Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
dzmitrytesting
@dzmitrytesting

Sorry mate, unfortunately for me i need to go.

Many-many-many thanks for you helping. I will check permissions too when i will back to home

fescobar
@fescobar
ok
Deepika-QA
@Deepika-QA
Hi guys would you recommend using allure reports for a nunit framework that uses specflow , selenium and c# and Azure Devops. Has any one used it in a similar setup?
Vamsi Verma
@vamsi-verma-s
image.png
Hi Guys, i'm trying to use the history feature to check previous test runs. But, i am not able to click on any past runs to see more details about the run like it does in retries.
how do i fix this? i want to compare the run time with previous runs of the test
anaskhan89
@anaskhan89:matrix.org
[m]

Hi Guys, I am configuring allure reports in my existing automation framework that consist of Java, maven, cucumber and junit.
I've configured it rightly by following allure documentation (https://docs.qameta.io/allure/#_cucumber_jvm). But when i am running mvn test , it gives following exception:
The forked VM terminated without saying properly goodbye. VM crash or System.exit called...
It is not able to load "-Dcucumber.options=--plugin ru.yandex.qatools.allure.cucumberjvm.AllureReporter"
Can someone please help me?

PS: It generates the report when i am running tests from feature files, but i need to run it through maven because i have to integrate these results in jenkins pipeline

Kaushik6Test
@Kaushik6Test
Hello guys, I ain't sure whether this is right place to post this question
zaqqaz/jest-allure#78
I have been facing issue while using jest allure for generating reports. Everything seems to be fine until I open index.html file and find it blank. I have mentioned the ticket above where you might find the details.
anaskhan89
@anaskhan89:matrix.org
[m]

:point_up: Edit: Hi Guys, I am configuring allure reports in my existing automation framework that consist of Java, maven, cucumber and junit.
I've configured it rightly by following allure documentation (https://docs.qameta.io/allure/#_cucumber_jvm). But when i am running mvn test , it gives following exception:
The forked VM terminated without saying properly goodbye. VM crash or System.exit called...
It is not able to load "-Dcucumber.options="--plugin io.qameta.allure.cucumber4jvm.AllureCucumber4Jvm"
Can someone please help me?

PS: It generates the report when i am running tests from feature files, but i need to run it through maven because i have to integrate these results in jenkins pipeline

Roy de Kleijn
@roydekleijn
fescobar
@fescobar
Pyae Phyo
@NickPyae
hello, can anyone plz share me how I can generate pytest junitxml report using allure-pytest? so far what I have seen is I can generate only json reports using allure. This is the command I'm using right now -> pytest --alluredir=./allure test/
fescobar
@fescobar
@NickPyae allure json/xml results files is not related with junitxml . They are both different formats
Pyae Phyo
@NickPyae
With pytest, we can generate junitxml file with this command -> pytest /test --junitxml=/report.xml. So I'm looking for something like this with allure-pytest too. Is there anyway we can do this in allure-pytest @fescobar .
fescobar
@fescobar
@NickPyae allure 1 generates xml file, allure2 generates json files. That is the commandpytest tests/*.py --alluredir=allure-results
Pyae Phyo
@NickPyae
thx u @fescobar I will give this a try
tiagon97
@tiagon97
Hello guys, maybe someone can help me, im new to Jenkins trying to configure pipeline for cypress automation tests, i receive below error:
The input line is too long.
The syntax of the command is incorrect.
FATAL: Can not generate Allure Report, exit code: 255
I've already seen jenkinsci/allure-plugin#199 this post but workarounds mentioned here do not work for me.
stage('Report') { steps { script { allure([ includeProperties: false, jdk: '', properties: [], reportBuildPolicy: 'ALWAYS', results: [[path: 'allure-results']] ]) } } }
Sam Lewis
@sam1ewis_twitter
Hey guys, is there any way that I can serve a generated report to the host machine from inside a docker container? I have Allure generating reports inside the docker container, and the allure command is working. However, when trying to access the URL from outside the container, it times out. I've tried '-network=host' and opening ports etc but still can't access the report. Thanks!
fescobar
@fescobar
Sam Lewis
@sam1ewis_twitter
Thanks @fescobar , that would typically be a great solution. In my case I want to only use a single container. This container is running our pytest tests and then generating the report based on the results on the container. I was hoping there was a way I could access the web server from the host machine
fescobar
@fescobar
@sam1ewis_twitter just you need to attach the volume where the report was generated.
Sam Lewis
@sam1ewis_twitter
@fescobar I wanted to not have the dependance of installing Allure on the host machine.. I have solved it by exposing the ports of the container and then using --port <port_number> and --host 0.0.0.0 in the allure serve command from inside the container. Now I can access the report with all dependancies in the container. Thanks for your help! :)
manukgr
@manukgr
image.png
Hi friends, allure with report is generating other files but not results.json. Need help
fescobar
@fescobar
@manukgr what library are you using?
manukgr
@manukgr
allure-pytest
fescobar
@fescobar
@manukgr check this example to generate results properly https://github.com/fescobar/allure-docker-service-examples/tree/master/allure-docker-python-pytest-example (ignore the docker part)
manukgr
@manukgr
@fescobar its working in my demo setup, but in actual setup there is some issue, only result files are not generated, container and attachment are generated, do you know any way to log allure-pytest in DEBUG mode or verbose
fescobar
@fescobar
@manukgr I don't know what setup you are using, just I'm giving you an example to compare and check what you are doing wrong.
manukgr
@manukgr
alright @fescobar Thanks
tiagon97
@tiagon97
Hello guys, maybe someone can help me, im new to Jenkins trying to configure pipeline for cypress automation tests, i receive below error:
The input line is too long.
The syntax of the command is incorrect.
FATAL: Can not generate Allure Report, exit code: 255
I've already seen jenkinsci/allure-plugin#199 this post but workarounds mentioned here do not work for me.
stage('Report') { steps { script { allure([ includeProperties: false, jdk: '', properties: [], reportBuildPolicy: 'ALWAYS', results: [[path: 'allure-results']] ]) } } }
kot99a
@kot99a
Hello everyone, I'm trying to add an image to the report via AllureReporter. addAttachment(). I have visual tests. Using wdio/image-comparison, I check the forms. I have a folder with the expected results. I want to add the expected screenshot to the report, which is stored in the folder. I want to do it through AllureReporter.addAttachment(). But for some unknown reasons, I can't attach the path to the file. Maybe someone has encountered this and can give some example of how to attach a picture from a folder to a report. I will be grateful for your help
1 reply
SimoneB
@borecz
hello, anyone using allure with playwright here?
daraghcurtis
@daraghcurtis
Hi All . Does anyone have a good WORKING jbehave-allure template for Java. I have tried installing from this , but I cant get it working , even though I am installing via Gradle (https://github.com/allure-framework/allure-java) Any suggestions would be greatly appreciated
Deepika-QA
@Deepika-QA
has anyone used specflow living document
dschaitu322
@dschaitu322
Hello Everyone,
can someone help me building Jenkins dsl publisher step for allure
publishers {
allure(['allure-results'])
}
fescobar
@fescobar
@dschaitu322 for pipeline or job?
dschaitu322
@dschaitu322
above code not working with Jenkins DSL and everytime I need to add Postbuild action manually
I'm using DSL jobs
pipeline script is working fine with Jenkins file
fescobar
@fescobar

publishers {
allure(['allure-results'])
}

that code is fine, works for me

what is the error?
@dschaitu322
dschaitu322
@dschaitu322
No error observed, Allure not reflecting in Post build action
fescobar
@fescobar
check the logs if it's executing that
if you see in the logs to allure trying to collect results, it's because you are not using the right path
dschaitu322
@dschaitu322
when some code pushed to jenkins job dsl allure is getting removed, again user has to configure manually in post build action step
Allure configuration not taking from publisher