Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • 01:04
    williambj1 closed #428
  • 01:04
    williambj1 commented #428
  • Nov 29 19:55
    TheFailureOne commented #428
  • Nov 29 18:13
    youbois commented #427
  • Nov 29 13:39
    @williambj1 banned @Rixxx-git
  • Nov 29 13:19
    williambj1 locked #429
  • Nov 29 13:12
    Rixxx-git commented #429
  • Nov 29 13:11
    williambj1 commented #429
  • Nov 29 13:09
    labrouss commented #429
  • Nov 29 13:07
    labrouss commented #413
  • Nov 29 13:07
    williambj1 labeled #429
  • Nov 29 13:07
    williambj1 labeled #429
  • Nov 29 13:07
    williambj1 closed #429
  • Nov 29 13:07
    williambj1 commented #429
  • Nov 29 12:57
    Rixxx-git opened #429
  • Nov 29 12:23
    Rixxx-git commented #413
  • Nov 29 12:18
    arrmo commented #413
  • Nov 29 12:17
    Rixxx-git commented #413
  • Nov 29 12:06
    williambj1 labeled #428
  • Nov 29 12:06
    williambj1 commented #428
Rixxx-git
@Rixxx-git
If I run this: $ kextstat | grep -i "itlwm"
It says command not found
Freddson
@Freddson
not itlwm
IntelBluetoothFirmware
and do it with sudo
Rixxx-git
@Rixxx-git
Screenshot 2020-11-25 at 14.02.43.jpg
Freddson
@Freddson
For Example
it's an example
just do kextstat | grep -i "IntelBluetoothFirmware"
Rixxx-git
@Rixxx-git
Executing: /usr/bin/kmutil showloaded
No variant specified, falling back to release
Freddson
@Freddson
Never came across something like that
ikfk
@ikfk
hi my intel wifi still not working, asus z390 intel 9650 wifi opencore 0.63
big sur
9650 is not supported right?
does Airportitlwm need any addtional set?
kingo
@kingo132
@zxystd Hi, zxystd, your last AirportItlwm.kext seems fixed the boot panic. I haven't encounter boot panic for about 50+ boot times. I'll report you again if the panic happens again in the future.
ikfk
@ikfk
hi anybody use Airportitlwm on asus z390 intel 9650 wifi with opencore 0.63 big sur?
ikfk
@ikfk
intel Wireless-AC 9560
o.o
moutorde
@moutorde
@ikfk your setup is supported... do you have apple secure boot activated?
darkbee101
@darkbee101

I want to report a bug but not sure how to do it. Can someone help me?

Basically, my uni has a username and password system for the wifi. I do get the username and password prompt but it does not connect

thanhSon
@agamenmon
when we will have Airdrop for Airportitlwm?. Can i help anything?.
Im using Intel AX200 and its only detect the devices on Airdrop.
zxystd
@zxystd
@kingo132 Thank you.
RandomGuy9758
@RandomGuy9758
I’m using Intel ax200 and AirportITLWM refuses to connect to any network even though it detects all wifi networks. I have secure boot set to default and yet this happens. Is it some kind of bug that I have to wait for a newer version of AirportITLWM to be released or is there anyway I can fix this annoying issue?
zxystd
@zxystd
attach log here @RandomGuy9758
RandomGuy9758
@RandomGuy9758
How am I supposed to do that?
salim0786
@salim0786
Read the FAQ, it has the steps
hezeniu
@hezeniu
Hello everyone, the latest intel AX210,8086:2725, can I modify the ID to try? In addition, the compilation environment needs the xcode version where to find information, thank you.
seungjunProgramming
@seungjunProgramming
@zxystd
Is there any plan to support 40Mhz or 802.11 ac in ver. 1.2.0 stable???
If not, how much time will it take for you to implement it???
(Estimated)
kittummi2
@kittummi2
itlwm.kext is not working for intel 3165,7265 dell wireles 1707 Qualcomm 9565 , Qualcomm QCA61x4A, QCA9377 WiFi Drivers please can anyone fix this issue
Bat.bat
@williambj1
@seungjunProgramming I would suggest asking OpenBSD about this question since this project is ported directly from there, we will immediately support those features as long as they implement it. We cannot guarantee any estimation. Feel free to contribute to help us speed up the process.
Eric Zhu
@eric-k-zhu
Hi everyone! Heliport is not connecting to wifi network even though it is correctly detecting and listing nearby networks
Has anyone come across this problem before? Im using Opencore version 0.6.3 on macOS 10.15.7
Eric Zhu
@eric-k-zhu
I think maybe similar issue to @RandomGuy9758
Eric Zhu
@eric-k-zhu
That is attached bugreport anyhelp would be appreciated!
Eric Zhu
@eric-k-zhu
Wait is itlwm only for gen2 devices now? So if I have a gen 1 device I should use airport ltlwm @zxystd ?
Bat.bat
@williambj1
Your zip file is corrupted, please resend it @eric-k-zhu. All devices are supported in both itlwm and AirportItlwm.
Eric Zhu
@eric-k-zhu
Thank you for your help!
zxystd
@zxystd
@eric-k-zhu try connect another AP. eg: your cellphone hotspot.
Eric Zhu
@eric-k-zhu
I tried that as well
It didn't work
I am using AirportItlwm now the new Alpha latest release and it isn't connecting as well
I enabled Apple Secure Boot and forced IO80211
and now am not sure what else to do / what is causing the issue. My networking chip should be supported