Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Jul 28 2019 13:35

    UserApplePie on master

    Update README.md (compare)

  • Jul 28 2019 13:28

    UserApplePie on master

    Update README.md (compare)

  • Jul 24 2019 20:18

    davarravad on v4.3.0

    (compare)

  • Jul 24 2019 20:16

    davarravad on master

    Update Header.php Lost the the… Merge pull request #155 from Us… (compare)

  • Jul 24 2019 20:16
    davarravad closed #155
  • Jul 24 2019 20:16
    davarravad opened #155
  • Jul 24 2019 20:11

    davarravad on staging

    Update Header.php Lost the the… (compare)

  • Jul 23 2019 23:51

    UserApplePie on 4.3.0

    (compare)

  • Jul 23 2019 02:55
    davarravad closed #138
  • Jul 23 2019 02:54

    davarravad on master

    Additions and Updates Added Te… Merge pull request #154 from Us… (compare)

  • Jul 23 2019 02:54
    davarravad closed #154
  • Jul 23 2019 02:54
    davarravad opened #154
  • Jul 23 2019 02:54

    davarravad on staging

    Additions and Updates Added Te… (compare)

  • Jul 21 2019 02:08
    davarravad closed #102
  • Jul 21 2019 02:08
    davarravad closed #136
  • Jul 21 2019 02:08

    davarravad on master

    Updates Added Auto Friend feat… Merge pull request #153 from Us… (compare)

  • Jul 21 2019 02:08
    davarravad closed #153
  • Jul 21 2019 02:07
    davarravad opened #153
  • Jul 21 2019 02:07

    davarravad on staging

    Updates Added Auto Friend feat… (compare)

  • Jul 19 2019 16:19

    davarravad on master

    Site Routes URL fix Setup Site… Merge pull request #152 from Us… (compare)

DaVaR
@davarravad
The first user to sign up should automatically be set as Admin.
One way is to echo out the password in its own PHP file using the password function. Check Google. I'm on the road using my phone right now. Will be home in about 3 hours.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Thanks 4 all the help so far - figured out how to generate Bcrypt hash beforehand and am writing an SQL insert to put the DB elements in.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
ALL GOOD - Admin user is lodged in database. Looking forward to experimenting with this as a new site codebase. Thanks again, @davarravad!
DaVaR
@davarravad
Welcome bud. Let me know if you need anything or have any suggestions.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Changed the Cookie file, but apparently need activekey to activate the user? Could use the example key in the Motakl example, but don't know if it's a good idea. Any way to generate that on my own? When I attempt to login as Admin, I get success message, and indication that member is online, but no access to my member account, so I can't customize or change details/avatar/etc.
Getting no error msgs since I changed Cookie file for GitHub blob fix.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Homepage Login State
Sorry if the image isn't coming thru (this Markdown is funny for me - used to StackOverflow, lol!).
Lee Davis
@Promodrone_twitter
DaVaR
@davarravad
Humm. I ran into that issue once. I think it was something to do with the cookies. Try clearing the cookie in your browser and see if that works.
Or change the cookie prefix in the config.php file.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
OK - cleared browser cookies, but was not able (after line-by-line scan) to find reference to a cookie prefix in Config.php - or is there another file location I need to be looking for.
DaVaR
@davarravad
Oh. It's SEASION_PREFIX in config.php
Lee Davis
@Promodrone_twitter
The menu bar state never changes, even when the green success message appears and the Members Online count registers 1. It's the strangest thing. Even logged out of everything and rebooted box just to ensure everything got refreshed if anything was cached. This is the only problem I'm having at the moment; trying to login and there's nothing further I'm getting through perusing the forum entries. Thanks for anything you can tell me in regards to this.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Now, the Members Online count isn't nulled if I go to the login page then go back to the homepage, but I'm still not able to have access to my account profile, or see that state change on the menu bar after successful login.
DaVaR
@davarravad
Ok. Let me finish up at work and I will help.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Sorry, ...am trying as much as possible to get the overview so I can start usage.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Have recently tried share from http://www.userapplepie.com/Topic/34/, but there was no joy (lol!) - thanks for all the help so far - and, listen; if you just need to have a break, get back top me @ your next convenient time. Not in too much of a rush on this side.
DaVaR
@davarravad
@Promodrone_twitter I just got home. Any luck yet?
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Sorry, no love yet (lol!).
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Tried everything I could think of, and can't get the state change to kick in
DaVaR
@davarravad
Humm. Not sure why its being a pain. I tested it on Ubuntu 16.04, XAMPP, and WAMP servers...
Which internet browser are you using?
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Could be something wonky on my side - looked @ code in Header.php, and nothing to me suggest any errors - IE Edge.
DaVaR
@davarravad
let me try it on my pc right quick
I always use firefox and forget to test with IE and others
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Tried with regular IE, Firefox, & Chrome - all the same result as 1st reported.
DaVaR
@davarravad
ok... I am getting same issue with my wamp server. checking to see which version I have on there
Lee Davis
@Promodrone_twitter
I'm using the UAP v4.0.0-Beta-2-Full
DaVaR
@davarravad
yeah looks like I was using beta 1 on there
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Yay! Don't feel crazy now (lol!).
DaVaR
@davarravad
I am going to try and copy the github repo and see what it does
ok... same result
Going to change the session prefix and see what happens.
define('SESSION_PREFIX', 'uap4_local_');
Lee Davis
@Promodrone_twitter
I do have to be able to access AdminPanel to alter settings, correct? I have Session_PREFIX on blank currently.
DaVaR
@davarravad
nope... humm
For now I only have the common settings pulled from database
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Had it as uap4_users to correspond to table usage before.
DaVaR
@davarravad
but no luck with changing it
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Should I maybe dial back versions until? Use v3 instead?
DaVaR
@davarravad
Well the framework is different. So a bit had changed.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
I wasn't really wanting to as this version is reallt tasty-looking.
DaVaR
@davarravad
well crap... it just worked with firefix
FireFox...
odd...
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Indeed...
DaVaR
@davarravad
Has to be something to do with the cookies
Lee Davis
@Promodrone_twitter
I couldn't get anything different from the 4 browsers I tried.