These are chat archives for allegro/ralph

23rd
Jun 2016
Markusolavit
@Markusolavit
Jun 23 2016 10:06
In ralph 2.3 impact analysis you can't check full path of the CI like. Router-switch-server-service except opening new tab for every CI. In ralph 3 would it be possible to have one chart where you can open every CI and watch the full relationship path? and also is it possible to get read-only configuration data to ralph from servers and in which form?
Markusolavit
@Markusolavit
Jun 23 2016 10:16
and is API different in 3 than in 2.3?
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 23 2016 10:25
@Markusolavit it's hard to say, we don't have on our roadmap complete graph presentation
if open source community make such a feature, i think we can merge it into 3
Markusolavit
@Markusolavit
Jun 23 2016 10:28
Okay, that would be great feature :),, And how about getting read-only configuration data to ralph?
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 23 2016 10:29
hm. What does it mean?
any examples?
Markusolavit
@Markusolavit
Jun 23 2016 10:30
like server is running apache, and ralph would show its configuration in servers information
only text
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 23 2016 10:31
we have something in development called ralph-cli https://github.com/allegro/ralph-cli
which can scan servers and put information about disks, configuration, firmware, operating system and so on
Markusolavit
@Markusolavit
Jun 23 2016 10:32
okay have to check it out
thanks :)
neW1-
@neW1-
Jun 23 2016 17:22
Hi guys, I'm running into a weird issue. I can't see the toolbar but and have reports of everyone else on the team that the toolbar is missing. Ralph3 is deployed on an Ubuntu 14.04 server via the deb package and i have followed the instructions to the dot. Here is a screenshot https://www.dropbox.com/s/0i5e2dnmvki0av4/Screenshot%202016-06-23%2019.22.27.png?dl=0
has anyone else ran into an issue like this? Thanks
Mateusz Kurek
@mkurek
Jun 23 2016 18:30
hi @neW1- . Did you log in as a superuser? If yes, then did you run menu creation? ralph sitetree_resync_apps?
neW1-
@neW1-
Jun 23 2016 18:44
hi @mkurek , yes i am logged in as a super user and have run that command. I will try again now and let you know if it helps
getting an error when i run that command... just noticing that
Mateusz Kurek
@mkurek
Jun 23 2016 21:11
@neW1- allegro/ralph#2496 - here is fix for your bug - it'll be merged tomorrow
neW1-
@neW1-
Jun 23 2016 21:59
@mkurek thanks! How much time would it usually take to reach the debian repository?