These are chat archives for edbirmingham/network

10th
Jan 2019
Trevonte
@Trevonte
Jan 10 08:41
@anthonycrumley The Ed Network page that I'm previewing is unresponsive so I cannot log in. Are you experiencing the same issues?
Anthony Crumley
@anthonycrumley
Jan 10 11:36
PaginationLinks.png
@Trevonte Are you trying to look at the url in this screen shot?
If so, that is my development environment and other people can't access that link.
Anthony Crumley
@anthonycrumley
Jan 10 11:53
If this is what is happening then you would need to look at the same page in your development environment. To get pagination to work, several things can be done. To make this screen shot I added .per(1) to filtered_network_actions.page(params[:page]).per(1). I did this to test but don't recommend it for development because it is easy to accidentally commit it and break the page when it is deployed. I recommend creating more than 25 actions in the db/seeds.rb file. An action is created on line 242 of db/seeds.rb as an example of how to do it. I would add an each like the one on line 288 and create about 30 actions, something like this (1..30).each do |i|. The variable i can be used in the action description to give each action a unique name like it is used on line 290 to make each member first name different. This seeds file change should be committed too so that other developers in the future will have enough actions in their data to see the pagination. Then rake db:reset will need to be ran to create the new seed data. At this point, you should be able to see the pagination links.
More than 25 actions need to be created because that is the default page size for pagination.
Anthony Crumley
@anthonycrumley
Jan 10 12:08
@Trevonte Now that I am trying to access my Cloud9 environment, my preview is unresponsive too. I have another cloud9 environment for a separate project and it is unresponsive as well. It may be an AWS problem.
I have not seen it act like this before.
Anthony Crumley
@anthonycrumley
Jan 10 13:00
This problem seems to be affecting Chrome but it working for me in Firefox.
Anthony Crumley
@anthonycrumley
Jan 10 13:06
I posted a question about this to the AWS Cloud9 forum.
Anthony Crumley
@anthonycrumley
Jan 10 20:27
@Trevonte As I googled about this problem, people keep saying it was a problem with Chrome extensions. It turned out to be the grammarly extension for me. I kept turning them off until I found the one that fixed it.
Trevonte
@Trevonte
Jan 10 20:42
@anthonycrumley Thank you, I'll look into my Chrome extensions as well and get right back to solving the issues as soon as possible!