Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • May 10 2019 22:01
    owenshen24 removed as member
  • May 10 2019 22:01
    zypherx removed as member
  • May 10 2019 06:09
    zypherx added as member
  • May 10 2019 06:08
    owenshen24 added as member
  • May 10 2019 06:08
    zypherx removed as member
  • May 10 2019 06:08
    owenshen24 removed as member
  • May 09 2019 02:00
    sonatype-depshield[bot] opened #79
  • May 09 2019 01:59

    arietrouw on master

    fix: .snyk, package.json & pack… Merge pull request #78 from XYO… (compare)

  • May 09 2019 01:59
    arietrouw closed #78
  • May 09 2019 01:51
    arietrouw opened #78
  • May 09 2019 01:51

    arietrouw on snyk-fix-6kftvg

    fix: .snyk, package.json & pack… (compare)

  • May 09 2019 01:51

    arietrouw on snyk-fix-6kftvg

    (compare)

  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #77
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #76
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #75
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #74
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #73
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #72
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #71
  • May 08 2019 00:39
    sonatype-depshield[bot] opened #70
CyptoM@N
@NorthernXYO
Also you cannot actually remove a Sentinel from the My Devices tab as it says it is removing but doesn't actually remove the device
silk35
@silk35
@NateBrune Seeing this error in my Archivist as well:
https://pastebin.com/QZUWWDcp
jedaway
@jedaway
After I upgraded my sentinels using the iOS XYO Network app, the sentinels were no longer recognized by the Coin App
silk35
@silk35
You can reset the firmware by removing the battery and leaving it out for about 30 seconds. Then put it back in.
jedaway
@jedaway
Thanks. Will try that.
CyptoM@N
@NorthernXYO
Thank you! Also anyway to get my sentinels and bridge to show up on the map?
silk35
@silk35
Bound witnesses are what is on the map. Not the actual sentinel and bridge.
CyptoM@N
@NorthernXYO
OK I have 796 Bound witnesses and they are not showing up, but then again I cannot get my bridge to update its location
silk35
@silk35
The archivist build is not stable yet. Getting lots of errors. It's possible that bw are being created but when uploading to Archivists they get corrupted and failed. I know that when I look at my archivist, I see a lot of fragment errors as well as invalid protocol errors. Example, I spent about 30 min driving around mining on COIN and creating bw using 2 phones. Those bw are not showing on the map and are most likely gone. Either that or there's a long delay between it showing up on the map.
My phone has over 7K origin chain length and yet my Archivist only has 6200 bw stored. And I'm sure other people are connected to my Archivist as well so I'm losing a big chunk. Hopefully they figure it out soon.
CyptoM@N
@NorthernXYO
I would love to hook up to your archivist
silk35
@silk35
129.146.127.198
Port 11001
This is my cloud based archivist built per dev instructions. Once production versions are out, I'll set up a physical machine. Already have the hardware. Just waiting on stable software
CyptoM@N
@NorthernXYO
Well that took longer than I thought it would my bridge was missing haha I’m hooked up now thank you!
silk35
@silk35
Cool. Feel free to ping me if you have any questions
silk35
@silk35
@NateBrune Installed using bug-fixes branch. It accepted a bunch of bound witnesses before crashing. Relaunch and same thing. Here's the pastebin:
https://pastebin.com/wAh4iGQ8
silk35
@silk35
one thing i noticed though it seem to accept more bound witnesses before throwing errors. Previously it was accepting around 5-10 bound witnesses followed by undefined errors but it wouldn't crash. It would just continue to accept bound witnesses and throwing out errors. This time it accepted around 30 bound witnesses with no issue before crashing
Nate Brune
@NateBrune
@silk35 we are pretty aware of many of the crashes as we experience them ourselves. Arie is actually pretty much rebuilding it at the moment.
I'll make sure we identify any unknown crashes in that log though
silk35
@silk35
Cool beans.
Archanglo
@archanglo
U haven't been able to get the develop branch to work on ubuntu. Just me?
*I
Everytime I restart phil-fixes branch my host machine can't reconnect to the app so keep re installing. I don't think that's a good habit to adopt.
Stable diviner branch?
silk35
@silk35
I haven't done much with the diviner since i was running into issues constantly. At this point I'm just gonna wait
jm300zx
@jm300zx
im getting a python version error with yarn install.. im using python 3 but someone said the script is using python 2 syntax and reason im getting errors.. is that correct and how do I fix this?
i even tried --python=python2.7
Archanglo
@archanglo
Instal gcc?
Carter Harrison
@carterharrison
@jm300zx What is the error you are getting? Can you share out console output?
DustinHe
@DustinHe
Anyone having issues with the XYO Network App? I started using it yesterday, and was rolling really good. Today it still has my crytographic bound witnesses, but "total in network" says 0 and total XYO Nodes says 0 as well. Was wondering if anyone else is having this issue or knows what to do to fix it?
JohnnyCo1n5
@JohnnyCo1n5
@DustinHe - I'm having the same issues. Total in network = 0. Nodes = 0. I imagine we will have to wait for an app update to see it fixed.
jm300zx
@jm300zx
@carterharrison i think its the windows incompatibility. i was trying to make it work. i can still post the errors if you want
ElEmpty
@ElEmpty
I have the same issue on my iPhone version of the app, so it's not Windows specific IMO.
MaegaBerry23
@MaegaBerry23
i also have the same issue was doing really well yesterday with the app had nodes/witnesses but now this morning my total in network-0 and my total xyo nodes- 0 i noticed that the matrix is having trouble load nodes/bound witnesses as well so im assuming you guys are adressing the issue thank you
CyptoM@N
@NorthernXYO
what is the root password for the bridge
I am trying to add a LCD Touch screen to it and it keeps asking for a password and I am not sure what that is
sudo nano ......
dfs59xy
@dfs59xy
I'm a bit perplexed at how the Matrix map view details are the same regardless of whether Kovan or Mainnet wallets are connected. What am I missing?
silk35
@silk35
it pulls the data from the archivists connected to the network i believe
same archivists are used in Kovan and Mainnet
ck2447
@ck2447
Hey, not sure if this is the place to ask really, but I just tested the Eth mainnet staking feature and the transaction was successful from metamask wallet account. However i don't think my stake is showing up on the staking list on the XYO matrix (Eth mainnet)? Just wondered if there was any advice/support.
miroku0000
@miroku0000
Why does the Google Play store in a web browser list the XYO network app as last updated on May 4th but the Google Play store app on my phones and tablets only shows the last updated date as April 1st
The only thing off the top of my head that I can think of that might cause that is if it is only updated for some specific architecture (intel, arm or whatever) or if you didn't update the integer version number in the Android manifest or something maybe.
CyptoM@N
@NorthernXYO
anyone have a clue what the bridge root password is
miroku0000
@miroku0000
Maybe you should download the image, mount it in linux, and replace the hash in the shadow password file with the known hash of a password you know, then remake the image.
CyptoM@N
@NorthernXYO
thank you
miroku0000
@miroku0000
Does that make sense?
CyptoM@N
@NorthernXYO
yes I will have to do that
miroku0000
@miroku0000
While you are at it, you might just be able to add the lcd driver stuff. But I am not sure what that process is like
If you figure it out, please document the process with all the commands you used to mount the image and all of that and put it somewhere. I would like to see it.