Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
    Jousers
    @Jousers
    Line 414: <add assembly="CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=13.0.30.3805, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />
    I am at a loss any help you can provide please would be greatful. thanks
    I replace all references to version 13.0.2000.0 to version 13.0.30.3805 also correct?
    garyng2000
    @garyng2000
    wrong 13.0.4000.0
    Jousers
    @Jousers
    you are saying that 13.0.4000.0 is the latest version right? but the link SAP provided me was 13.0.30.3805 How do I get the latest? if my webconfig show the 13.0.30.3805 version that is installed what makes it error out? does it point back to crystal?
    This is what SAP sent me in email link SAP Crystal Reports for Visual Studio (SP30) runtime engine for .NET framework MSI (64-bit)
    garyng2000
    @garyng2000
    they have two set of version numbers, what you are using are not the correct one, never.
    Jousers
    @Jousers
    Do I add as assemblies in VS? I am going to wipe and reinstall. I missed something someowhere. this cant be this difficutl
    Jousers
    @Jousers
    Garyng thank you for your help. I rebuilt my machine and now it works. Have a great weekend
    Jousers
    @Jousers
    yes I got it working. something about rebuilding from scratch really helps when all else fails.
    I am looking to build a digital bank. I neobank like Chime or vero. Do you think rintagi will be able to create the interface and scale?
    do you know anyone who has built similar application that I can pay and work with?
    Mark Martindale
    @MarkMartindal15_twitter
    I just installed and when I try to log in I get an error that the system cannot find RO.Common3. How do I install this?
    Nathanaël Hajjar
    @nhsolutions:matrix.org
    [m]
    hi, i finish the installation but i have a odbc problem --> any ideas ?
    garyng2000
    @garyng2000

    I just installed and when I try to log in I get an error that the system cannot find RO.Common3. How do I install this?

    try to switch to .NET 4.8 in web.config

    hi, i finish the installation but i have a odbc problem --> any ideas ?

    try to switch to sqloledb in web.config

    Nathanaël Hajjar
    @nhsolutions:matrix.org
    [m]
    "try to switch to sqloledb in web.config" --> that works !
    thanks
    Harshtone
    @Harshtone
    Screenshot (5).png
    i ran the Powershell scripts available in User guide to install all the dependencies . the crystal reports installation got auth error , so i installed crystal reports runtime for visual studio manually , and once completion of all the installation , i am getting the following error when i try to access rintagi in the URL
    Please help me with this , Thanks!
    Harshtone
    @Harshtone
    @Jousers .. i See you got the similar error, it would be really helpfull if you can help me with this thanks !!
    garyng2000
    @garyng2000
    not sure which version of crystal report runtime you have installed, the web.config needs to be changed to 13.0.3500.0 or 13.0.4000.0(or whichever version you have installed).
    Harshtone
    @Harshtone
    is there any possibility that we can conifgure rintagi without crystal reports !!.. if not can anyone share link for the crystal reports 13.0.2000.0 !.... cause i see crystal reports are not free anymore and they only provide with free trial version of 30 days !!
    garyng2000
    @garyng2000
    just remove the reference in web.config. the reports would not work but the rest is fine. Of course, if you open the project in vs studio, you may see compilation error for those pages as well.
    1 reply
    Gasper Milazzo
    @GasperMilazzo_twitter
    image.png
    when trying to install I get the following error in compile install Could not find a part of the path 'C:\Rintagi\RO\DeployROComDev\Install.csproj'.
    garyng2000
    @garyng2000
    this comes from a on screen button action, the package do not have the installer package. which screen you are using that trigger this ?
    Gasper Milazzo
    @GasperMilazzo_twitter
    Just installed it and was following the steps in the docs. Installing Development Package from RO
    Gasper Milazzo
    @GasperMilazzo_twitter
    ok reinstalled using install from github and now have this error
    image.png
    premmarcel
    @premmarcel
    Hi @garyng2000 Im facing the same issue with the crystal report integration dependency so unable to setup Rintagi (same auth error). When the references in web.config are removed there are multiple auth errors. This is blocking the usage of Rintagi...Can you please suggest a workaround so the installation is successful? Looking forward to your response. Thanks in advance :)
    garyng2000
    @garyng2000
    what auth error ?
    image.png
    something is not right for this, have you re-compile it ? as the library seems to be not in-sync
    garyng2000
    @garyng2000
    if you have problem about crystal report, checkout the latest installer which would install a copy that doesn't depends on crystal report(when it create the web.config). obviously some of the pages that is about crystal report would not longer work and your build in vs studio will fail on those, but it doesn't stop you from running the site. just exclude/delete them if you want.
    Chinnasamy Ganesan
    @chinnasamy.g_gitlab
    image.png
    Hi @garyng2000 Good evening, I installed Rintagi and hosted in IIS. I want save or update function could not able to work, i am getting error like "Method not found: 'Boolean RO.Common3.Encryption.IsLicensedFeature(System.String, System.String, System.Action`1" and not only one page, its getting entire pages same error, please get me back as soon as possible.
    garyng2000
    @garyng2000
    have you rebuild the solution ?
    Chinnasamy Ganesan
    @chinnasamy.g_gitlab
    Hi @garyng2000 , I did not rebuild, I hosted generated code from rintagi.
    garyng2000
    @garyng2000
    not sure what you mean but it is supposed to be rebuilt as that is a full source
    Chinnasamy Ganesan
    @chinnasamy.g_gitlab
    Hi @garyng2000 why that issue repeated and what can i have to change.
    chengyunkuan
    @chengyunkuan

    Hi, dear teachers. I'm testing rintagi. according to https://www.rintagi.com/Docs/site/Initial-Setup/ , deployment complete. When I click data layer - table, the following error is reported:

    An object reference is not set to an instance of the object.

    In the RO. Web. AdmDbTableModule. CAdmDbTableGrid_ OnPreRender (Object sender, EventArgs e) location c: \ RintagiRO \ Web \ modules \ AdmDbTableModule.ascx. Cs: line number in 3715。

    image.png
    version: v.R11.132.00313
    Is there a knowledge base about rintagi? I never found it.
    chengyunkuan
    @chengyunkuan
    Because I am in the East 8 time zone, I may not reply in time. Please give more solutions.
    A Prabakar
    @rbsprasad:matrix.org
    [m]
    I am facing the installation issue, any help