Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Slobodan Mišković
    @slobo
    for anyone else running into this problem I did sudo systemctl edit docker and put this in there:
    [Service]
    TasksMax=infinity
    Gullit Miranda
    @gullitmiranda
    hi @slobo, sorry for delay.
    that's good that you found the solution. I believe it is very important to have an issue for this and even a PR with troubleshooting. Could you help us with this?
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    hi guys
    i'm keep getting server error - Driver aufs failed to remove root filesystem
    azk: Error: HTTP code is 500 which indicates error: server error - Driver aufs failed to remove root filesystem 93a1416bcffd4e1e3d6cb00e32b62775a6a4939a4cb46860dcb3a0102fab4e23: rename /mnt/sda1/aufs/mnt/93a1416bcffd4e1e3d6cb00e32b62775a6a4939a4cb46860dcb3a0102fab4e23 /mnt/sda1/aufs/mnt/93a1416bcffd4e1e3d6cb00e32b62775a6a4939a4cb46860dcb3a0102fab4e23-removing: device or resource busy
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    :(
    Gullit Miranda
    @gullitmiranda
    what docker version?
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    hmm, i've installed the latest azk
    wait, let me check
    Docker version 1.9.1, build a34a1d5
    Gullit Miranda
    @gullitmiranda
    run adocker ps -a
    and you use linux or mac?
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    mac
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    @BlueHotDog which command did you try to run?
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    just a azk start [service]
    but i've run docker cleanup script, and things are beginning to be better
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    was it working before? and whats happening now?
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    nope, same issue again now
    it was working before the upgrade to 1.7
    now it's back to the same issue :(
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    ok.. try to restart the azk agent and then start your app:
    azk agent stop
    azk agent start
    azk start [service]
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    did
    also hard restarted the machine
    what is the easiest way to uninstall/reinstall azk?
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    I don't think this is the best solution.. give me a second, please?
    what's the result of adocker ps -a ?
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    CONTAINER ID        IMAGE                                                                     COMMAND                  CREATED             STATUS                      PORTS                             NAMES
    d58d11308bf5        azukiapp/azktcl:0.0.2                                                     "/bin/bash -c 'mkdir "   9 minutes ago       Dead
    cb1869fa7ed4        azkbuild/92478fbc17-backoffice:d47582d7f4db506e620de0f8993fe5f398431e55   "/bin/sh -c ../node_m"   35 minutes ago      Exited (1) 10 minutes ago                                     dev.azk.io_type.daemon_mid.92478fbc17_sys.backoffice_seq.1_uid.0e4bb800db
    ff015d953781        meltwater/docker-cleanup:latest                                           "/run.sh"                42 minutes ago      Exited (1) 41 minutes ago                                     compassionate_saha
    117ade0f2841        azukiapp/azktcl:0.0.2                                                     "/bin/sh -c 'env; soc"   About an hour ago   Up About an hour            53/udp, 192.168.51.4:80->80/tcp   dev.azk.io_type.daemon_mid.3591b9c247_sys.balancer-redirect_seq.1_uid.a29d4a10db
    4e8f35f083d0        azukiapp/azktcl:0.0.2                                                     "/bin/sh -c 'dnsmasq "   About an hour ago   Up About an hour            192.168.51.4:53->53/udp, 80/tcp   dev.azk.io_type.daemon_mid.3591b9c247_sys.dns_seq.1_uid.a2150740db
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    please run adocker rm d58d11308bf5 cb1869fa7ed4 ff015d953781
    and then adocker ps -a
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    CONTAINER ID        IMAGE                   COMMAND                  CREATED             STATUS              PORTS                             NAMES
    117ade0f2841        azukiapp/azktcl:0.0.2   "/bin/sh -c 'env; soc"   About an hour ago   Up About an hour    53/udp, 192.168.51.4:80->80/tcp   dev.azk.io_type.daemon_mid.3591b9c247_sys.balancer-redirect_seq.1_uid.a29d4a10db
    4e8f35f083d0        azukiapp/azktcl:0.0.2   "/bin/sh -c 'dnsmasq "   About an hour ago   Up About an hour    192.168.51.4:53->53/udp, 80/tcp   dev.azk.io_type.daemon_mid.3591b9c247_sys.dns_seq.1_uid.a2150740db
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    any idea?
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    ok, so now restart the agent once again and try to start the service
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    cool
    i've to go to sleep now
    but will do this tomorrow
    Felipe Arenales Santos
    @fearenales
    ok! please let us know if that works!
    Danni Friedland
    @BlueHotDog
    hey
    still the same issue :(
    i cannot work and really need to..
    Gullit Miranda
    @gullitmiranda
    hi @BlueHotDog
    strange how through the adocker he is able to remove, and running with azk not.
    run adocker ps -a again
    Willian Fernandes
    @willian
    Does anyone know why I'm getting this error?
    azk: System `mysql` not running
    azk: Run system `mysql` return: (1), for command: ["/azk-entrypoint.sh","mysqld"]:
    azk:  .mysql [log] >  error: database is uninitialized and MYSQL_ROOT_PASSWORD not set
    azk:  .mysql [log] >    Did you forget to add -e MYSQL_ROOT_PASSWORD=... ?
    azk:  .mysql [log] >
    
    azk: Look for azk start troubleshooting documentation for more info at: http://bit.ly/azk_start_troubleshooting
    @gullitmiranda @nuxlli ^
    Gullit Miranda
    @gullitmiranda
    hi @willian. the env MYSQL_ROOT_PASSWORD is present in your Azkfile?
    the mysql image was updated some time
    but I saw that the suggestion is out of date. sorry, my falt :(
    Slobodan Mišković
    @slobo
    hey folks, do you ever experience DNS requests for dev.azk.io failing? It happens to me on both OSX and Linux occasionally.
    failed: could not translate host name "dev.azk.io" to address: Name or service not known
    (error message is from our testsuite, it occasionally pops up in the middle of running, as if dns server fails to respond or something)