Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • Oct 02 01:45
    codecov[bot] commented #3250
  • Oct 02 01:44
    codecov[bot] commented #3252
  • Oct 02 01:44
    codecov[bot] commented #3245
  • Oct 02 01:44
    codecov[bot] commented #3252
  • Oct 02 01:44
    codecov[bot] commented #3231
  • Oct 02 01:44
    codecov[bot] commented #3213
  • Oct 02 01:43
    codecov[bot] commented #3187
  • Oct 02 01:43
    codecov[bot] commented #3187
  • Oct 02 01:43
    codecov[bot] commented #3197
  • Oct 02 01:43
    codecov[bot] commented #3197
  • Oct 02 01:43
    codecov[bot] commented #3197
  • Oct 02 01:42
    codecov[bot] commented #2884
  • Oct 01 21:39
    btravouillon commented #3250
  • Sep 30 17:10
  • Sep 30 12:10
    SchoolGuy commented #2181
  • Sep 30 12:10
    SchoolGuy commented #2181
  • Sep 30 12:04
    SchoolGuy review_requested #3249
  • Sep 30 12:03
    SchoolGuy ready_for_review #3249
  • Sep 30 12:03
    codecov[bot] commented #3249
  • Sep 30 12:02
    SchoolGuy commented #3249
consus
@consus:matrix.org
[m]
Or
cobbler system edit --name foobar --serial-baud-rate 115200
baud rate shall be used according to your hardware of course
9d0cd7d2
@9d0cd7d2:matrix.org
[m]
I see
thanks again consus
consus
@consus:matrix.org
[m]
My pleasure
consus
@consus:matrix.org
[m]
Aaand we have a bug
serial_baud_rate is 0 if not set
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
consus let's put it in an issue. I know how to fix it.
consus
@consus:matrix.org
[m]
Inheritance, right?
I made a test
^_^
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
Thanks 😅
consus
@consus:matrix.org
[m]
Ehm
Shall the serial console be enabled by default?
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
consus: Nah. Not all devices offer it and thus it should be enabled explicitly in my eyes.
consus
@consus:matrix.org
[m]
Okay another bug
But I believe is has the same root cause
Just need to mention this in the test description
andrewm659
@andrewm659
So i'm getting closer to having debian pxedboot from cobbler, however now the installation is looking for an ISO. I read that someone else put a few entries in the /var/lib/tftpboot/pxelinux.cfg/default along the lines of "set isofile="location://to/iso/file" and then putting another reference on another line. However i'mnot sure where to put these entries in cobbler. Could anyone assist?
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
There should be a template for that file in case you want to always have them. So just edit the template and they magically appear.
Templates should be at /var/lib/cobbler/templates if I am not mixing things up again.
consus
@consus:matrix.org
[m]
I have a suggestion to move all this to /etc/cobbler/autoinstall since templates is a very, VERY overloaded term
andrewm659
@andrewm659
@egotthold:matrix.org ok i'll check that out. thx!
consus
@consus:matrix.org
[m]
Also moving dhcp.template and other service stuff to /etc/cobbler/integrations won't hurt
andrewm659
@andrewm659
i'm not seeing the file for tftpboot/pxelinux.cfg/default in the templates folder....
consus
@consus:matrix.org
[m]
See /etc/cobbler/boot_loaders_conf
It's pxe menu
AFAIR
pxe_menu.template
pxe_submenu.template
consus
@consus:matrix.org
[m]
andrewm659
@andrewm659
So i found the files. But I need to add this kernel option for set files to the specific profile for debian.
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
@andrewm659: Then you need to do in the template basically a if profile.name == "something". There is no way for that specific template I know to achieve that via things like autoinstall or autoinstall_meta.
consus: On it.
consus
@consus:matrix.org
[m]
I just got it
I forgot to report test results via UI -_-
consus
@consus:matrix.org
[m]
okay, system tests can now report results via xunit
I want to use this: https://github.com/marketplace/actions/test-reporter for report generation
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
consus: That looks great! Let's do it!
consus
@consus:matrix.org
[m]
For some reason new workflow is not kicking in
I'm pretty sure I'm doing something wrong with Actions
This one
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
I believe the reason is the types: you set.
It might be that completed is only set on successfull runs.
consus
@consus:matrix.org
[m]
The docs say that completion == finished
A workflow run is triggered regardless of the result of the previous workflow.
The docs for test reporter mention that public forks are not entitled to create check jobs
And the whole reason for a separate workflow is to put it in master branch
egotthold
@egotthold:matrix.org
[m]
Note: This event will only trigger a workflow run if the workflow file is on the default branch.