Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Sep 21 09:42
    Jimmi08 labeled #4875
  • Sep 21 09:42
    Jimmi08 opened #4875
  • Sep 19 09:21
    Jimmi08 opened #4874
  • Sep 19 09:21
    Jimmi08 labeled #4874
  • Sep 19 09:11
    Jimmi08 commented #947
  • Sep 15 19:59
    Jimmi08 commented #4859
  • Sep 15 19:35
    CaMer0n commented #4859
  • Sep 15 19:34
    CaMer0n closed #4859
  • Sep 15 19:34

    CaMer0n on master

    Fixes #4859 PHP8 Fatal error (compare)

  • Sep 15 19:17
    CaMer0n milestoned #4859
  • Sep 11 15:46
    Jimmi08 commented #4872
  • Sep 11 15:37
    Jimmi08 opened #4873
  • Sep 11 15:34
    Jimmi08 opened #4872
  • Sep 11 15:34
    Jimmi08 labeled #4872
  • Sep 09 14:13
    Moc labeled #4868
  • Sep 09 14:13
    Moc labeled #4868
  • Sep 09 14:13
    Moc unlabeled #4868
  • Sep 09 14:12
    Moc labeled #4869
  • Sep 09 14:12
    Moc labeled #4871
  • Sep 09 11:16
    Jimmi08 edited #4871
oui3kings
@oui3kings
@Jimmi08 bs news 2
Jimako
@Jimmi08
BS Magazine 02 by Fizi?
oui3kings
@oui3kings
yes :thumbsup:
Jimako
@Jimmi08
image.png
no issues with menu manager and 2.3.1
oui3kings
@oui3kings
is that Front Page. I have it show up on all other pages, just not Front Page
Jimako
@Jimmi08
the same on default layout... (with sidebar), no issue. Tabs are hardcoded and used 3 menus 21,22,23... just add content to them
oui3kings
@oui3kings
:thumbsup:
Jimako
@Jimmi08
If you look for menu 22... you need to click on second tab in menu manager to have it visible :)
oui3kings
@oui3kings
@Jimmi08 thank you. You helped me sort it all out :thumbsup:
oui3kings
@oui3kings
@Moc the steps mentioned above didn't quite work
Jimako
@Jimmi08
@Moc you are right, but setting debug off in admin area is not working on frontend [debug=off!] . @oui3kings use ?[debug=-] or chrome extension on frontend. https://e107.org/developer-manual/getting-started/debugging
Jimako
@Jimmi08
Is there any information on what is planned for the latest changes related to gsitemap plugin? Some roadmap or summary issue or discussion? To know if it is already finished or not. Will be last modified date be added to other core tables like pages, sitelinks or download where this is important too? Or again only one part of the core will be updated? Will be HTML sitemap be updated too? Where is that really important information about change like this? Are you aware that the main sitemap should look different if the site can use sub-sitemaps now?
Jimako
@Jimmi08
Guys, I really need to know what is the intention for the forum thread - when you create a new topic, replies should be zero (no post reply exists) and the last post not displayed (because there is no reply yet). Correct or not?
Tijn Kuyper
@Moc
That sounds correct.
Jimako
@Jimmi08
@Moc thanks
Jimako
@Jimmi08
By the way, Auto Post On Signup plugin is updated for 2.3.1
oui3kings
@oui3kings
Can anyone confirm if the ReLive bootstrap 3 theme should work with 2.3? My issue trying to use it is that all link functionality is gone. You can go to a specific link by typing it but if you click any link in site navigation, you just stay on whatever page you are on.
Jimako
@Jimmi08
Where did you find it?
Jimako
@Jimmi08
Hi, e107 extension dor Chrome is causing this error: https://support.google.com/chrome/thread/2047906/unchecked-runtime-lasterror-the-message-port-closed-before-a-response-was-received?hl=en Is it still managed? I can't find link to it. Thanks
Cameron
@CaMer0n
@/all e107 v2.3.2 has been released. Also - Quick start discussion: https://github.com/e107inc/e107/discussions/4752
Jimako
@Jimmi08
Thanks for news. But there is still no mention about changes in gsitemap plugin in changelog.
chiabgigi
@chiabgigi
hello everyone and happy easter, I would like to share the folder: e107_languages ​​/ Italian what can I do?
kreos
@kreossino
Updated now
Jimako
@Jimmi08
Hi, what is the difference between ADMIN_AREA and e_ADMIN_AREA constants?
Alex
@Alex-e107nl
Hi, with version 2.3.2 problem with false login, the alert does not appear, only when you click another link?? Try it on https://e107.nl/demo/ use the login and go to news after it... Bootstrap3 theme, help :-)
leo
@tgtje
@Jimmi08 i might be completely wrong, but afaik (laymans's terms) ADMIN_AREA describes the 'area' .where e_ADMIN_AREA uses 'all the things' related to the admin area (without explicit pointers eg kind of universal short code requests).
Jimako
@Jimmi08
@tgtje thanks, I thought they are old and new way constant. And that they should have the same value. But there is a case when ADMIN_AREA is true (and admin is fired - like admin navigation, admin UI etc), but e_ADMIN_AREA is false and front theme is used then. And on same places false USER_AREA is tested to use admin stuff...
Jimako
@Jimmi08
@Alex-e107nl that problem is probably related to fixing 2x login message - only navigation modal login has an issue - in my opinion with the wrong login it should be redirected to login page because it doesn't stay open at all. I am not able to find a solution until somebody says how it should work. Because there is not only login page (that works correctly now), but you can be on page with sidebar login menu and then it works too.
Alex
@Alex-e107nl
Well on the page https://e107.nl/demo/login.php it works as it should, wrong login -> alert in red. But on the front page using the sign-in menu on the right there is a page refresh needed to show the alert in red when login fails, click on a link after wrong login and the alert appears.. It has something to do with latest changes but reverting https://github.com/e107inc/e107/pull/4734/files doe snot help..
Jimako
@Jimmi08
see this issue: e107inc/e107#3470 and its fix and revert it. I think it could be this.
Alex
@Alex-e107nl
Changing it in 'echo LOGINMESSAGE; ' in login.php does not help...
Jimako
@Jimmi08
At least I am not reason for this.
Alex
@Alex-e107nl
:-) hihi
Alex
@Alex-e107nl
When i use the git files from Commits on Dec 27, 2021 it works as it should.. Between Mar 4, 2022 and 27-12-2021 the problem has arisen..
Alex
@Alex-e107nl
Oke, found the problem... in e107_handlers/login.php line 640 e107::getMessage()->reset()->addError($message, 'default', true); changed to e107::getMessage()->reset()->addError($message); and the alert shows as it's supposed to but i really do not know why... was changed with e107inc/e107@fd42d23 by Cameron?
Barbara Samel Rocha Tostes
@bybinhabr
Hi, guys, after login, I see a blank page: https://www.barbara.blog.br/blog/e107_admin/admin.php @CaMer0n has login and password, can you help me?
I must enter to translate...
Cameron
@CaMer0n
@bybinhabr I'll take a look.
Barbara Samel Rocha Tostes
@bybinhabr
ty!
my blog was all blank and the server admin deleted the e107_system folder and it started showing content again but now its doing the same thing in the admin area
Cameron
@CaMer0n
@bybinhabr I sent you a private message.
Barbara Samel Rocha Tostes
@bybinhabr
:) ty
Jimako
@Jimmi08
@Alex-e107nl you can't revert it, admin login will not display error then. You can't add test for admin area, it fails with standalone login page. You can't add test for e_IFRAME, it fails with modal login again.
Alex
@Alex-e107nl
Yes i know, but members who cannot see why there login does not work is a bigger problem here, hope it will be solved the right way :-)
Snowhoschi
@Snowhoschi
Hi! I'm Markus and new to this e107 stuff :)
I have question to the WYSIWYG editor for "create Pages" and uploaded pdf documents to the Media Manager.
(Is this the right place to ask ?)
Jimako
@Jimmi08
@Snowhoschi Welcome
mgaulton
@mgaulton
Wondering if someone might have a suggestion. Using simple portal theme, I'm having a problem with Event calendar. Recurring events are not working, I have to click on the day I want and create events, entering the date in the event date box doesn't work. When you submit event, it just takes you to a blank page. Any suggestions?
Jimako
@Jimmi08
@mgaulton from where do you have Event calender? and your PHP version?