Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Sep 16 2017 03:25
    FlyApple starred axmor/typecs
  • Jun 14 2017 09:02
  • Mar 29 2017 06:30
    kku39 starred axmor/typecs
  • Mar 28 2017 11:14
    user2803 starred axmor/typecs
  • Mar 28 2017 11:14
    user2803 starred axmor/typecs
  • Mar 28 2017 10:54
    user2803 opened #105
  • Jan 01 2017 15:50
    khaled131 starred axmor/typecs
  • Dec 21 2016 13:11
    trendzetter commented #78
  • Dec 07 2016 05:13
  • Dec 01 2016 14:18
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 06:56
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 06:55
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 06:39
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 06:39
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 06:38
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 06:36
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 04:12
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 02:56
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 02:53
    maparole commented #100
  • Dec 01 2016 02:52
    maparole commented #100
renataogarcia
@renataogarcia
Hi, I'm using a SNAPSHOT of 4.0.0 and was wondering if it's possible to turn on some kind of log/debug information, maybe in the TS Bridge Console.
Interested in seeing what are the parameters being passed to the compiler
Konstantin Zaitcev
@kosz78
I will add eclipse parameter to set log level, currently it defined from source code
renataogarcia
@renataogarcia
Cool, thanks!
Konstantin Zaitcev
@kosz78
@renataogarcia I have added preferences to select log level of TypeScript Console
renataogarcia
@renataogarcia
@kosz78 Thanks! I've updated to the latest build. I can see the new option, however when I set it to 'error' and restart, nothing happens when I click on new TypeSCript console. I get no Eclipse errors on the Eclipse log and nothing on the Eclipse terminal output.
Konstantin Zaitcev
@kosz78
@renataogarcia You need select debug level to see debug output in TypeScript Console
renataogarcia
@renataogarcia
@kosz78 Sorry, I meant 'debug' in the message above.
renataogarcia
@renataogarcia
blob
I'm also getting a lot of timeout errors in the Eclipse log - Is this expected?
Konstantin Zaitcev
@kosz78
It will be fixed a soon with a new communication protocol
Konstantin Zaitcev
@kosz78
A new version of TypEcs 4.0 was released
renataogarcia
@renataogarcia
I installed version 4.0 and I'm getting this error:
Exception in thread "pool-2-thread-1" java.lang.RuntimeException: org.apache.thrift.transport.TTransportException: Cannot write to null outputStream
    at com.google.common.base.Throwables.propagate(Throwables.java:160)
    at com.axmor.eclipse.typescript.core.internal.TypeScriptBridge.invokeBridgeMethod(TypeScriptBridge.java:276)
    at com.axmor.eclipse.typescript.core.internal.TypeScriptBridge.invokeBridgeMethod(TypeScriptBridge.java:220)
    at com.axmor.eclipse.typescript.core.internal.TypeScriptBridge.run(TypeScriptBridge.java:156)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: org.apache.thrift.transport.TTransportException: Cannot write to null outputStream
    at org.apache.thrift.transport.TIOStreamTransport.write(TIOStreamTransport.java:142)
    at org.apache.thrift.protocol.TBinaryProtocol.writeI32(TBinaryProtocol.java:178)
    at org.apache.thrift.protocol.TBinaryProtocol.writeString(TBinaryProtocol.java:201)
    at org.apache.thrift.protocol.TBinaryProtocol.writeMessageBegin(TBinaryProtocol.java:110)
    at org.apache.thrift.TServiceClient.sendBase(TServiceClient.java:62)
    at com.axmor.eclipse.typescript.core.internal.TSBridgeService$Client.send_invoke(TSBridgeService.java:83)
    at com.axmor.eclipse.typescript.core.internal.TSBridgeService$Client.invoke(TSBridgeService.java:72)
    at com.axmor.eclipse.typescript.core.internal.TypeScriptBridge.invokeBridgeMethod(TypeScriptBridge.java:270)
    ... 5 more
Rick-Rainer Ludwig
@RickRainerLudwig
I got the same error after installing Typecs 4.0 from Eclipse Marketplace. I deinstalled it and re-installed from update site http://axmor.github.io/typecs/stable/update-site/ via "Help > Install New Software..." and it seems to work. The packages or dependencies in the Marketplace seem to be broken.
Gerasimos (Makis) Maropoulos
@removed~kataras
Hi to /@all Is this plugin working for you with the new version of TS ?
João Antonio Ferreira
@joao-parana
Any news about this issue ?
stitt1am
@stitt1am
Plug-in "com.axmor.eclipse.typescript.editor" was unable to instantiate class "com.axmor.eclipse.typescript.editor.TypeScriptEditor".
this is an error I receive everttime I try