Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Sep 16 06:15
    aghanem starred adempiere/adempiere
  • Sep 15 22:29
    niclopup edited as member
  • Sep 15 21:42
    rcapecce commented #3622
  • Sep 15 21:25
    rcapecce edited #3622
  • Sep 15 20:45
    rcapecce edited #3622
  • Sep 15 20:00
    e-Evolution commented #3622
  • Sep 15 20:00
    rcapecce edited #3622
  • Sep 15 19:34
    rcapecce labeled #3622
  • Sep 15 19:33
    rcapecce assigned #3622
  • Sep 15 19:33
    rcapecce opened #3622
  • Sep 15 13:45
    AlbertoAbudinen labeled #2565
  • Sep 15 13:45
    AlbertoAbudinen labeled #2911
  • Sep 15 13:43
    AlbertoAbudinen labeled #3101
  • Sep 15 13:43
    AlbertoAbudinen labeled #3151
  • Sep 15 13:41
    AlbertoAbudinen labeled #3338
  • Sep 15 13:41
    AlbertoAbudinen labeled #3349
  • Sep 15 13:39
    AlbertoAbudinen labeled #3408
  • Sep 15 13:39
    AlbertoAbudinen labeled #3490
  • Sep 15 13:37
    AlbertoAbudinen labeled #3519
  • Sep 15 13:36
    AlbertoAbudinen labeled #3542
DulipKumara
@DulipKumara
Hi @piracio pgsql - 9.6,Adempiere 3.7
Yes there is postgresql.jar file
max_connections = 1000 in postgresql.conf file
DulipKumara
@DulipKumara
But normal adempiere system (RUN_Adempiere.bat) can be run without any issues
Horacio
@piracio
the error message tells me is something to do with the database, perhaps is the jdbc version ?
DulipKumara
@DulipKumara
jdk1.6.0_45
BRSInfotek
@BRSInfotek
Assume connection busy of postgreSQL... restart Service for these from Control Panel of windows
Michael McKay
@mckayERP
@e-Evolution Hi Victor, no not done yet. When I removed the old unit libraries some old tests broke. I'm slowly upgrading them. It will take another week.
In the meantime check out code coverage tools for your ide if you don't have them. And sonar lint for code quality.
Together with the tests, these really help.
Michael McKay
@mckayERP
@adaxa-steven Hi Steve, the issue I had is with the name server. Tomcat does not provide a name server. Swing depends on it to communicate with the server. Also there is no web start with jnlp under tomcat.
Best wishes for the holiday season!
DulipKumara
@DulipKumara
Hi , I am running Adempiere 3.9.3 version on windows 2016 server. All are working properly except webui option.
when running RUN_Server2.dat getting below
21:17:42,942 INFO [ServerInfo] OS-System: Windows Server 2012 R2 6.3,amd64
21:17:43,359 INFO [Server] Core system initialized
21:17:45,169 INFO [WebService] Using RMI server codebase: http://WIN-UGN8QE11HPQ:8083/
21:17:45,169 INFO [Log4jService$URLWatchTimerTask] Configuring from URL: resource:jboss-log4j.xml
21:17:45,407 WARN [ServiceController] Problem starting service jboss:service=NamingBeanImpl
javax.naming.NoInitialContextException: Need to specify class name in environment or system property, or as an applet parameter, or in an application resource file: java.naming.factory.initial
at javax.naming.spi.NamingManager.getInitialContext(NamingManager.java:662)
But this can be run in windows 10 without any issue
Can anyone check and help on this?
Michael McKay
@mckayERP
@DulipKumara Are you trying out the software or is that your production version? 3.7 is quite old.
@e-Evolution HI Victor, hope you had (are having) a good holiday. The pull request for the Junit 5 upgrade is ready. Apologies that it took so long - there were a lot of junit3/4 tests lurking about that had to be updated manually. Both unit and integration tests are working on my local copy and the unit tests pass on the travis builder.
e-Evolution
@e-Evolution
@DulipKumara , if you what use the server connectio with EJB , is necessary deployment using jboss
and need webstart if you what download the swing client from server
but my recomendation is use the webui client is more efficient that swing client
Horacio
@piracio
@DulipKumara the EJB may perform OK only if your database is close to the client, if the database and the client have more than 20 ms delay between them, will be slow. some tasks may take about 65 calls at SQL level and any latency will impact the performance response, having the WEB version, usually the database and AD application servers the latency is under 1ms (having both servers in the same datacenter ), that is is the reason, plus adding a cache layer (web server with mod_pagespeed on top ) will reduce the responses times.
DulipKumara
@DulipKumara
Hi Mr Michael - I am using below verssions now
Windows os - Windows 2016 Server
Postgresql- 12
Adempiere - 393 version
Java - jdk1.8.0_31
Adempiere client is working properly .
But can't run web client (computer andm:8080/webui or admin).
DulipKumara
@DulipKumara
When i was running RUN_Server2 file
getting below message 12:26:14,702 INFO [Server] Starting JBoss (MX MicroKernel)...
12:26:14,702 INFO [Server] Release ID: JBoss [Trinity] 4.2.3.GA (build: SVNTag=JBoss_4_2_3_GA date=200807181417)
12:26:14,702 INFO [Server] Home Dir: C:\Adempiere\jboss
12:26:14,702 INFO [Server] Home URL: file:/C:/Adempiere/jboss/
12:26:14,702 INFO [Server] Patch URL: null
12:26:14,702 INFO [Server] Server Name: adempiere
12:26:14,702 INFO [Server] Server Home Dir: C:\Adempiere\jboss\server\adempiere
12:26:14,702 INFO [Server] Server Home URL: file:/C:/Adempiere/jboss/server/adempiere/
12:26:14,702 INFO [Server] Server Log Dir: C:\Adempiere\jboss\server\adempiere\log
12:26:14,702 INFO [Server] Server Temp Dir: C:\Adempiere\jboss\server\adempiere\tmp
12:26:14,702 INFO [Server] Root Deployment Filename: jboss-service.xml
12:26:14,981 INFO [ServerInfo] Java version: 1.8.0_31,Oracle Corporation
12:26:14,981 INFO [ServerInfo] Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 25.31-b07,Oracle Corporation
12:26:14,981 INFO [ServerInfo] OS-System: Windows Server 2012 R2 6.3,amd64
12:26:15,382 INFO [Server] Core system initialized
12:26:16,856 INFO [WebService] Using RMI server codebase: http://WIN-UGN8QE11HPQ:8083/
12:26:16,856 INFO [Log4jService$URLWatchTimerTask] Configuring from URL: resource:jboss-log4j.xml
12:26:17,088 WARN [ServiceController] Problem starting service jboss:service=NamingBeanImpl
javax.naming.NoInitialContextException: Need to specify class name in environment or system property, or as an applet parameter, or in an application resource file: java.naming.factory.initial
in the lines can see
12:26:17,088 WARN [ServiceController] Problem starting service jboss:service=NamingBeanImpl
javax.naming.NoInitialContextException: Need to specify class name in environment or system property, or as an applet parameter, or in an application resource file: java.naming.factory.initial
DulipKumara
@DulipKumara
But bottom of the lines can see---
12:26:22,505 INFO [Server] JBoss (MX MicroKernel) [4.2.3.GA (build: SVNTag=JBoss_4_2_3_GA date=200807181417)] Started in 7s:803ms
But webui client doesn't work.How to fix this issue please help on this.
Horacio
@piracio
did you check the ports are open ? disable the firewall and check the application server.
DulipKumara
@DulipKumara
Hi .. I have checked 8080 is opened . But same issue.
Also checked with off Windows firewall . But same issue.
e-Evolution
@e-Evolution
@DulipKumara do you run RUN_ImportAdempiere.sh/bat
DulipKumara
@DulipKumara
Yes i done it..Normal adempiere client can be run without any issue.
this is happening when running RUN_Server2.bat file .
result of that i couldn't run adempiere webui option.
DulipKumara
@DulipKumara
i think there is an issue when running RUN_Server2.bat file on windows 2016.
Any one can say meaning of below message 12:26:17,088 WARN [ServiceController] Problem starting service jboss:service=NamingBeanImpl
javax.naming.NoInitialContextException: Need to specify class name in environment or system property, or as an applet parameter, or in an application resource file: java.naming.factory.initial
Horacio
@piracio
Check if you have something running on the port 8080.... netstat -na | findstr 8080
Marek Mosiewicz
@marekmosiewicz
@DulipKumara How do you start Adempiere ? Is it via RunServer2.bat in ADEMPIERE_HOME utils dir ?
e-Evolution
@e-Evolution