option value="en" selected="selected">English</option><option value="ja">Japanese</option><option value="de">German</option> </select>
</div>
</form>
Tom
@eSilverStrike
itemid and itemtype require values that is why it is not switching. Does it work with URL Rewrite disabled?
Ivy
@ivywe
Enable URL Rewrite true.
Please login admin password
Tom
@eSilverStrike

Make sure you have the latest switchlang.php https://github.com/Geeklog-Core/geeklog/blob/master/public_html/switchlang.php

Make sure you have the latest (from github) template files for switchlanguage block and the latest functions _getLanguageInfoFromURL and phpblock_switch_language from lib-common.php

Ivy
@ivywe
switchlang.php shure.
Tom
@eSilverStrike
I just checked and articles does not work either. That seems to suggest your install is missing the required hidden config options. You will need to check for these in the database
    // To support multiple languages, the config option langurl_pluginname must contain an array that returns the directory, the file name, and the url variable of the supported url.
    // Keep the rest of the settings after the array the same.
    // $c->add('langurl_topic',array('', 'index.php', 'topic'),'@hidden',7,31,1,1830,TRUE, 'Core', 31);
    // $c->add('langurl_article',array('', 'article.php', 'story'),'@hidden',7,31,1,1830,TRUE, 'Core', 31);
    // $c->add('langurl_staticpages',array('staticpages', 'index.php', 'page'),'@hidden',7,31,1,1830,TRUE, 'Core', 31);
I checked and these config options are added on a new install or upgrade
Ivy
@ivywe
Thanks!
Ivy
@ivywe
Please tell me sql for phpMyAdmin or install sql for multi language site.
Tom
@eSilverStrike
Here is the sql, can you see if it is in the database first?
INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_article', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', 1, -1, 1400, 7, 7); INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 7, 1, 1830, 31, 31); INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_topic', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:5:"topic";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:5:"topic";}', 7, 1, 1830, 31, 31); INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_article', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', 7, 1, 1830, 31, 31);
Let me know if this works
Ivy
@ivywe
Thanks! SQL worked. but Geeklog does not work.
value=""
I found 3 lines. is it right?
('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 0, -1, 130, 0, 0),
('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 7, 1, 1830, 31, 31),
('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 7, 1, 1830, 31, 31),
Tom
@eSilverStrike
Weird, it works for me on my server.
Ivy
@ivywe
This line is not need?
('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 0, -1, 130, 0, 0),
Tom
@eSilverStrike
Only 1 is needed. Use one with "Core" in it. Delete the other 2 staticpages one
How about the articles and topic ones with @hidden? Are there duplicates?
Ivy
@ivywe
Yes duplicates
Tom
@eSilverStrike
This should fix it:
DELETE FROM `gl_conf_values` WHERE type='@hidden';

INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_article', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', 7, 1, 1830, 31, 31);
INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 7, 1, 1830, 31, 31);
INSERT INTO `gl_conf_values` (`name`, `value`, `type`, `group_name`, `default_value`, `subgroup`, `selectionArray`, `sort_order`, `tab`, `fieldset`) VALUES('langurl_topic', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:5:"topic";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:5:"topic";}', 7, 1, 1830, 31, 31);
Ivy
@ivywe
DELETE FROM gl_conf_values WHERE type='@hidden'; ...
these sql done. but does not work well...
Tom
@eSilverStrike
Did you try my latest sql statment? the first one I did had an error in it
Ivy
@ivywe

Yes.
DELETE FROM gl_conf_values WHERE type='@hidden';

INSERT INTO gl_conf_values (name, value, type, group_name, default_value, subgroup, selectionArray, sort_order, tab, fieldset) VALUES('langurl_article', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:11:"article.php";i:2;s:5:"story";}', 7, 1, 1830, 31, 31);
INSERT INTO gl_conf_values (name, value, type, group_name, default_value, subgroup, selectionArray, sort_order, tab, fieldset) VALUES('langurl_staticpages', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:11:"staticpages";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:4:"page";}', 7, 1, 1830, 31, 31);
INSERT INTO gl_conf_values (name, value, type, group_name, default_value, subgroup, selectionArray, sort_order, tab, fieldset) VALUES('langurl_topic', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:5:"topic";}', '@hidden', 'Core', 'a:3:{i:0;s:0:"";i:1;s:9:"index.php";i:2;s:5:"topic";}', 7, 1, 1830, 31, 31);

Tom
@eSilverStrike
Okay. I am going to need access to your database and php files to further investigate the issue. Do you want to send me an email with your hosts login url, username and password?
Ivy
@ivywe
Yes! thanks
Ivy
@ivywe
I sent.
Tom
@eSilverStrike
Okay looking into it
Ivy
@ivywe
Thank you !
Dan Stoner
@danstoner
I upgraded http://wiki.geeklog.net/ to the latest version that is compatible with my MariaDB. I solved the PHP version via Docker container. The mediawiki support matrix has some very narrow ranges of supported versions. There are still some issues with the upgrade. And this isn't even going to get it to the latest version. :(
I think it was a year ago that there was talk of moving the wiki installation away from my hosting?

Mediawiki says
```Whoops! The default skin for your wiki, defined in $wgDefaultSkin as Modern, is not available.

You have no installed skins.```

But I do! The skins are present.

Dan Stoner
@danstoner
I won't have time to fix it immediately. Sorry for the inconvenience.
Dan Stoner
@danstoner
Maybe fixed the wiki.
Tom
@eSilverStrike
Hi Dan, Thanks for the update. Sorry I didn't reply sooner but I didn't get any notifications from Gitter of new posts.
I notice I cannot log into the wiki. I will contact you via email as I want to include Dirk.