Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • 03:02
    manjoc starred bitwarden/server
  • 02:51
    eliykat synchronize #3043
  • 02:51

    eliykat on EC-272-implement-web-workers

    Make EncryptWorker static Terminate all workers on logout Terminate workers on lock and u… and 1 more (compare)

  • 02:17
    athirtwo starred bitwarden/web
  • 02:05
    differsthecat opened #3339
  • 02:05
    differsthecat review_requested #3339
  • 01:49

    differsthecat on sg-534

    Implement bw-credential-update (compare)

  • 00:50
    eliykat synchronize #3043
  • 00:50

    eliykat on EC-272-implement-web-workers

    [PS-1222] Remove `appBlurClick`… Web: fix twoStepLogin modal `ti… Update tag logic for web-sh con… and 5 more (compare)

  • 00:35
    patrickhlauke edited #3305
  • 00:34
    patrickhlauke synchronize #3305
  • 00:25
    eliykat ready_for_review #3324
  • 00:23
    eliykat review_requested #3324
  • 00:23
    eliykat review_requested #3324
  • 00:23
    eliykat edited #3324
  • 00:19
    github-actions[bot] opened #2042
  • 00:19

    github-actions[bot] on crowdin-auto-sync

    Autosync the updated translatio… (compare)

  • 00:19
    eliykat synchronize #3324
  • 00:19

    eliykat on flags

    Remove web workers flag (compare)

  • 00:18
    eliykat synchronize #3324
swg0101
@swg0101
sometimes clicking the Bitwaden icon will just make it go flat and not do anything (although I have had this issue before too and I have to manually unload and reload the extension otherwise it will start crashing), now that doesn't work either
code-floof
@code-floof:matrix.org
[m]
Should go back to font awesome instead of whatever we are stuck with now
Vinny P
@vinnyp:matrix.org
[m]
Self hosted?
1 reply
Matt Gibson
@MGibson1
Is anyone here experiencing bitwarden/desktop#1388 and able to help me debug?
treboR2Robert
@treboR2Robert
Hi I am experiencing bitwarden/browser#2426 ( 2fa box empty ) and would like to help if I can
Thomas Rittson
@eliykat
Thanks @treboR2Robert, I'm just seeing if anyone else is around to debug this with you, otherwise I'll see what I can do
treboR2Robert
@treboR2Robert
I am using "Fennec F-Droid" on Android 12 and also on another device with Android 11 ( also tried normal Firefox on both devices and that had the same results )
treboR2Robert
@treboR2Robert
It "was" working fine on the android 11 device, but after trying to log in on my new android 12 device and failing, I tried logging in and out on the android 11 device ( which worked ok ) but I then cleared the Fennec F-Droid app data and uninstalled/reinstalled it and then after installing the bitwarden extension again and trying to log in i got the same results as i got on the new android 12 device .
bitwarden/desktop#1388 seems like the same problem
bitwarden/browser#2432 also seems like the same problem
Thomas Rittson
@eliykat
It might be tricky to debug on mobile. Are you experiencing the issue on any desktop browser?
treboR2Robert
@treboR2Robert
No because I have not logged out on the desktop and I don't dare to lol
"Logging out" seems to be ok anyway, its when you are "properly" logged out (new device) that the problem occurs
like it is having problems getting the 2fa to load or something
Thomas Rittson
@eliykat
Okay, please wait a moment while I read up on this ticket and figure out what further information I can ask you for
Thomas Rittson
@eliykat
I'm not sure if you've already posted in these threads, but can you provide the following info:
  1. Can you visit the captcha link directly in your Android browser and see if it loads? https://vault.bitwarden.com/captcha-connector.html?data=eyJzaXRlS2V5IjoiYmMzOGM4YTItNTMxMS00ZThjLTlkZmMtNDllOTlmNmRmNDE3IiwibG9jYWxlIjoiZW4ifQ%3D%3D&parent=https%253A%252F%252Fvault.bitwarden.com%252F%2523%252F&v=1
  2. are you on a VPN or any other nonstandard network setup?
  3. are you experiencing this in the desktop app (if you have it installed, and if you dare to logout ;)
treboR2Robert
@treboR2Robert
I just tried again and with the "correct password" i get the blank box and with the "wrong password" i get the same blank box
will try the capcha link now brb
Thomas Rittson
@eliykat
also, what version of the browser extension are you using?
treboR2Robert
@treboR2Robert
both those links load fine
i am using the latest fennec and firefox apps and the lastest extension version too ( 1.56.6 )
completly standard internet setup
even tried mobile data with custom dns and also with normal isp dns and I also tried wifi with custom dns and then standard isp dns
bitwarden/desktop#1388 seems like the same problem
bitwarden/browser#2432 also seems like the same problem
Thomas Rittson
@eliykat
yep I saw those issues thank you
treboR2Robert
@treboR2Robert
so i dont think it is my end or limited to firefox extension
Thomas Rittson
@eliykat
I agree
Kyle Spearrin
@kspearrin
Is it only happening with the browser extension in Firefox on android?
treboR2Robert
@treboR2Robert
i dont have the app installed i will get it and try
Kyle Spearrin
@kspearrin
Ok
Thomas Rittson
@eliykat
Others have experienced it on the extension on a computer, and on the desktop app. @treboR2Robert said they didn't want to repro it on their PC in case they logged out and couldn't get back in
Kyle Spearrin
@kspearrin
Also if you could try a new private window on a desktop that should trigger it too
Try a private window session on desktop computer
So you don’t have to sacrifice your active browser session
Thomas Rittson
@eliykat
or another browser
treboR2Robert
@treboR2Robert
The app took a LONG !!! time to load the captha thing and then even longer after i completed it to ask for 2fa but has now succsesfully logged in
Thomas Rittson
@eliykat
that's the mobile app?
treboR2Robert
@treboR2Robert
was on the "loading" screen for about 15 seconds after entering login details and then another 20 secs or more after completing captcha thing
yes the app version 2.16.2 (4334) on android 11
Thomas Rittson
@eliykat
Interesting
It's too difficult to get any debugging information off the mobile app, if you could try to reproduce the issue on a computer (browser extension or desktop app) that would be more helpful - if you can do so without sacrificing your current session
One of our devs has been able to reproduce it internally though, so it's okay if you're not set up for that. We can continue investigating ourselves.
treboR2Robert
@treboR2Robert
I'm trying to load the extention in a private window on firefox for windows but it isn't loading at all
Thomas Rittson
@eliykat
sorry, FF Private Mode doesn't work yet, I think Kyle meant if you had Chrome
but if FF is your regular browser, then you could try it just in a normal Chrome window
treboR2Robert
@treboR2Robert
tried chrome and it worked fine
Thomas Rittson
@eliykat
okay, well I don't think I have any other questions then, and if we can reproduce it internally then we can hopefully do our own debugging
treboR2Robert
@treboR2Robert
after entering login details the hcaptcha thing popped up underneath like it should
Thomas Rittson
@eliykat
Thank you for your help!
treboR2Robert
@treboR2Robert
no worries. i hope its something easy for you to fix. good luck !