Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • 01:59
    stanwmusic starred e107inc/e107
  • Jan 22 09:36
    Jimmi08 labeled #4959
  • Jan 22 09:36
    Jimmi08 opened #4959
  • Jan 18 17:22
    fizi commented #4950
  • Jan 18 16:53
    CaMer0n closed #4950
  • Jan 18 16:53
    CaMer0n commented #4950
  • Jan 15 21:00
    aducom closed #4954
  • Jan 15 21:00
    aducom commented #4954
  • Jan 15 19:59
    Jimmi08 commented #4954
  • Jan 15 19:47
    aducom commented #4954
  • Jan 15 19:39
    Jimmi08 commented #4954
  • Jan 15 19:22
    fizi commented #4950
  • Jan 15 18:59
    aducom edited #4954
  • Jan 15 18:59
    aducom edited #4954
  • Jan 15 18:58
    Jimmi08 opened #4955
  • Jan 15 18:58
    Jimmi08 labeled #4955
  • Jan 15 18:58
    aducom labeled #4954
  • Jan 15 18:58
    aducom opened #4954
  • Jan 15 15:27
    CaMer0n commented #4950
Jimako
@Jimmi08
Hi, what language is used for emails when admin is in English and frontend is not? Template preview is in English... it should respect site language or?
Jimako
@Jimmi08
Latest e107 News in Dashboard should be able to replace or remove... how to explain to client adding solution with latest info from 2019?
Andrew Komlos
@rk1gaming:matrix.org
[m]
how do I fix Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function error_handler::handle_error(), 4 passed and exactly 5 expected in C:\xampp\htdocs\e107\class2.php:2558 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\e107\e107_handlers\core_functions.php(135): error_handler->handle_error(8192, Required parame..., C:\xampp\htdocs..., 3034) #1 C:\xampp\htdocs\e107\e107_handlers\core_functions.php(135): require_once() #2 C:\xampp\htdocs\e107\class2.php(266): e107_require_once(C:\xampp\htdocs...) #3 C:\xampp\htdocs\e107\index.php(58): require_once(C:\xampp\htdocs...) #4 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\e107\class2.php on line 2558 in e107 CMS?
1 reply
Jimako
@Jimmi08
Hi, there is no template for other issues, it is intended?
9 replies
Jimako
@Jimmi08
Hi, file typ pdf is different than application/pdf ? I have allowed pdf for upload but with some I am getting error that application/pdf is not allowed...
Jimako
@Jimmi08
It has nothing with filetype, it fails here if(stripos($tstr, '<?xpacket') === false)
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
Hi
I have a problem with ssl. If i login with http:// everthing is okey, with admin and my theme. If i use https:// than half of theme is not loading. And admin-->preferences is all in one page.
What could cause this problem? I have ssl certificate, and with hhtps connection it is showing that its valid
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
If your theme or site links are still using http://…, you need to replace them all with https://….
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
Everything started working bad when i have moved my web host to OVH
Yes my site urls are using https
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
How about the theme resources? If you do [Ctrl]+[u] and look at the webpage source, make sure nothing contains http://…
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
I will check
i get blank page
cant even read them
https://l2flame.com you can check :)
change site address to http, you will se how all need to look like
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
If you're getting a blank page, try checking your PHP error_log to see if there was a fatal error logged.
That URL you sent always redirects me to https://…
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
try this one
if i enter php folder that does not exist, web loads
Where i could find PHP error logs?
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
This is not a blank page to me:
image.png
1 reply
The PHP error log is at a location that you configured in your php.ini
Or if you are using some web servers, they may forward the log to another location.
I'm not getting a blank page regardless. Might have something to do with your session. In any case, you should still try to find that error_log file.
2 replies
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
will try to delete it for a test
Nope, did not helped. I am searching for a php_logs.
In previous web server host all was working good. Something is not okey with OVH host :)
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
ok i have fixet this error...
app.engine=php
i have changed it to app.engine=phpcgi
now everything works nice
thanks for some help :)
Mahdi Montazeri
@parsfounder
It seems contact page got new template recently but it only appears on fresh install and not upgrade (latest git version)
Jimako
@Jimmi08
Hi, probably a stupid question, but I have old code where they sanitize/filter checkboxes with filter_array and check if keys are numbers. How e107 does this? e107::getForm()->checkboxes() is used. What to use for checking $_POST? Thanks
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello. I'm sorry but my english is very bad.
I installed E107 today, but I haven't configured anything and I have an error on some pages
Internal Server Error / and in my logs i have this message "Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error."
1 reply
Is there something to configure from the start?
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Are you talking about e107 htaccess or is there another one?
2 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
my little knowledge does not allow me to understand what I should change in this file -_-'
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
Try turning off mod_rewrite first. So comment out RewriteEngine On or comment out all the RewriteRule and RewriteCond directives.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
i tried that, but still the same problem
# RewriteEngine On

# RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^(TRACE|TRACK|OPTIONS|HEAD)


# RewriteRule .* - [F]
I use a subdomain does it have an influence?
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
hum not the same probleme, now i have 404
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
I think it's the friendly-URL that doesn't work