Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Oct 03 17:02
    codecov[bot] commented #3258
  • Oct 03 16:50
    codecov[bot] commented #3258
  • Oct 03 16:40
    codecov[bot] commented #3258
  • Oct 03 16:32
    codecov[bot] commented #3258
  • Oct 03 16:16
    codecov[bot] commented #3258
  • Oct 03 16:10
    codecov[bot] commented #2884
  • Oct 03 16:08
    codecov[bot] commented #3187
  • Oct 03 16:08
    codecov[bot] commented #3187
  • Oct 03 16:08
    codecov[bot] commented #3250
  • Oct 03 16:08
    codecov[bot] commented #3213
  • Oct 03 16:07
    codecov[bot] commented #3252
  • Oct 03 16:07
    codecov[bot] commented #3252
  • Oct 03 16:07
    codecov[bot] commented #3197
  • Oct 03 16:07
    codecov[bot] commented #3197
  • Oct 03 16:06
    codecov[bot] commented #3245
  • Oct 03 16:06
    codecov[bot] commented #3231
  • Oct 03 16:06
    codecov[bot] commented #3197
  • Oct 03 15:46
    meaksh ready_for_review #3258
  • Oct 03 15:46
    meaksh edited #3258
  • Oct 03 15:45
    codecov[bot] commented #3258
consus
@consus:matrix.org
[m]
cobbler system edit --name foobar --serial-device 0
Something like this
Or
cobbler system edit --name foobar --serial-baud-rate 115200
baud rate shall be used according to your hardware of course
9d0cd7d2
@9d0cd7d2:matrix.org
[m]
I see
thanks again consus
consus
@consus:matrix.org
[m]
My pleasure
consus
@consus:matrix.org
[m]
Aaand we have a bug
serial_baud_rate is 0 if not set
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
consus let's put it in an issue. I know how to fix it.
consus
@consus:matrix.org
[m]
Inheritance, right?
I made a test
^_^
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
Thanks 😅
consus
@consus:matrix.org
[m]
Ehm
Shall the serial console be enabled by default?
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
consus: Nah. Not all devices offer it and thus it should be enabled explicitly in my eyes.
consus
@consus:matrix.org
[m]
Okay another bug
But I believe is has the same root cause
Just need to mention this in the test description
andrewm659
@andrewm659
So i'm getting closer to having debian pxedboot from cobbler, however now the installation is looking for an ISO. I read that someone else put a few entries in the /var/lib/tftpboot/pxelinux.cfg/default along the lines of "set isofile="location://to/iso/file" and then putting another reference on another line. However i'mnot sure where to put these entries in cobbler. Could anyone assist?
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
There should be a template for that file in case you want to always have them. So just edit the template and they magically appear.
Templates should be at /var/lib/cobbler/templates if I am not mixing things up again.
consus
@consus:matrix.org
[m]
I have a suggestion to move all this to /etc/cobbler/autoinstall since templates is a very, VERY overloaded term
andrewm659
@andrewm659
@egotthold:matrix.org ok i'll check that out. thx!
consus
@consus:matrix.org
[m]
Also moving dhcp.template and other service stuff to /etc/cobbler/integrations won't hurt
andrewm659
@andrewm659
i'm not seeing the file for tftpboot/pxelinux.cfg/default in the templates folder....
consus
@consus:matrix.org
[m]
See /etc/cobbler/boot_loaders_conf
It's pxe menu
AFAIR
pxe_menu.template
pxe_submenu.template
consus
@consus:matrix.org
[m]
andrewm659
@andrewm659
So i found the files. But I need to add this kernel option for set files to the specific profile for debian.
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
@andrewm659: Then you need to do in the template basically a if profile.name == "something". There is no way for that specific template I know to achieve that via things like autoinstall or autoinstall_meta.
consus: On it.
consus
@consus:matrix.org
[m]
I just got it
I forgot to report test results via UI -_-
consus
@consus:matrix.org
[m]
okay, system tests can now report results via xunit
I want to use this: https://github.com/marketplace/actions/test-reporter for report generation
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
consus: That looks great! Let's do it!
consus
@consus:matrix.org
[m]
For some reason new workflow is not kicking in
I'm pretty sure I'm doing something wrong with Actions
This one
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
I believe the reason is the types: you set.
It might be that completed is only set on successfull runs.
consus
@consus:matrix.org
[m]
The docs say that completion == finished
A workflow run is triggered regardless of the result of the previous workflow.
The docs for test reporter mention that public forks are not entitled to create check jobs