These are chat archives for OrchardCMS/Orchard

19th
Nov 2016
Subrata Sarkar
@emfluenceindia
Nov 19 2016 05:23

I have a Placement.info file in my custom theme. I am trying to hide the Publish date/time information in Events page (Path: http://localhost:30321/OrchardLocal/events). I wrote the following in Placement.info but the information doesn't go away

<Placement> <Match Path="/Events"> <Place Parts_Common_Metadata="-"/> </Match> </Placement>

Parts_Common_Metadata is the shape revealed by Shape Trace module.

But if I write it like <Placement><Place Parts_Tags_ShowTags="-" Parts_Common_Metadata="-" /> in the same Placement.info file it does go away but for all pages of the site. I want to hide it in Events page only. What wrong I am doing?
Hermes Sbicego
@HermesSbicego-Laser
Nov 19 2016 06:07
what Is missing Is the match tag
@emfluenceindia what Is missing Is the ‘Match’tag. You Can use it for filtering by ‘Path’ but also by ‘ContentType’
Hermes Sbicego
@HermesSbicego-Laser
Nov 19 2016 06:20
@emfluenceindia Path can include a * to represent all child paths.
vlatkost
@vlatkost
Nov 19 2016 06:33
I think last time I had something similar, I had to use "~/Events" as the path, because in my logic (and I might be wrong, haven't checked this) it uses the website url in the settings, which isn't the same when using it locally (added /OrchardLocal/ in url)
@emfluenceindia ^ might want to try it
Subrata Sarkar
@emfluenceindia
Nov 19 2016 07:02
@vlatkost I don't really know whether it is a fix or something else! I just removed the Forward Slash from Path to read <Match Path="Events"></Match> an it worked for me! When I put the slash back it stopped working and the metadata came back!

@HermesSbicego-Laser I think I already have it if you look at my previous post above. Here is what I have:

<Placement> <Match Path="/Events"> <Place Parts_Common_Metadata="-"/> </Match> </Placement>.

Hermes Sbicego
@HermesSbicego-Laser
Nov 19 2016 07:06
@emfluenceindia I think path Is wrong, have you tried "~/events" like suggested @vlatkost ?
Subrata Sarkar
@emfluenceindia
Nov 19 2016 07:08
@HermesSbicego-Laser Not yet. I first tried as "/Events" which did not work. Now I have "Events" which is working. Let me try try the tilde once as well
@HermesSbicego-Laser @vlatkost yep the tilde works! Thanks so much for your help
thanks @HermesSbicego-Laser
Subrata Sarkar
@emfluenceindia
Nov 19 2016 07:13
thanks @vlatkost
Hermes Sbicego
@HermesSbicego-Laser
Nov 19 2016 07:16
you're welcome, have a good orcharding day
Subrata Sarkar
@emfluenceindia
Nov 19 2016 07:16
:)
vlatkost
@vlatkost
Nov 19 2016 07:28
you're welcome @emfluenceindia
ropstah
@ropstah
Nov 19 2016 18:38
I think i'm overlooking something, but when I create a Workflow starting with the "User Confirmed Email" trigger the workflow is actually run, but the email address isn't confirmed anymore. If I remove the workflow, the confirmation state is stored again... Does anyone know what I'm missing?
blob