Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • 07:14
    Moc commented #4959
  • Jan 30 16:52
    fizi labeled #4963
  • Jan 30 16:52
    fizi opened #4963
  • Jan 30 16:46
    fizi commented #4959
  • Jan 30 13:07
    Digioso commented #4962
  • Jan 30 12:34
    Deltik labeled #4962
  • Jan 30 12:34
    Deltik closed #4962
  • Jan 30 12:34
    Deltik commented #4962
  • Jan 30 12:31
    Digioso labeled #4962
  • Jan 30 12:31
    Digioso opened #4962
  • Jan 30 12:16
    Digioso commented #4961
  • Jan 30 12:12
    Digioso commented #4961
  • Jan 30 11:34
    Digioso commented #4961
  • Jan 30 11:33
    Digioso commented #4961
  • Jan 30 10:13
    Deltik closed #4961
  • Jan 30 10:07
    Deltik labeled #4961
  • Jan 30 10:07
    Deltik commented #4961
  • Jan 30 09:58
    Digioso opened #4961
  • Jan 30 09:58
    Digioso labeled #4961
  • Jan 27 01:59
Tijn Kuyper
@Moc
Best to put it up on GitHub as a feature request
Mahdi Montazeri
@parsfounder
Hi everyone! I have a custom font and I would like to change that with the current bootstrap default font, the question: is it easy to get done with this?
Windthin
@Windthin
Query. I am doing an upgrade from 1.04 to 2.whatever today. Can Installatron handle that or do I nee to do it manually?
54 replies
Sorry, a bit nervous about finally getting this done and I don't want to break things. heh.
Jimako
@Jimmi08

Hi everyone! I have a custom font and I would like to change that with the current bootstrap default font, the question: is it easy to get done with this?

There are more ways how to do this. You can use @import your font in style.css and set new font family for body class there too. Or use locally customized bootstrap with your font... But if you use bootstrap3 theme, it will be overridden with next update and there is bootswatch loaded too.

Mahdi Montazeri
@parsfounder
@Jimmi08 I have uploaded fonts in /themes/bootstrap3/fonts then added @font-face with details in style.css but it doesn't work.
Jimako
@Jimmi08
and did you load those fonts files?
Mahdi Montazeri
@parsfounder

and did you load those fonts files?

@font-face {
font-family: 'Yekan';
src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),
url('fonts/BYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

Jimako
@Jimmi08
Did you check the console for errors? I do this different way to avoid a problem with paths. I put this code to css file and load with e107::css() or with @import. I am not sure if it is correct, but it worked.
Mahdi Montazeri
@parsfounder
@Jimmi08 adding the following lines after @font-face changed the font successfully:
body {
font-family: 'B Yekan', tahoma, Arial;
font-weight: 400;
color: #650;
font-size: 12px;
line-height: 20px;
width: 100%;
}
Jimako
@Jimmi08
Hi, what language is used for emails when admin is in English and frontend is not? Template preview is in English... it should respect site language or?
Jimako
@Jimmi08
Latest e107 News in Dashboard should be able to replace or remove... how to explain to client adding solution with latest info from 2019?
Andrew Komlos
@rk1gaming:matrix.org
[m]
how do I fix Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function error_handler::handle_error(), 4 passed and exactly 5 expected in C:\xampp\htdocs\e107\class2.php:2558 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\e107\e107_handlers\core_functions.php(135): error_handler->handle_error(8192, Required parame..., C:\xampp\htdocs..., 3034) #1 C:\xampp\htdocs\e107\e107_handlers\core_functions.php(135): require_once() #2 C:\xampp\htdocs\e107\class2.php(266): e107_require_once(C:\xampp\htdocs...) #3 C:\xampp\htdocs\e107\index.php(58): require_once(C:\xampp\htdocs...) #4 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\e107\class2.php on line 2558 in e107 CMS?
1 reply
Jimako
@Jimmi08
Hi, there is no template for other issues, it is intended?
9 replies
Jimako
@Jimmi08
Hi, file typ pdf is different than application/pdf ? I have allowed pdf for upload but with some I am getting error that application/pdf is not allowed...
Jimako
@Jimmi08
It has nothing with filetype, it fails here if(stripos($tstr, '<?xpacket') === false)
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
Hi
I have a problem with ssl. If i login with http:// everthing is okey, with admin and my theme. If i use https:// than half of theme is not loading. And admin-->preferences is all in one page.
What could cause this problem? I have ssl certificate, and with hhtps connection it is showing that its valid
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
If your theme or site links are still using http://…, you need to replace them all with https://….
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
Everything started working bad when i have moved my web host to OVH
Yes my site urls are using https
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
How about the theme resources? If you do [Ctrl]+[u] and look at the webpage source, make sure nothing contains http://…
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
I will check
i get blank page
cant even read them
https://l2flame.com you can check :)
change site address to http, you will se how all need to look like
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
If you're getting a blank page, try checking your PHP error_log to see if there was a fatal error logged.
That URL you sent always redirects me to https://…
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
try this one
if i enter php folder that does not exist, web loads
Where i could find PHP error logs?
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
This is not a blank page to me:
image.png
1 reply
The PHP error log is at a location that you configured in your php.ini
Or if you are using some web servers, they may forward the log to another location.
I'm not getting a blank page regardless. Might have something to do with your session. In any case, you should still try to find that error_log file.
2 replies
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
will try to delete it for a test
Nope, did not helped. I am searching for a php_logs.
In previous web server host all was working good. Something is not okey with OVH host :)
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
ok i have fixet this error...
app.engine=php
i have changed it to app.engine=phpcgi
now everything works nice
thanks for some help :)
Mahdi Montazeri
@parsfounder
It seems contact page got new template recently but it only appears on fresh install and not upgrade (latest git version)
Jimako
@Jimmi08
Hi, probably a stupid question, but I have old code where they sanitize/filter checkboxes with filter_array and check if keys are numbers. How e107 does this? e107::getForm()->checkboxes() is used. What to use for checking $_POST? Thanks
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello. I'm sorry but my english is very bad.