These are chat archives for allegro/ralph

22nd
Jun 2017
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 22 2017 07:12
@aarondcounts systemd?
w5t3f
@w5t3f
Jun 22 2017 07:19
Hi Marcin. Your old tester came back :) Is it a bug or a feature, that after a "parent" field in a part is given, there is no info in a "location" field. I think the location of the part should be populated from the parent. It's hard to guess where they are mounted from the main DataCenter/Hardware view. Also, I can't find any information in the given parent device details about associated part.
w5t3f
@w5t3f
Jun 22 2017 07:37
and it would be nice to have a possibility to change "parent" field in bulk edit of parts
(or I can't find it)
aarondcounts
@aarondcounts
Jun 22 2017 12:11
@vi4m i have tried systemd and upstart.
After stepping away from it, it may not be reading the environmental variables correctly.
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 22 2017 12:14
can you paste somewhere your systemd script?
Silencedpulse
@Silencedpulse
Jun 22 2017 13:58
I've noticed an issue with Bulk/Duplicate with objects that have a slot associated with them. Here is the error message:
'MultiForm' has no field named 'slot_no'.
Request Method: POST
Request URL: http://10.17.160.27:8000/data_center/datacenterasset/26/multiadd/
Django Version: 1.8.18
Exception Type: ValueError
Exception Value:
'MultiForm' has no field named 'slot_no'.
Exception Location: /opt/ralph/ralph-core/lib/python3.4/site-packages/django/forms/forms.py in add_error, line 360
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 22 2017 13:59
can you reproduce it on our demo site?
Silencedpulse
@Silencedpulse
Jun 22 2017 14:01
Let me try
Silencedpulse
@Silencedpulse
Jun 22 2017 14:07
I receive a Server (500) error when I try to replicate it. I created a Model named SlotTest as a parent, and created SlotFail1 and gave it a slot number inside of SlotTest. Duplicated and received the 500 error.
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 22 2017 14:08
thanks, can you create an issue on github for this bug?
we will fix it
Silencedpulse
@Silencedpulse
Jun 22 2017 14:09
My appologies, I created Models Node with a parent of Chassis. Then under Hardware I created the 2 objects listed above
Yes I will
Did you by chance see my question above regarding custom components in an object?
"Duplicate Error with Slots #3099" has been created on github
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
Jun 22 2017 20:16
currently there's no built-in way to define custom components though you can use some workarounds to overcome that
I'm thinking about possibility to add custom components as a "group" below other groups
but what attributes would you need in this case? one generic ?