Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Teodorescu Stefan Eduard
    @StefanEduard
    if that is the problem
    Rob Lourens
    @roblourens
    @StefanEduard You need to start your own server, then provide the URL
    Assaf
    @assaftenen
    At WebStorm by using F12 key, you can get small file scheme for quick file navigation. Does this behavior exists some how at VS Code?
    Rob Lourens
    @roblourens
    Not sure what you mean by that - like what cmd+P does in vscode?
    con-ssc
    @con-ssc
    I think he means the loaded scripts overview like in the dev tools
    José Diaz Seng
    @joseds
    Hi, today debugging stopped working for me, I start Chrome as usual with --remote-debugging-port=9222 and did not change my launch configurations. Attach and launch configurations fail with error "Cannot connect to runtime process, timeout after 10000 ms - (reason: Got a response from the target app, but no target pages found)." I checked the log file, it says "Discovering targets via http://127.0.0.1:9222/json". Opening that URL shows an empty array... Should I see something there?
    José Diaz Seng
    @joseds
    Never mind... After having updated Chrome to the current version it works again!
    Tim Sandberg
    @largeDachshund
    has anyone had luck hooking this up to an Angular 2 project?
    vasenju
    @vasenju
    Hello, Is it possible to inspect global and closure variables values with mouse hover? I can only view local variables that way.
    amgadserry
    @amgadserry
    guys any luck debugging vuejs apps withthis plugin ?
    symphony
    @symphony2014
    hello everyone, I had set the sourcemap:true, it seem like the vscode-chrome-debug doesn't work?
    symphony
    @symphony2014
    blob
    Eugene Mikeshyn
    @NogrTL
    Hi,everyone.
    Stupid question but could i open Opera instead of Chrome? Didn't find any instructions about it
    Victor
    @oldbasilbear
    Hi folks.
    Can anyone point me to a set of examples for using the sourceMapPathOverrides please - I am having trouble with a symbolic link
    Victor Trevor
    @VictorTrevor_twitter

    I am having a hair-pulling time attempting to map a folder (containing code common to all projects) which sits outside of my main src folder.
    I have this in launch.json

    {
        "version": "0.2.0",
        "configurations": [
            {
                "type": "chrome",
                "request": "launch",
                "name": "SABRE1",
                "url": "http://localhost:4200/*",
                "webRoot": "/home/victor/src/sabre/sabre-hr",
                "sourceMapPathOverrides": {
                    "webpack:///./*": "${webRoot}/*",
                    "webpack:///./sabre-common/*": "/home/victor/src/sabre/sabre-common/*"
                },
                "runtimeExecutable": "/usr/bin/chromium-browser",
                "trace" : true,
                "userDataDir": "${workspaceRoot}/.vscode/chrome"
            },
            {
                "type": "chrome",
                "request": "attach",
                "name": "Attach to Chrome",
                "port": 9222,
                "webRoot": "${workspaceRoot}"
            }
        ]
    }

    I want to be able to add traps in the "common" files too - but I get the old "sourcemaps problem?" response.

    bitbonk
    @bitbonk

    I created a simple new asp.net mvc core app on macOS using dotnet new mvc then I run it using launch.json in VS Code

    I can debug C# just fine but I cannot debug javascript. When I put a breakpoint in site.js it stays gray and it says

    no symbols have been loaded

    Any idea what could cause this? Should I be able to debug javascript on macOS in VS Code?

    bitbonk
    @bitbonk
    these are my launch settings:
    "version": "0.2.0",
       "configurations": [
            {
                "name": ".NET Core Launch (web)",
                "type": "coreclr",
                "request": "launch",
                "preLaunchTask": "build",
                // If you have changed target frameworks, make sure to update the program path.
                "program": "${workspaceRoot}/bin/Debug/netcoreapp1.1/Ludewig.PhotoSite.dll",
                "args": [],
                "cwd": "${workspaceRoot}",
                "stopAtEntry": false,
                "internalConsoleOptions": "openOnSessionStart",
                "launchBrowser": {
                    "enabled": true,
                    "args": "${auto-detect-url}",
                    "windows": {
                        "command": "cmd.exe",
                        "args": "/C start ${auto-detect-url}"
                    },
                    "osx": {
                        "command": "/Applications/Google Chrome.app/Contents/MacOS/Google Chrome"
                    },
                    "linux": {
                        "command": "xdg-open"
                    }
                },
                "env": {
                    "ASPNETCORE_ENVIRONMENT": "Development"
                },
                "sourceFileMap": {
                    "/Views": "${workspaceRoot}/Views"
                }
            },
    I need to find a way to attach both c# and js
    Andre Weinand
    @weinand
    @bitbonk Your launch configuration is for "coreclr" (C#). You cannot use it for debugging JavaScript. You'll have to add another launch configuration for JavaScript.
    Aapiz
    @Aapiz
    I'am not able to connect to localhost in visual studio code
    Help me with this
    Aapiz
    @Aapiz
    Anyone there????
    Anurag Sharma
    @RedHope
    @Aapiz You haven't really provided much information with which anyone here can help you.
    What are your launch.json settings? What error are you getting ?
    Jeffrey Layanto
    @layanto
    Has anyone got vscode debugging working with vuejs, vue-loader and webpac? Debugging in Chrome Dev tool works but in vscode if I set a breakpoint, it either gets set on the wrong line or doesn't get set at all. Not sure if issue with chrome debug extension, Vue loader, webpac or my config.
    Rob Lourens
    @roblourens
    @layanto It's a pain. See Microsoft/vscode-chrome-debug#430 for some details
    Jeffrey Layanto
    @layanto
    Thanks. Found that issue after posting in Gitter.
    Dylson
    @n370
    I've been getting the following message "Breakpoint ignored because generated code not found (source map problem?)." while trying to debug Karma tests using this tool. Anyone here has gone or is going through this same situation? Any comment is appreciated.
    Dylson
    @n370
    Solved. Forgot to configure the webRoot property.
    Basheer A Radman
    @ba2015sheer_twitter
    Thank you @alshamiri2
    Andrew
    @CanadianEngineer
    Hey, is anyone else having issues with the command --auto-open-devtools-for-tabs? I've setup my launch.json to start the chrome debugger, but with --auto-open-devtools-for-tabs added, chrome starts, but the process is never hooked by VS Code
    Jonas Kemper
    @jk21
    hello, i have a source map problem. my config is following:
    "configurations": [
        {
            "type": "chrome",
            "request": "launch",
            "name": "Launch Chrome against localhost",
            "url": "http://localhost:8081",
            "webRoot": "${workspaceRoot}",
            "trace": true
        },
    when i run .scripts i have following outputs:
    › webpack-internal:///562
    - webpack:///src/components/Fields/Content.jsx?e3b2 (src/components/Fields/Content.jsx)
    but no breakpoint is working
    Jonas Kemper
    @jk21
    okay got it to work with the suggestions in Microsoft/vscode-chrome-debug#454 and overwriting the source-map path
    ZMAN
    @Zii69_twitter
    I cannot seem to get this extension to work, my json settings unsure what to change. I tried to attach it as I have no idea how/what to setup with a web server.
    Screen recording 2017-08-17 at 10.37.10 AM.gif
    Image 2017-08-17 at 10.41.27 AM.png
    ZMAN
    @Zii69_twitter
    Please assist! :smile:
    Kenneth Auchenberg
    @auchenberg
    @Zii69_twitter Please make sure all Chrome instances are closed before you start the instance with remote debugging enabled. We recommend you using the launch config to avoid this
    ZMAN
    @Zii69_twitter
    @auchenberg I get the same error with all instances closed. I don't understand what to do with the other, launch config method. It is all kind of confusing.
    Kenneth Auchenberg
    @auchenberg
    @Zii69_twitter Please try to use the "Launch Chrome against localhost" configuration, which will launch a new Chrome instance with all the right parameters. You need to make sure you have a web server running the "url" defined. Per your config http://localhost:8080, that serves your files.
    Tommy Yang
    @M0gician
    Hi everyone, my chrome debugger stop working every time when I click "restart"
    [debugger-for-chrome] Error processing "restart": TypeError: Cannot read property 'Page' of undefined
    How can I deal with this problem?
    Rob Lourens
    @roblourens
    Please file an issue, sounds like a bug
    Check whether any other details show up in the console, and if you set "trace": true and include the full log, that would be very helpful!