Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Joel Chen
    @jchip
    we have office around the country. Walmart Inc corp Home office in Bentonville, AK.
    CA we have office in Sunnyvale and San Bruno in Silicon Valley, also Carlsbad near Los Angeles, we have a mobile focus office in Portland, we also have offices around NY.
    Roman Kobosil
    @NullP0interEx
    Hey, how can i turn off automatic browser startup?
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    We have not updated to hapi 17 yet, but assume it is safe to say plugins must be updated to hapi 17 format as well (EX: http basic auth plugin).
    Manoj Kumar
    @manojkumaran
    Hi all, I am using a Electrode-based project. I have multiple entry points in my webpack config, this causes "Javascript Heap out of memory" issue and the build breaks. I figured out we can use "CommonChunksPlugin" in webpack to bypass this issue. The common js and css files stripped out of all the entry points have 'hashes' in their file names. How do I inject these files into my index.html file above the js bundle? Is there a way I could extend any configurations in Electrode core to do this?
    hari
    @hari-007

    Hi Helpers!. Got an issue with initial "hello world" app. I just followed the getting started page.
    Up to the final step every thing is fine, and finally tried clap dev .

    Now I am getting an error ``` APP_SRC_DIR set to src/

    setup dev middleware failed { Error: Cannot find module 'electrode-archetype-react-app-dev/lib/webpack-dev-express' ```

    npm run prod is working fine. And these are my details...

    ###My environment *OS version/details: Mac 10.13.6 *Node version: 10.14.2 *npm version: 6.4.1 *Version of yo : 2.0.5

    I just reached here before creating an issue in Github, I have spent a lot of time to fighting/understanding and resolve this issue. Any kind of help is appreciated.

    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    Hi! It is have been a bit. Safe to assume electrode-redux-router-engine works with react-redux 6?
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    Anyone have sourcemap issues after the update to hapi 17 with electrode server?
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I created an issue on it: electrode-io/electrode#1128
    chetank628
    @chetank628
    anyone know how to debug electrode app using vscode
    only the breakpoint is hit for the server code for client it is never hit
    chetank628
    @chetank628
    debugging on client side
    chetank628
    @chetank628
    anybody knows how to enable scss support in electrode documentation doesn't provide clear path where in which file to make changes to support scss
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I believe sass is supported out of the box, but do believe there is an issue with SSR + css modules + sass
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    @jchip No rush or anything, but curious on electrode-redux-router-engine, I saw that it still requires "react-router-config": "^1.0.0-beta.4", but react-router-config 4.4.0-beta.6 is now out.
    Wondering if/when the dependency will update.
    Joel Chen
    @jchip
    I saw that when they first released it. there didn't seem to be a lot of major feature changes except the maintainers were doing all kind of yarn/workspace/repo shuffling on it.
    there is this new change ReactTraining/react-router#5752
    anything you need from v4? we can update and I think there shouldn't be any issue.
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I do not need anything specifically, just was making sure my project deps were updated
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I am debugging this now, but recently updated to the newest version of electrode-architype-react-app-dev and now get (node:33157) UnhandledPromiseRejectionWarning: TypeError: process.stdin.setRawMode is not a function on app start. Using node 10.15.1
    Specifically:
    (node:33157) UnhandledPromiseRejectionWarning: TypeError: process.stdin.setRawMode is not a function
        at AdminServer.setupConsoleInterface (/Users/bburkett/git/rg-ui/node_modules/electrode-archetype-react-app-dev/lib/dev-admin/admin-server.js:33:19)
        at AdminServer.start (/Users/bburkett/git/rg-ui/node_modules/electrode-archetype-react-app-dev/lib/dev-admin/admin-server.js:25:10)
        at Object.<anonymous> (/Users/bburkett/git/rg-ui/node_modules/electrode-archetype-react-app-dev/lib/dev-admin/index.js:23:7)
        at Module._compile (internal/modules/cjs/loader.js:689:30)
        at Object.Module._extensions..js (internal/modules/cjs/loader.js:700:10)
        at Module.load (internal/modules/cjs/loader.js:599:32)
        at tryModuleLoad (internal/modules/cjs/loader.js:538:12)
        at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:530:3)
        at Function.Module.runMain (internal/modules/cjs/loader.js:742:12)
        at startup (internal/bootstrap/node.js:283:19)
    it may be a webstorm thing tho
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    interesting, it seems running it straight in terminal is fine, but if I run via webstorm configuration (env vars, etc), it dies because of stdin.
    Joel Chen
    @jchip
    huh... ok, I guess webstorm is not running it with a real tty. I added an interactive dev admin menu that allows you to restart webpack dev server and your app server independently.
    I've moved to vscode from webstorm now and quite happy with it. :)
    Joel Chen
    @jchip
    I guess just have to turn off the interactive menu if no tty is detected.
    Nick Cooley
    @nickcooley
    good morning/afternoon/evening! @jchip -- wondering if you know when v5.x.x is going to merge to MASTER? We like electrode-io, but really need that webpack 4.0 goodness!
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    On the tty console, looks like there is a workaround for webstorm: https://youtrack.jetbrains.com/issue/WEB-1933
    Will try it out, I have vs code as well, but my muscle memory with jetbrain debugger is hard to break :(
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    It worked! It actually makes debugging quite a bit easier in webstorm. I can setup a debug configuration and just type "i" an everything works.
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    Also, built my first hook based component today. Worked fine with electrode!
    Ally Jr
    @3210jr
    Hey everyone
    Im running into a small issue with hot reloading. Not sure where to look actually, but as soon as the any small change happens, the whole server just restarts.
    Seems like the expected behavior of live-reload, rather than hot-module-reload
    ends up taking a whole 30 seconds to see the effect of a commented out css line
    Any help much appreciated
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I am digging into this one today, but after doing an npm outdated to electrode-react-webapp@3.4.0 I get Invariant Violation: You should not use <Switch> outside a <Router> error.
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    well, looks like it is actually this issue: ReactTraining/react-router#6630
    tldr; it looks like things broke in electrode-redux-router-enginew/ react-router-dom 4.4.0, so the react-router unpublished it and republished it as 5.0.0. Heads up @jchip that ppl that installed with 4.4.0 (as the dependency was ^4.3.1) will have a bad time unless then pin to 4.3.1.
    @3210jr I also have an issue with sass live reloading. I will take a look at it soon(ish).
    Joel Chen
    @jchip
    thanks, I will check it
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    sweet, posted electrode-io/electrode#1178 if needed
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    This is a misc question, but where does the [hash] happen in the webpack configs for prod? I can see it doing it, but I do not see main.bundle.[hash].js anywhere explicitly (in JS or CSS) via the webpack configs.
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    and I see it in the output partial >.<
    Jesse Whitworth
    @jazzywhit
    Hey all, not sure if you have seen an error like this before, I tried to search but didn't see anything: electrode-io/electrode#1198
    Jesse Whitworth
    @jazzywhit
    Hi, I was wondering if I could get a little assistance finding a way to get SSR bundling css, or just a pointer to the right documentation. I have everything working well on the client side but no CSS is being rendered on initial page load.
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I saw the switch to mini css extract plugin, BUT did any of you all hit issues with images included via sass? it looks like they are missing the /js prefix? Adding { loader: MiniCssExtractPlugin.loader, options: { publicPath: "/js" } }, seems to fix it but unsure of side effects
    Brandon Burkett
    @brandonburkett
    I replicated in fresh electrode app, created GH issue: electrode-io/electrode#1255
    Arye Shalev
    @pantchox
    Hi guys, who ever has a blog or post on Medium stuff that are related to programming, I am working on a new publishing platform, its my side project and i worked reallllly hard on it - I would love for your feedback! if you love publishing and curating content - PLEASE PM ME :)
    if my message is not following chat room rules i will delete it! thanks.