Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Oct 23 16:08
    Aaronontheweb review_requested #4587
  • Oct 23 16:08
    Aaronontheweb milestoned #4587
  • Oct 23 16:08
    Aaronontheweb commented #4587
  • Oct 23 16:07
    Aaronontheweb labeled #4588
  • Oct 23 16:07
    Aaronontheweb commented #4588
  • Oct 23 12:04
    wasphub opened #4588
  • Oct 23 10:37
    zbynek001 opened #4587
  • Oct 20 14:10
    dependabot-preview[bot] synchronize #4337
  • Oct 20 14:10

    dependabot-preview[bot] on nuget

    Bump FSharp.Quotations.Evaluato… (compare)

  • Oct 20 14:10
    dependabot-preview[bot] edited #4337
  • Oct 20 14:09
    dependabot-preview[bot] edited #4337
  • Oct 20 14:08

    dependabot-preview[bot] on dev

    Bump FSharp.Core from 4.7.2 to … (compare)

  • Oct 20 14:08

    dependabot-preview[bot] on nuget

    (compare)

  • Oct 20 14:08
    dependabot-preview[bot] closed #4586
  • Oct 20 14:08
    Aaronontheweb commented #4586
  • Oct 20 14:08
    Aaronontheweb closed #4585
  • Oct 20 14:08
    Aaronontheweb commented #4585
  • Oct 20 06:57
    alexvaut commented #4496
  • Oct 20 05:50

    dependabot-preview[bot] on nuget

    Bump FSharp.Core from 4.7.2 to … (compare)

  • Oct 20 05:50
    dependabot-preview[bot] labeled #4586
Stefan Sedich
@stefansedich
is what I get
this is probably punishment for being away this long :D
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
passed locally... wtf
@stefansedich restored just fine for me - rebuilding it again without any packages
Stefan Sedich
@stefansedich
ok cool, could be my machine or this network
will try again at home
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
I'll try a fresh clone
just in case
ok weird, getting a pass now for #1430
despite having two failures on the F# DU serialization test with Wire cc @rogeralsing
what could cause an intermittent failure with that spec?
@stefansedich doing a full rebuild from a clean clone of the dev branch of the main Akka.NET repo
basically what our build server does
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
yeah, running fine by the looks of it
must be your network
Stefan Sedich
@stefansedich
yeah k np
will try tonight
lol wtf, running packet install on a fresh clone
comes up with some garbled text then my speakers start playing a ding sound
constantly
Bartosz Sypytkowski
@Horusiath
cc @forki
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
@stefansedich figured out why my VM images were trashed yesterday, btw
Stefan Sedich
@stefansedich
ah cool what happened?
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
TL;DR;
no idea where this bug is
with Azure or the TC plugin
looked to me like Azure was reporting the wrong hostname
but if you sysprep the VM and use that image
the name of that VM gets burned into the new VM using that image initially
so all of the auto-scaled build servers report themselves as the same instance name
however, if you just save the VM without sysprep
then the correct name gets assigned from the start
ridiculous and weird
but there you have it
btw, with the sysprepped VMs
their name DOES change after its booted
in the azure metadata
where the agent reads its name from
so if you RDP into each agent and restart the TC Agent service it will work
but not automatically
Stefan Sedich
@stefansedich
ah cool
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
spent an enormous amount of time dicking with that yesterday
Stefan Sedich
@stefansedich
so turns out the weird garble is when I ran it using conemu
Aaron Stannard
@Aaronontheweb
@Horusiath now the test passes on all servers...
.... is there some issue related to time of day with that spec or something?
Bartosz Sypytkowski
@Horusiath
dunno, in my experience successful CI run often depends on moon phases
Stefan Sedich
@stefansedich
@Aaronontheweb building now, I ran packet.exe instlal then built in VS :\ that was fun.... not.
Bartosz Sypytkowski
@Horusiath
@stefansedich csprojs are configured to run paket before build
Stefan Sedich
@stefansedich
yeah I know for some reason something is up for me atm
:confused: