by

Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Jul 13 14:48

    dignajar on master

    Append title after pages is cre… (compare)

  • Jul 02 15:32

    dignajar on master

    init (compare)

  • Jul 02 15:30

    dignajar on master

    Plugin for custom controller an… (compare)

  • Jun 29 21:04
    AlejandroMoraG closed #10
  • Jun 29 21:03
    AlejandroMoraG commented #10
  • Jun 29 19:07
    dignajar commented #10
  • Jun 25 18:11
    AlejandroMoraG opened #10
  • Apr 16 17:00
    chan-vince commented #7
  • Apr 16 13:41

    dignajar on 3.12.0

    (compare)

  • Apr 16 13:40

    dignajar on master

    Upgrade to release 3.12.0 Merge pull request #9 from chan… (compare)

  • Apr 16 13:40
    dignajar closed #9
  • Apr 16 13:40
    dignajar commented #9
  • Apr 16 13:30
    chan-vince opened #9
  • Mar 20 09:22

    dignajar on master

    demonstrate site logo usage Merge pull request #6 from stok… (compare)

  • Mar 20 09:22
    dignajar closed #6
  • Mar 20 05:18
    stokesman opened #6
  • Oct 24 2019 18:11

    dignajar on 3.10.0

    (compare)

  • Oct 24 2019 18:10

    dignajar on master

    Upgrade to release 3.10.0 Merge pull request #8 from gise… (compare)

  • Oct 24 2019 18:10
    dignajar closed #8
  • Oct 23 2019 18:34
    giselher9 opened #8
Diego Najar
@dignajar
simonmayorca
@simonmayorca

Great! It took me longer to consult than to get an answer!

Great job, buddy.

Panos Kontogiannis
@elpak
@simonmayorca is the problem fixed? on which site are you testing it?
Paquerette
@__paquerette___twitter
Hello everyone :)
I've just updated my bludit website from 3.12.0 to 3.13.0, and now, once in a while, I got problems with some of the news that do not display on the front page
Paquerette
@__paquerette___twitter
happens all of the time when I hit ctrl + F5. And the, when I hit F5, the news load perfectly
I don't understand where it comes from
It behaves the same on mobile
Paquerette
@__paquerette___twitter
(I'm using typerite-1.1 theme)
Edi
@clickwork-git
@__paquerette___twitter, which browser do you use?
Paquerette
@__paquerette___twitter
I tried with both Chrome and IE : same result
I also tried to downgrade to 3.12.0 and the issue disappeared. When I upgraded back to 3.13.0 issue was back again
Edi
@clickwork-git
I can reproduce the problem. Strange.
The browser console shows an error.
Edi
@clickwork-git
Yes, the pronlem is only with v.3.13.0.
@dignajar, do you have any idea?

The error message is:

Uncaught TypeError: containerBricks.masonry is not a function

Edi
@clickwork-git
It's this part in the script:
   /* masonry
    * ---------------------------------------------------- */ 
    var ssMasonryFolio = function () {

        var containerBricks = $('.masonry');

        containerBricks.masonry({
            itemSelector: '.masonry__brick',
            columnWidth: '.grid-sizer',
            percentPosition: true,
            resize: true
        });

        // layout Masonry after each image loads
        containerBricks.imagesLoaded().progress( function() {
            containerBricks.masonry('layout');
        });

    };
It's perhaps a jQuery conflict.
Edi
@clickwork-git

Works with

var containerBricks = jQuery('.masonry');

instead of

var containerBricks = $('.masonry');

with Chrome, but not with Firefox.

Diego Najar
@dignajar
Probably is the async function added, I removed for the next version
Paquerette
@__paquerette___twitter
So maybe I just stay in 3.12.0 until 3.14.0 ? It's the best solution?
Edi
@clickwork-git
@__paquerette___twitter, yes, I think so.
Paquerette
@__paquerette___twitter
Ok, thanks :)
Diego Najar
@dignajar

Bludit v3.13.1 “Edi” is here !!

Dedicated to Edi Goetschel for his great dedication to the project, since 2015!

https://blog.bludit.com/bludit-3-13-1‬

SamBrishes
@SamBrishes

Yay, congratulations @clickwork-git

The link doesn’t seem to work, I always get an page not found error.

Edi
@clickwork-git
This is a great surprise!
Edi
@clickwork-git

The link doesn’t seem to work, I always get an page not found error.

There is something weird... It's not me!

Diego Najar
@dignajar
Which link ?
Edi
@clickwork-git
To the blog post.

It has the following address:

https://blog.bludit.com/bludit-3-13-1%E2%80%AC

Maybe when I pasted
Let me check on Twitter and Facebook
Twitter work, on Facebook I just fixed
Looks like is something from Facebook
Because I copied from Facebook the last time
Edi
@clickwork-git
I think so. The linked image works.
Diego Najar
@dignajar
Enjoy Edi !!
I need to go to sleep 😴 see you guys
Edi
@clickwork-git
Thank you Diego!
Paquerette
@__paquerette___twitter
Will this EDI update solve my issue?
weilmaschinchen
@weilmaschinchen
Hello everyone and good morning! Just wanted to introduce myself - my name is André, from Germany - I started to work with Bludit CMS a few days ago and mastered the initial setup - so far - successfully. Today is the first day where I will look into the content with a target in mind of relaunching my site later this year oct/nov timeframe... Have a good day all!
Edi
@clickwork-git
@__paquerette___twitter, yes, it will. :-)
Hello @weilmaschinchen!
simonmayorca
@simonmayorca
@elpak Yes! It worked, I was actually trying out the new tracks locally.
Diego Najar
@dignajar
welcome @weilmaschinchen
estatics
@estatics
hi
how the url of the post is choosed
SamBrishes
@SamBrishes
It is generated from the title, and can be viewed and changed on the post itself under “Options” -> “SEO” -> “Friendly URL”