Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
    Luke1982
    @Luke1982
    Unfortunately, I'm off to dinner
    Joe Bordes
    @joebordes
    how do I reproduce this?
    that is a GV I think?
    to activate search columns
    and then I would need a uitype 10 in a filter
    right?
    it seems to be working correctly
    is this issue you report when there is a conflict with the global AC?
    Joe Bordes
    @joebordes
    I activated the search columns on Assets (my favorite test module) and all four columns work as expected
    Asset NÂș, Asset Name, Customer and Product (these last two are uitype 10)
    no error message in console
    I suppose it has something to do with the interaction with Global AC, let me know when you have some time and we'll review it
    Bon appetite :-)
    Luke1982
    @Luke1982
    Will do, will be sometime later this week I think. Will get back!
    John Crisp
    @reetp
    Hi.
    Well apart from being diagnosed with high blood pressure and trying to take some time off work as a result, which is proving nigh on impossible, today my wife decided the Totals on List view that we disabled she actually liked and wants back............... grrrrrrrrrr
    I added a GV as per the pic - we'd just like to it show n SOs POs, Inv, and Opportunities if possible (the Quotes will be a nonsense)
    We get the 'Sigma' but no totals
    Screenshot_2019-08-29_18-35-03.png
    Probably blown something up :-(
    Luke1982
    @Luke1982
    Have you tried setting it as Mandatory, removing the module list constraint?
    How did you disable it before?
    Joe Bordes
    @joebordes
    Hi @Luke1982
    I suppose he is setting the Application_ListView_Sum_Currency GV
    Luke1982
    @Luke1982
    Yes, that's the one in the screenshot
    Joe Bordes
    @joebordes
    but it is something with his particular install
    I have gotten as far as to confirm that, but haven't been able to dig into why
    Luke1982
    @Luke1982
    I figured as much, that's why I asked how it was disabled
    Joe Bordes
    @joebordes
    I have it in front of me
    Luke1982
    @Luke1982
    Then it is in good hands
    Joe Bordes
    @joebordes
    how did the autocomplete thing turn out?
    and the email workflow
    Luke1982
    @Luke1982
    Not at all yet. Been working my ass of on a video, needed to learn 3D modeling in 3 days
    Joe Bordes
    @joebordes
    :-D
    Luke1982
    @Luke1982
    The autocomplete will not be a party I think. For one thing, personally I never understood why keyboard (arrow and enter) support was taken out of the autocomplete, which is really disturbing the workflow in this case. I know the actual search error only occurs on UI10 fieldcolumns, but I have no clue why yet
    And I don't understand why your tests work and mine don't, but maybe that difference will provide a clue
    And here's some 3D magic for ya!
    Joe Bordes
    @joebordes
    does the autocomplete fail only with keyboard?
    I don't remeber the test I made
    hey!! that is cool
    very good job
    Joe Bordes
    @joebordes
    @reetp it was a missing closing quote
    I fixed it and pushed to your repo
    @Luke1982 when you get some time, look for me and we will try to fix it
    I have been dedicating a lot of time to LDS web components and it is starting to look good
    even possible
    I am starting to think that it may be the way forward
    I was going to start implementing the combobox web component and was looking at your code
    the idea is to put that code inside the web component
    so it does it natively
    we encapsulate the responsibilty
    Joe Bordes
    @joebordes
    one of the web components that constructs upon combo box is the autocomplete