Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
(i'm just guessing right now)
setting RALPH_DEBUG should show all messages instead of 500
so i suppose it is not recognized
Miriam Cox
@marzipanic
Ahhh, hmm.
Miriam Cox
@marzipanic
Ralph command isn't recognized for the root user
hm.
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
you have to export all variables again (including PATH)
Miriam Cox
@marzipanic
Did that, and checked (with env command)
Still getting server 500.
I will try running this on a fresh ubuntu install next week. Could be an issue with the set up I'm on.
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
maybe @mkurek has some idea
looks more like an installation issue to me
swb
@spencewb16_twitter
http://ralph.readthedocs.io/en/latest/installation.html#apache I've been trying to follow this, but i think this is for an older version. is there an updated doc on how to deploy ralph using apache?
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
no at the moment.
should be quite similar, we still use gunicorn
but we prefer nginx
swb
@spencewb16_twitter
hmm ok @vi4m I will check this out
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
when run in docker, but should help you to understand the basic idea
should be easy to setup
swb
@spencewb16_twitter

every time i try to setup ralph with apache/mod_wsgi (no docker setup), i end up getting this error:

File "/opt/ralph/ralph-core/lib/python3.4/site-packages/django/conf/__init__.py", line 92, in __init__ mod = importlib.import_module(self.SETTINGS_MODULE)

File "/usr/lib/python2.7/importlib/__init__.py", line 37, in import_module __import__(name)

File "/opt/ralph/ralph-core/lib/python3.4/site-packages/ralph/settings/__init__.py", line 1, in <module> from ralph.settings.base import * # noqa

File "/opt/ralph/ralph-core/lib/python3.4/site-packages/ralph/settings/base.py", line 9 def bool_from_env(var, default: bool=False) -> bool:
_____________________^
SyntaxError: invalid syntax

out of curiosity, does anyone know what this means?

Mateusz Kurek
@mkurek
@spencewb16_twitter what exact version of python 3.4 do you have?
swb
@spencewb16_twitter
python 3.4.3 @mkurek
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
@spencewb16_twitter can you use python 3.5 ?
swb
@spencewb16_twitter
i suppose i coulddd, is 3.4 the problem? if i upgrade to 3.5, is that going to break an existing ralph server i've setup?
Mehdi OH
@Mehdidou_twitter
Hi
Is there any plan to be able to add images of front/rear devices on the rack view ?
damian1976
@damian1976
Hi , it seems I have also some issue related to python or django. Currently running with py3.4.3 and django 1.8.12 and nginx. After 2 or 3 days after server is launched in daemon mode (DJANGO_SETTINGS_MODULE=ralph.settings.local ralph runserver 0.0.0.0:8000 & ) I start getting 502 (Bad gateway) in the web browser. 'ps' says the process is alive. After restart everything is back to normal. Then after another 2, 3 days .....Do you know what might be the problem?
broncomz1
@broncomz1
Hi
I've successfully imported the apt-key and now trying to run "apt-get update", however I'm getting HttpError 403 pertaining to the fetch from the ralph sources for ralph 3.0. Any idea?
✪ vi4m Marcin Kliks
@vi4m
We are having some issue with bintray deb hosting. Working on it
Jim Ntosas
@purplexss
Hello world!
Whenever you solve the issue with deb hosting please send a notice here :) ty in advance
Pete
@kasim1r
well, seems like everything at "https://dl.bintray.com/vi4m/ralph" is accessible, only the deep directory "/Packages" gives 403
Pete
@kasim1r
ah no. only directory listing now, no files downloadable
Miriam Cox
@marzipanic
@Mehdidou_twitter I would be interested in this feature as well.
Miriam Cox
@marzipanic
I may be interested in adding a code contribution for image support in Ralph, along with some updates to the reporting configuration.
Raoul Thill
@rthill
Trying to install ralph from git using manual installation mode. Everything looks good so far, but the static and/ or media files are missing.
Where can I find them to add into urls?
From the requirements django-sitetree seems outdated
xliiv
@xliiv
@rthill what command are you using to run Ralph?
Raoul Thill
@rthill
@xliiv I tried runserver and also installed django-extensions and Werkzeug and used runserver_plus
ralph collectstatic doesn't help either
I get error 404 for example for: "GET /static/vendor/js/webcomponents-lite.js HTTP/1.1" 404 -
I cannot find any folder static with a subfolder vendor
xliiv
@xliiv
try dev_ralph runserver
Raoul Thill
@rthill
@xliiv same, now I can see the django debug toolbar on the right. All other images and design (css/js) is missing
xliiv
@xliiv
did you run gulp.. i'm not sure what steps you already did but for manual installation i'd run commands from docker image or vagrant file..