These are chat archives for backbee/BackBee

26th
Nov 2015
cacheman
@cacheman
Nov 26 2015 12:30
Hi....I'm new to backbee. I am trying to install on CensOS7. When I use v1.0 I get as far as 'Run Tests' but the test never works. My apache error log says "PHP Fatal error: Uncaught exception 'InvalidArgumentException' with message 'The HTTP status code "0" is not valid". I have also tried downloading and configuring the v1.1-beta from git. I don't get this error, but my browser says "error the security context contains no authentication token". I'm a bit lost at this point. Would be grateful for any help.
cacheman
@cacheman
Nov 26 2015 12:44
I have since tried 1.1 again. I still get the 'security context contains....' in the browser, but I hadn't tried ctrl-alt-b to get the login page. I have just tried this and I do get the login page, but when I try to login I get 'Authenticaton failed - public key not provided'......
Charles Rouillon
@crouillon
Nov 26 2015 14:07
Hi @cacheman. Looks like installation is not complete. I didn't try BackBee on CentOS, but did you got some errors or warnings during the installation process? The first step, requirements checks (see http://docs.backbee.com/developer-documentation/installation/) was it ok?
Meanwhile, i'm looking for some CentOS image to try it on
cacheman
@cacheman
Nov 26 2015 15:06
Hi....thanx for the reply. You were right....I tried a fresh install and I'm in on 1.1-beta right now with the demo Mag site. Apologies for any wasted time.
Charles Rouillon
@crouillon
Nov 26 2015 15:47
No problem, glad to read you