Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Dec 07 15:53
    tgtje commented #4916
  • Dec 07 15:50
    tgtje commented #4916
  • Dec 07 13:24
    Jimmi08 edited #4916
  • Dec 07 10:48
    Jimmi08 labeled #4916
  • Dec 07 10:48
    Jimmi08 opened #4916
  • Dec 05 22:20
    CaMer0n closed #4915
  • Dec 05 22:20

    CaMer0n on master

    Fixes #4915 - uiAlert not displ… (compare)

  • Dec 05 22:17
    CaMer0n labeled #4915
  • Dec 05 22:17
    CaMer0n milestoned #4915
  • Dec 05 22:17
    CaMer0n assigned #4915
  • Dec 05 22:17
    CaMer0n opened #4915
  • Dec 05 15:56
    Moc labeled #4832
  • Dec 05 08:06
    Jimmi08 commented #4832
  • Dec 05 08:06
    Jimmi08 closed #4832
  • Dec 04 22:00
    codejq starred e107inc/e107
  • Dec 04 10:06
    Jimmi08 commented #4832
  • Dec 04 10:02
    Jimmi08 closed #4885
  • Dec 04 09:48
    Jimmi08 opened #4914
  • Dec 04 09:48
    Jimmi08 labeled #4914
  • Dec 01 20:48

    CaMer0n on master

    Tests: MDEV-29446 workaround: I… Merge pull request #4913 from D… (compare)

Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
try this one
if i enter php folder that does not exist, web loads
Where i could find PHP error logs?
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
This is not a blank page to me:
image.png
1 reply
The PHP error log is at a location that you configured in your php.ini
Or if you are using some web servers, they may forward the log to another location.
I'm not getting a blank page regardless. Might have something to do with your session. In any case, you should still try to find that error_log file.
2 replies
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
will try to delete it for a test
Nope, did not helped. I am searching for a php_logs.
In previous web server host all was working good. Something is not okey with OVH host :)
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
ok i have fixet this error...
app.engine=php
i have changed it to app.engine=phpcgi
now everything works nice
thanks for some help :)
Mahdi Montazeri
@parsfounder
It seems contact page got new template recently but it only appears on fresh install and not upgrade (latest git version)
Jimako
@Jimmi08
Hi, probably a stupid question, but I have old code where they sanitize/filter checkboxes with filter_array and check if keys are numbers. How e107 does this? e107::getForm()->checkboxes() is used. What to use for checking $_POST? Thanks
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello. I'm sorry but my english is very bad.
I installed E107 today, but I haven't configured anything and I have an error on some pages
Internal Server Error / and in my logs i have this message "Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error."
1 reply
Is there something to configure from the start?
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Are you talking about e107 htaccess or is there another one?
2 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
my little knowledge does not allow me to understand what I should change in this file -_-'
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
Try turning off mod_rewrite first. So comment out RewriteEngine On or comment out all the RewriteRule and RewriteCond directives.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
i tried that, but still the same problem
# RewriteEngine On

# RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^(TRACE|TRACK|OPTIONS|HEAD)


# RewriteRule .* - [F]
I use a subdomain does it have an influence?
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
hum not the same probleme, now i have 404
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
I think it's the friendly-URL that doesn't work
can I turn it off in the htaccess for the site or do I have to do it page by page?
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
There are most likely some conflicting rules, which you'll have to figure out if you wish to use search engine friendly (SEF) URLs.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Ok. I do not understand everything but I will look for it. thank you for your help.
I get up early tomorrow so it's over for tonight
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello.After several tests, e107 does not work in subdomain :'( or else I did not know how to configure it
3 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
During my first installation, I did not change any parameters and yet no access to the gallery, and multiple error 500. maybe a problem with the php config at my host?
3 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Version php 7.4 / Version E107 2.3.0 and yes, bootstrap3
I did not change anything until I found out if it could suit my needs
1 reply
https://efferp.net/
but I would have liked to put it in the web.efferp.net subdomain
Jimako
@Jimmi08
Did you delete gallery content?
And uninstall stats (log) plugin off.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
The default one? yes, but now that I'm live without a subdomain everything works
Jimako
@Jimmi08
It doesn't. You use non sef-urls for news and pages, so you haven't configure URLs yet. But for gallery and download you use sef-urls.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Jimako
@Jimmi08
It is just sitelinks. It could be outdated content... This is URL configuration:
image.png
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
my original subdomain problem came from there?
Jimako
@Jimmi08
no idea, sorry,
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
OK. not important, I will put it without a subdomain, as long as I can do what I want.
PS: nice the cayman template :)
Jimako
@Jimmi08
I just ported HTML themes for e107, it is not my design, but thanks.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello, Deltik, you are the Deltik with the theme Jayya ?