by

Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Tom Fottinger
    @FottingerTom_twitter
    Update, Appium does identify an xpath to the Switch element when working with an android phone.
    ather-ctrl
    @ather-ctrl
    Hello....could you please let me know latest appium version in linux?
    Johan Hernefeldt
    @presidenten
    @AbhijitPaithane I solved it :-)
    Now we need to set organization and signing in the project located here node_modules/appium/node_modules/appium-xcuitest-driver/node_modules/appium-webdriveragentinstead of node_modules/appium/node_modules/appium-webdriveragent
    Samantha Vale
    @karlasamantha
    Hi! Anyone else having issues with acceptAlert? It seems like it's not working properly
    stivesartarmon
    @stivesartarmon
    Hello everyone, i have got a task to check mobile automation using WebDriverIO and appium , Can anyone please share some guidelines/tutorial on how to get started(it will be really helpful). Any youtube video if anyone have.
    Dhamaka
    @Dhamaka_Singh__twitter
    Hi, Can some one tell me how to scroll ?
    ashwinsgm
    @ashwinsgm
    I have a scenario where I need to take photo of the ID card from the app. To automate this scenario , I want to pass the picture from gallery when camera is opened and this image should be populate. How to automate this scenario??
    ashwinsgm
    @ashwinsgm

    I have a scenario where I need to take photo of the ID card from the app. To automate this scenario , I want to pass the picture from gallery when camera is opened and this image should be populate. How to automate this scenario??

    Any solution available for this scenario

    SukeshBolar-tech
    @SukeshBolar-tech
    Hi, when i tried to run my script in iOS13.3 simulator - app crashes on launch. It works fine in iOS 12.2. I have the latest appium version. Any help on this?
    aeutalt
    @aeutalt
    has anyone ever stumbled on appium showing IDs as squares?
    all my element IDs and xpaths are outputting the ID = 
    like, real squares
    //XCUIElementTypeOther[@name=\"\"])[2] // not even the xpaths are outputting id correctly
    rookieInTraining
    @rookieInTraining
    Hi, I'm using selenium-aplha-4 and appium 7.3.0. While running the mobile tests I'm getting the following exception :
    java.lang.AbstractMethodError: org.openqa.selenium.remote.service.DriverService$Builder.createDriverService(Ljava/io/File;ILjava/time/Duration;Lcom/google/common/collect/ImmutableList;Lcom/google/common/collect/ImmutableMap;)Lorg/openqa/selenium/remote/service/DriverService;
    This works well when I downgrade the version of selenium to the current stable 3.141.59
    rookieInTraining
    @rookieInTraining
    hmm.. looks like the DriverService in the selenium-remote-driver of the alpha version is expecting 5 parameters instead of 4 which are in Appium
    Hizkia Nowaly
    @hizkianowaly
    @stivesartarmon https://www.youtube.com/watch?v=-_6C_-CMqSk try this one!
    Hi!, can we setup automation with free apple id?
    BELGIJOSE
    @BELGIJOSE
    Error
    An unknown server-side error occurred while processing the command. Original error: Could not find 'adb.exe' in ["C:\android-sdk\tools\bin\platform-tools\adb.exe","C:\android-sdk\tools\bin\emulator\adb.exe","C:\android-sdk\tools\bin\tools\adb.exe","C:\android-sdk\tools\bin\tools\bin\adb.exe"]. Do you have Android Build Tools installed at 'C:\android-sdk\tools\bin'?
    why am i getting this error? instead of showing emulator
    rookieInTraining
    @rookieInTraining
    @BELGIJOSE Its because of adb.exe. Is it installed on your machine? If yes, is it installed in one of the below mentioned paths?
    [
    "C:\android-sdk\tools\bin\platform-tools\adb.exe",
    "C:\android-sdk\tools\bin\emulator\adb.exe",
    "C:\android-sdk\tools\bin\tools\adb.exe",
    "C:\android-sdk\tools\bin\tools\bin\adb.exe"
    ]
    BELGIJOSE
    @BELGIJOSE
    no i installed it in appdata\local\android\sdk\
    but its checking in this path
    Ksameers
    @Ksameers
    Error response status: 13, UnknownError - An unknown server-side error occurred while processing the command. Selenium error: An unknown server-side error occurred while processing the command.....plese help me out
    rookieInTraining
    @rookieInTraining
    @BELGIJOSE - Your ANDROID_HOME env variable might be configured incorrectly.
    @Ksameers - full stacktrace please?
    BELGIJOSE
    @BELGIJOSE
    no i set it as C:\Users\tst3\AppData\Local\Android\Sdk
    Ksameers
    @Ksameers
    am getting this error in appium real device while sending keys through server.
    Dipika Shimpi
    @dips2222_gitlab
    [XCUITest] We are in the middle of selecting a page, ignoring
    hi
    I am getting above error.
    Can someone help me how to solve this issue.
    It is opening safari browser but not proceeding further.
    stivesartarmon
    @stivesartarmon
    @hizkianowaly , thanks for the response but the youtube video - you share talk about appium but not about webdriverIO . I need some helping content of webdriverIO + Appium.
    coolvasanth
    @coolvasanth
    I'm using Appium Desktop, when I try to start a session, I will a popup with Big HTML content. The main error that it says is, Blocked due to invalid server IP. I'm in my office network, should I need to any special settings to enable appium. Stuck with this from a week, please help me
    I'm testing on Mac machine running on Mojave and trying on iOS simulator 8 (13.2.2). With Appium version 1.15.1
    chirag-farfetch
    @chirag-farfetch
    hello, i am using webdriverio with appium. I am switching between two apps i tried using two different simulators on different ports and tried using the same simulator(with same port) for different. but somehow after starting the environment it is not able to focus on the app. Do i need to use some launchApp function or something
    my test cases seem to work with a browser and a app and i am able to switch between two. However does not work with two apps
    chirag-farfetch
    @chirag-farfetch
    can anyone help or any ideas for that please?
    王振华
    @WangZhenhuaFirst
    Can appium run in Linux with headless mode? How to achieve it ? Anyone can help me? Thank you
    stivesartarmon
    @stivesartarmon
    @chirag-farfetch , Can you please help me with initial get started of Appium with webdriverIO.
    chirag-farfetch
    @chirag-farfetch
    hello, i am trying to use - driver.launchApp(); however i get an error launchApp is not a function
    according to this tutorial
    http://appium.io/docs/en/commands/device/app/launch-app/
    i am trying to switch between two apps. but not finding a solution
    iflexsathish
    @iflexsathish
    Hi, has anyone tried Set/Get Clipboard APIs? We are able to Set value (base64 encoded) to clipboard. But "Get Clipboard" API is returning Null value. However, we are able to paste the value with a long press manually which confirms that the text is available in the clipboard. This is on ios (XCUITEST) device.
    Sterling
    @sterlingfire
    Hello, it seems this documentation page is returning a 404? http://appium.io/docs/en/commands/element/
    Where is the proper documentation?
    Tom Fottinger
    @FottingerTom_twitter
    image.png
    Could someone please help and explain why I’m getting this error.
    Calling AppiumDriver.performTouch() with args: [[{"action":"press","x":606,"y":1554},{"action":"moveTo","x":606,"y":1086},{"action":"release"}],"5ba69d07-3bb5-4afe-b0ed-ee17a8c3a141"]
    [W3C (5ba69d07)] Encountered internal error running command: TypeError: Cannot read property 'element' of undefined
    I thought the coordinates would take care of the need the need for element.
    I’m using Appium 1.15.1, with a Webdriverio client to test an app on an Android device.
    Elsid
    @gselsidi
    Has anyone here been able to implement locator and pageObjects like we do in Java with @androidFindBy @IosFindBy in javascript?