These are chat archives for angular/angular-2-ionic-2

18th
Aug 2017
cybernude
@cybernude
Aug 18 2017 03:05
hi all
Nice to meet you all and do not hesitate to let me know if you have any suggestion.
yanxiaodi
@yanxiaodi
Aug 18 2017 05:24
@DDieudonne use ion-input, you can find it on the ionic docs site.
@SCRATK Try to set a breakpoint in your providers and make sure you get the correct token in the construct function.
Luke Skelhorn
@SCRATK
Aug 18 2017 09:09
@yanxiaodi I've got it sorted now.
Luke Skelhorn
@SCRATK
Aug 18 2017 09:17

I have a delete function that is working on browers but when i do ionic upload and try it on my phone is just does not even run it

  showConfirm(index) {
    let confirm = this.alertCtrl.create({
      title: 'Delete Lay Minister',
      message: 'Are you sure you want to delete this lay minister?',
      buttons: [
        {
          text: 'Disagree',
          handler: () => {
          }
        },
        {
          text: 'Agree',
          handler: () => {
            this.doDelete(index);
          }
        }
      ]
    });
    confirm.present();
  }

This is my actual delete function

  doDelete(index){
    let id = this.layMinisters[index].id;
    this.layMinisterProvider.deleteLayMinister(id).subscribe(
      res => {
        this.presentToast();
        this.layMinisters.splice(index, 1);
      }
    )
  }
DaX
@daxdax89
Aug 18 2017 09:21
Did you try to run it as app on smartphone?
Native app not ionic view
Luke Skelhorn
@SCRATK
Aug 18 2017 09:24
Not not tryed to run it navtive only throught ionic view
yanxiaodi
@yanxiaodi
Aug 18 2017 11:11
@SCRATK Try to use chrome://inspect to debug the app on your phone.
A-STAR
@A-STAR
Aug 18 2017 12:27
Luke you have to run get something function in this.storage.get().then(here)
after you actually get token
Luke Skelhorn
@SCRATK
Aug 18 2017 13:15
@A-STAR I've fixed that problem now its all working found a work around
Pedrozxcv
@Pedrozxcv
Aug 18 2017 14:41
hey, I'm having an issue with HTTP requests in my iOS build. I'm doing some requests to a https address and it just works on the android build. Do you guys have any idea of what's going on?