Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Jul 28 2019 13:35

    UserApplePie on master

    Update README.md (compare)

  • Jul 28 2019 13:28

    UserApplePie on master

    Update README.md (compare)

  • Jul 24 2019 20:18

    davarravad on v4.3.0

    (compare)

  • Jul 24 2019 20:16

    davarravad on master

    Update Header.php Lost the the… Merge pull request #155 from Us… (compare)

  • Jul 24 2019 20:16
    davarravad closed #155
  • Jul 24 2019 20:16
    davarravad opened #155
  • Jul 24 2019 20:11

    davarravad on staging

    Update Header.php Lost the the… (compare)

  • Jul 23 2019 23:51

    UserApplePie on 4.3.0

    (compare)

  • Jul 23 2019 02:55
    davarravad closed #138
  • Jul 23 2019 02:54

    davarravad on master

    Additions and Updates Added Te… Merge pull request #154 from Us… (compare)

  • Jul 23 2019 02:54
    davarravad closed #154
  • Jul 23 2019 02:54
    davarravad opened #154
  • Jul 23 2019 02:54

    davarravad on staging

    Additions and Updates Added Te… (compare)

  • Jul 21 2019 02:08
    davarravad closed #102
  • Jul 21 2019 02:08
    davarravad closed #136
  • Jul 21 2019 02:08

    davarravad on master

    Updates Added Auto Friend feat… Merge pull request #153 from Us… (compare)

  • Jul 21 2019 02:08
    davarravad closed #153
  • Jul 21 2019 02:07
    davarravad opened #153
  • Jul 21 2019 02:07

    davarravad on staging

    Updates Added Auto Friend feat… (compare)

  • Jul 19 2019 16:19

    davarravad on master

    Site Routes URL fix Setup Site… Merge pull request #152 from Us… (compare)

DaVaR
@davarravad
Or just copy the vendor folder from it.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Wait - UserApplePie-v4-4.0.0-Beta-2-Full or UserApplePie-v4-4.0.0-Beta-Full?
I think you meant the latter choice, but just trying to be crystal-clear.
DaVaR
@davarravad
Beta 3 Full is the latest. But the -Full versions do not require composer.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
I was using the 1st thing I mentioned - what am I doing wrong (I'm @ the point of needing a drink...)
DaVaR
@davarravad
Are you using the public folder same as default?
Lee Davis
@Promodrone_twitter
OK - gonna walk this by the step: when I unzip Beta-3-Full I port the zip contents to my localhost folder where the browser can then access the installation.
After, I open the READ ME file and follow directions from there. Am I good so far?
Lee Davis
@Promodrone_twitter
There are still references to the Composer Install (a bit confusing), but I'm choosing Option 2. And that's where I'm stuck at the moment.
DaVaR
@davarravad
Screen shot? Should be able to drag and drop here.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Sorry not getting that option - https://1drv.ms/i/s!AjqzS3qSpxqIhGCmc9cx5krdwKyG - drag & drop doesn't work for me. Hence the retardation with the OneDrive (lol!).
Not getting the option to install even though Config.php is set and renamed.
DaVaR
@davarravad
I don't see the public folder in there.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
It's in my localhost folder - https://1drv.ms/i/s!AjqzS3qSpxqIhGFf8aryya-OGomc - I think I might know: I need to add Options +FollowSymLinks in the .htaccess file in the public foler. Hang on...
That was it.
Folder showing, but still getting Index of / with localhost folder listing. Now I know I'm doing something wrong.
Lee Davis
@Promodrone_twitter
Watched that video at least a few times before this (lol!) - on the UAP site.
DaVaR
@davarravad
Oh OK. Well in your Apache config edit the directory to use public folder. So should be something like C:/wamp/htdocs/public
httpd.conf
#
# DocumentRoot: The directory out of which you will serve your
# documents. By default, all requests are taken from this directory, but
# symbolic links and aliases may be used to point to other locations.
#
DocumentRoot "c:/wamp/localwebsite/public/"

#
# Each directory to which Apache has access can be configured with respect
# to which services and features are allowed and/or disabled in that
# directory (and its subdirectories). 
#
# First, we configure the "default" to be a very restrictive set of 
# features.  
#
<Directory />
    AllowOverride none
    Require all denied
</Directory>

#
# Note that from this point forward you must specifically allow
# particular features to be enabled - so if something's not working as
# you might expect, make sure that you have specifically enabled it
# below.
#

<Directory "c:/wamp/localwebsite/public/">
    #
    # Possible values for the Options directive are "None", "All",
    # or any combination of:
    #   Indexes Includes FollowSymLinks SymLinksifOwnerMatch ExecCGI MultiViews
    #
    # Note that "MultiViews" must be named *explicitly* --- "Options All"
    # doesn't give it to you.
    #
    # The Options directive is both complicated and important.  Please see
    # http://httpd.apache.org/docs/2.4/mod/core.html#options
    # for more information.
    #
    Options ALL

    #
    # AllowOverride controls what directives may be placed in .htaccess files.
    # It can be "All", "None", or any combination of the keywords:
    #   AllowOverride FileInfo AuthConfig Limit
    #
    AllowOverride all

    #
    # Controls who can get stuff from this server.
    #

#   onlineoffline tag - don't remove
    Require all granted

        order allow,deny
        allow from all
</Directory>
DaVaR
@davarravad
That is what my httpd.conf file looks like
Lee Davis
@Promodrone_twitter
I got that. I now see where it was all going wrong for me. I was opting to take the files in the public folder and put them in the localhost folder. Gonna be a long night. You take care @davarravad, and thanks for all the help. Try to have yourself a wknd, OK (lol!)? Thanks again.
DaVaR
@davarravad
No prob. I enjoy helping out. Motivates me to do more with UAP. Thanks for not giving up.
DaVaR
@davarravad
marcohald
@marcohald
Hi everybody I installed UAP and created a account. When i try to log in it says success but in the header it still shows login
DaVaR
@davarravad
@marcohald Which version of UAP 4 are you using?
If you are using http://localhost/ this error seems to be common. Try using the server
ip address. For example http://192.168.0.55/
marcohald
@marcohald
@davarravad i use UserApplePie-v4-4.0.0-Beta-3.zip. I use it on an shared hosting so I can't connect via IP
DaVaR
@davarravad
Try clearing your browser cookies. Might be a conflict with an old cookie.
marcohald
@marcohald
already tried that. I also tried another browser
DaVaR
@davarravad
I have not tested on a shared host yet. I will get on and take a look. Hopefully we can get this working.
Open up your phpMyAdmin...
DaVaR
@davarravad
oh wait... nvm.. in your Config.php file. Is the SITE_URL set to http://php-marcohald97169375.codeanyapp.com/ ?
marcohald
@marcohald
@davarravad sorry for late reply the Site URL is correct and i get a cookie after login with the name PHPSESSID
DaVaR
@davarravad
@marcohald I will want to try and create a demo site on the same host if possible that way I can play with the settings to see if I can troubleshoot it. What is the site to sign up for?
marcohald
@marcohald
@davarravad its https://codeanywhere.com/
i use the php container on ubuntu 14.04
DaVaR
@davarravad
I am in the process of signing up. Email is being a little slow, but will let you know when I start setting it up.
marcohald
@marcohald
Ok Cool. Is there a log where i should look at ? I have seen the table uap4_sessions. Is the Session bound to the IP Address ?
DaVaR
@davarravad
Should be bound to the domain.
marcohald
@marcohald
ok is there anything i can test ?
DaVaR
@davarravad
Check in the mysql database under uap4_activitylog
see if there is anything there...
marcohald
@marcohald
Just "Activation successful. Key Entry deleted." after registration and "User logged in" after a login
After the Login the user gets also shown on Member Online Page
rename the Cookie.php and then name that one Cookie.php