Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Oct 03 18:49
    Jimmi08 commented #4746
  • Oct 03 18:13
    lonalore commented #4746
  • Oct 03 17:55
    lonalore commented #4746
  • Oct 03 17:42
    lonalore commented #4839
  • Oct 03 17:29
    Jimmi08 opened #4882
  • Oct 03 09:08
    Jimmi08 opened #4880
  • Oct 03 09:08
    Jimmi08 labeled #4880
  • Oct 03 05:51
  • Oct 02 08:37
    lonalore commented #4022
  • Oct 02 08:08
    lonalore commented #4022
  • Oct 02 08:06
    Jimmi08 opened #4879
  • Oct 02 08:06
    Jimmi08 labeled #4879
  • Oct 02 08:02
    Jimmi08 labeled #4878
  • Oct 02 08:02
    Jimmi08 opened #4878
  • Oct 01 13:15
    Moc labeled #4089
  • Oct 01 13:15
    Jimmi08 commented #4347
  • Oct 01 13:11
    Jimmi08 commented #4089
  • Oct 01 13:01
    Jimmi08 commented #3922
  • Oct 01 11:52

    Moc on master

    Change references from e107help… (compare)

Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
In previous web server host all was working good. Something is not okey with OVH host :)
Autelita
@jeppi:matrix.org
[m]
ok i have fixet this error...
app.engine=php
i have changed it to app.engine=phpcgi
now everything works nice
thanks for some help :)
Mahdi Montazeri
@parsfounder
It seems contact page got new template recently but it only appears on fresh install and not upgrade (latest git version)
Jimako
@Jimmi08
Hi, probably a stupid question, but I have old code where they sanitize/filter checkboxes with filter_array and check if keys are numbers. How e107 does this? e107::getForm()->checkboxes() is used. What to use for checking $_POST? Thanks
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello. I'm sorry but my english is very bad.
I installed E107 today, but I haven't configured anything and I have an error on some pages
Internal Server Error / and in my logs i have this message "Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error."
1 reply
Is there something to configure from the start?
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Are you talking about e107 htaccess or is there another one?
2 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
my little knowledge does not allow me to understand what I should change in this file -_-'
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
Try turning off mod_rewrite first. So comment out RewriteEngine On or comment out all the RewriteRule and RewriteCond directives.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
i tried that, but still the same problem
# RewriteEngine On

# RewriteCond %{REQUEST_METHOD} ^(TRACE|TRACK|OPTIONS|HEAD)


# RewriteRule .* - [F]
I use a subdomain does it have an influence?
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
hum not the same probleme, now i have 404
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
I think it's the friendly-URL that doesn't work
can I turn it off in the htaccess for the site or do I have to do it page by page?
deltik
@deltik:matrix.org
[m]
There are most likely some conflicting rules, which you'll have to figure out if you wish to use search engine friendly (SEF) URLs.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Ok. I do not understand everything but I will look for it. thank you for your help.
I get up early tomorrow so it's over for tonight
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello.After several tests, e107 does not work in subdomain :'( or else I did not know how to configure it
3 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
During my first installation, I did not change any parameters and yet no access to the gallery, and multiple error 500. maybe a problem with the php config at my host?
3 replies
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Version php 7.4 / Version E107 2.3.0 and yes, bootstrap3
I did not change anything until I found out if it could suit my needs
1 reply
https://efferp.net/
but I would have liked to put it in the web.efferp.net subdomain
Jimako
@Jimmi08
Did you delete gallery content?
And uninstall stats (log) plugin off.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
The default one? yes, but now that I'm live without a subdomain everything works
Jimako
@Jimmi08
It doesn't. You use non sef-urls for news and pages, so you haven't configure URLs yet. But for gallery and download you use sef-urls.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Jimako
@Jimmi08
It is just sitelinks. It could be outdated content... This is URL configuration:
image.png
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
my original subdomain problem came from there?
Jimako
@Jimmi08
no idea, sorry,
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
OK. not important, I will put it without a subdomain, as long as I can do what I want.
PS: nice the cayman template :)
Jimako
@Jimmi08
I just ported HTML themes for e107, it is not my design, but thanks.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Hello, Deltik, you are the Deltik with the theme Jayya ?
I believe I have an incompatibility with the vstore plugin
deltik
@deltik:matrix.org
[m]

Yeah, that's me, and there are probably some new styling things broken due to how old Jayya is.

Maybe I should hire @Jimmi08 to fix it up someday, but it hasn't been a priority for me.

3 replies
deltik
@deltik:matrix.org
[m]

Yeah, I'm for sure interested in updating and modernizing Jayya. I'm just not a frontend developer at all, so I don't really know how to do it.

But having a theme I care about updated would help inspire me to engineer solutions for improving theming in e107 v3 (my unofficial effort).

Jimako
@Jimmi08
Hi, I was already planning to ask you about the update that theme, but I had to return to 2.3.0 theme ways and I am now playing with efiction themes. I found new ways (ideas) for theming and it will be pretty cool to testing with "legacy" - I know it is updated - I mean community, 3 columns - how to say it - I am not sure how to call it - classic theme without all that modern stuff.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Unfortunately, I have no knowledge to help you on this subject, but if one day you find the solution to make vstore work I am a buyer, really nice the Jayya theme
Jimako
@Jimmi08
@effernath:matrix.org Jayya has its repo: https://github.com/Deltik/e107-theme-jayya you should create issues there with some screenshots - what is not working... to get it fix
Jimako
@Jimmi08
Forget it. jayya is ok, vstore doesn't support non bootstrap themes. Neither bootstrap5.
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Maybe you know of a shop plugin that works with Jayya?
Jimako
@Jimmi08
Easyshop ? https://github.com/e107inc/e107-easyshop Not sure if it works with PHP 7 .
François-Régis PETIBON
@effernath:matrix.org
[m]
Thank you, I will test