These are chat archives for allegro/ralph

20th
Mar 2017
Zhang Qi Wei
@Elewei
Mar 20 2017 06:15

Hi all, Aftr I type vagrant up, then the following error displayed:

==> default: File "/home/vagrant/lib/python3.4/site-packages/sitetree/fields.py", line 6, in <module>
==> default: from .templatetags.sitetree import sitetree_tree
==> default: ImportError: No module named 'sitetree.templatetags'
==> default: make:
==> default: * [menu] Error 1
Mateusz Kurek
@mkurek
Mar 20 2017 06:23
@swb do you have DJANGO_SETTINGS_MODULE environment variable set to any value?
@Elewei hi. yes - we know about it and we'll work in this week to fix it.
Zhang Qi Wei
@Elewei
Mar 20 2017 06:28
@mkurek Thank you for reply, but now how can i make it run? Try Manual Installation ?
Mateusz Kurek
@mkurek
Mar 20 2017 06:31
@Elewei clone django-sitetree, checkout to commit a626559c39ff1e865cde3441c44f42864c648dfb and install it (pip install -e .)
PdeNiet
@PdeNiet
Mar 20 2017 12:13
I set up Ralph from the git and used the script to build it, but when i runserver and browse the url, i get error 500 in return, any ideas?
Mateusz Kurek
@mkurek
Mar 20 2017 12:15
try set DEBUG = True in your settings
PdeNiet
@PdeNiet
Mar 20 2017 12:21
thanks
bleh no output
only
[20/Mar/2017 13:24:43] "GET / HTTP/1.1" 302 0
[20/Mar/2017 13:24:43] "GET /login/?next=/ HTTP/1.1" 500 27
swb
@spencewb16_twitter
Mar 20 2017 14:38
in my startup script (that otherwise works) -
DJANGO_SETTINGS_MODULE=local ralph runserver
I did name the file local.py in ralph/settings/
i get this error when i try to run ralph ldap_sync:
ImportError: No module named 'local
@mkurek
Mateusz Kurek
@mkurek
Mar 20 2017 14:42
set it then to DJANGO_SETTINGS_MODULE=ralph.settings.local
swb
@spencewb16_twitter
Mar 20 2017 14:49
tried that, i am getting the same error still for some reason
swb
@spencewb16_twitter
Mar 20 2017 15:48
interestingly, even if i change the name of the file (and update DJANGO_SETTINGS_MODULE), the message remains the same