Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Jonas Kemper
    @jk21
    hello, i have a source map problem. my config is following:
    "configurations": [
        {
            "type": "chrome",
            "request": "launch",
            "name": "Launch Chrome against localhost",
            "url": "http://localhost:8081",
            "webRoot": "${workspaceRoot}",
            "trace": true
        },
    when i run .scripts i have following outputs:
    › webpack-internal:///562
    - webpack:///src/components/Fields/Content.jsx?e3b2 (src/components/Fields/Content.jsx)
    but no breakpoint is working
    Jonas Kemper
    @jk21
    okay got it to work with the suggestions in Microsoft/vscode-chrome-debug#454 and overwriting the source-map path
    ZMAN
    @Zii69_twitter
    I cannot seem to get this extension to work, my json settings unsure what to change. I tried to attach it as I have no idea how/what to setup with a web server.
    Screen recording 2017-08-17 at 10.37.10 AM.gif
    Image 2017-08-17 at 10.41.27 AM.png
    ZMAN
    @Zii69_twitter
    Please assist! :smile:
    Kenneth Auchenberg
    @auchenberg
    @Zii69_twitter Please make sure all Chrome instances are closed before you start the instance with remote debugging enabled. We recommend you using the launch config to avoid this
    ZMAN
    @Zii69_twitter
    @auchenberg I get the same error with all instances closed. I don't understand what to do with the other, launch config method. It is all kind of confusing.
    Kenneth Auchenberg
    @auchenberg
    @Zii69_twitter Please try to use the "Launch Chrome against localhost" configuration, which will launch a new Chrome instance with all the right parameters. You need to make sure you have a web server running the "url" defined. Per your config http://localhost:8080, that serves your files.
    Tommy Yang
    @M0gician
    Hi everyone, my chrome debugger stop working every time when I click "restart"
    [debugger-for-chrome] Error processing "restart": TypeError: Cannot read property 'Page' of undefined
    How can I deal with this problem?
    Rob Lourens
    @roblourens
    Please file an issue, sounds like a bug
    Check whether any other details show up in the console, and if you set "trace": true and include the full log, that would be very helpful!
    NAdhithya
    @NAdhithya
    Hi everyone, chrome debugger is not working in visual studio code but it was working till last week.I didn't change anything in config filr
    I'm getting following exception
    "Failed to execute 'insertRule' on 'CSSStyleSheet': Failed to parse the rule '@-moz-keyframes animation_16bh5sq{from{opacity:0;}to{opacity:1;}}'."
    Rob Lourens
    @roblourens
    That sounds like an exception from your app
    JAN
    @jjasoncool
    is "request": "attach" working?
    Rob Lourens
    @roblourens
    Should be, if not, provide some details
    JAN
    @jjasoncool
    when I attach to chrome or launch chrome I cant add breakpoint in line.
    and also cant attach to chrome.
    JAN
    @jjasoncool
    JAN
    @jjasoncool
    image.png
    JAN
    @jjasoncool
    image.png
    I put the attach setting in user setting or launch.json still doesnt work.
    JAN
    @jjasoncool
    sorry,
    i found the troble where I haven't setting vscode ["debug.allowBreakpointsEverywhere": false,] to true
    image.png
    after this it work.
    JAN
    @jjasoncool
    Is "skipFiles" support regular expression?
    Phil J
    @johnnyelwailer
    Hi. We set up debugging in an angular application, it used to work fine, but for a while now I always get the error message command 'extension.chrome-debug.startSession' not found
    The launch.json:
    {
        "version": "0.2.0",
        "configurations": [
            {
                "name": "Launch Angular Client",
                "type": "chrome",
                "request": "launch",
                "url": "http://localhost:4200",
                "runtimeArgs": [
                    "--user-data-dir",
                    "--remote-debugging-port=9222"
                ],
                "sourceMaps": true,
                "trace": true,
                "webRoot": "${workspaceRoot}/Frontend/",
                "userDataDir": "${workspaceRoot}/.vscode/chrome"
            }
        ]
    }
    Steve Suranant
    @053steve
    Hi, I'm using node.js with es6. Everytime i start debuggin in vscode my breakpoint changes position (maybe because of babel compiling). Does anybody know how to make it properly debug in es6
    This is my launch.json
    {
                "type": "node",
                "request": "launch",            
                "name": "test actions",
                "env": { "NODE_ENV": "test"},            
                "args": ["./test/actions.spec.js","--compilers", "js:babel-register", "--require", "babel-polyfill"],            
                "cwd": "${workspaceRoot}",
                "stopOnEntry": false,
                "runtimeExecutable": "${workspaceRoot}/node_modules/.bin/babel-node",            
                "runtimeArgs": [
                    "--nolazy"               
                ],
                "sourceMaps": true,            
                "program": "${workspaceFolder}/node_modules/mocha/bin/_mocha"            
            }
    Dariuosh
    @Dariuosh
    image.png
    Dariuosh
    @Dariuosh
    hi I don't know how to resolve this issue
    i read this
    angular/angular-cli#2453
    But my problem with sourceMapPathOverrides was not fixed
    The problem was not resolved by reinstalling the extension : |
    Tim Lauter
    @timlauter
    I'm running a node app and I'm have a tough time figuring out how to debug my client-side code.
    Tim Sandberg
    @largeDachshund
    does this work with Angular? the example is so simplistic and when you go to attach it cant find localhost:4200. just better off using dev tools?
    Julian Zhu
    @OrangeBorning
    t=-19185 [st=    0] +REQUEST_ALIVE  [dt=22472]
                         --> has_upload = true
                         --> is_pending = true
                         --> load_flags = 16384 (MAYBE_USER_GESTURE)
                         --> load_state = 14 (WAITING_FOR_RESPONSE)
                         --> method = "POST"
                         --> net_error = -1 (ERR_IO_PENDING)
                         --> status = "IO_PENDING"
                         --> url = "http://new.intltest.zomworkdev.com/loginapi/regsend"
    t=  3286 [st=22471]    CANCELLED
    t=  3287 [st=22472]   -URL_REQUEST_START_JOB
                           --> net_error = -3 (ERR_ABORTED)
    t=  3287 [st=22472]    URL_REQUEST_DELEGATE  [dt=0]
    t=  3287 [st=22472] -REQUEST_ALIVE
    Can someone help me?
    My post request was blocked by the browser and cancelled
    There is no problem with https requesting http here.
    I don't quite understand why it was cancelled.
    Alex Kenny
    @Zaldos
    Hello everyone. I'm having an odd issue with Electron where I can debug the renderer and it attaches but when a second window opens (either another render or the dev tools) the Chrome Debugger Detaches itself :( Anyone else had this?
    Tal
    @t1a2l
    Hello, I have a problem where some of my react components on debug doesn't recognize "this" but instead recognize "_this", It happens only while debugging.
    Julian Zhu
    @OrangeBorning
    @OrangeBorning
    Hi, i have a problem
    delegate_blocked_by = "MojoAsyncResourceHandler"
    I didn't find the right answer to this question on google.
    My request was blocked by the browse
    Chrome log points to this error
    Somebody can help me
    patty sweet
    @pattysw50271739_twitter
    Could someone tell be what stack player is and now everything is blocked even administrator by group policy
    Pablo De Luca
    @pdeluca_gitlab
    Hi! if I use "request":"launch" is it possible to allow Chrome Extensions in that new Google Chrome Instance?