These are chat archives for getredash/redash

7th
Jun 2016
Akshay Agarwal
@akshayagarwal
Jun 07 2016 13:02
Hey @arikfr , I got the connection working & have setup some dashboards.
Pretty dope stuff!
@arikfr , just need some help in getting the email config running
I added the required config details from SES but just wondering how I can restart the redash server to apply that config
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:04
not sure how it's done with bitnami, but probably documented in their readme...
Akshay Agarwal
@akshayagarwal
Jun 07 2016 13:05
hmm... I tried looking for that but doesn't seem like they do any good documentation of their stack https://bitnami.com/stack/redash
Any idea what server they could be using to run this application?
From the response headers seems like its gunicorn/19.4.5
will look into some instructions on restarting that
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:34
@akshayagarwal see here: https://bitnami.com/stack/redash/README.txt (search "STARTING AND STOPPING BITNAMI RE:DASH STACK")
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:35
@arikfr got a weird bug, suddenly all the Data sources disappeared :(
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:35
@galdoron did you upgrade recently? or did some other change?
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:36
We've upgrade to 10.1 today thinking that it will fix the issue
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:37
@galdoron from what version?
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:37
10.0
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:37
@galdoron and did it disappear before upgrading to 10.0?
*10.1...
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:38
yes, the weird thing is that when going into "System Status" i still see those data sources under (queues->queries)
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:39
@galdoron when you upgraded to 10.0 did you run migrations? Are you using the fabric script to upgrade?
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:39
We used the Fabric script
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:40
ok, did you recently change something related to groups? add/remove user from some group?
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:40
no
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:40
ok, when you open /data_sources as an admin do you get some error in the browser console?
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:41
checking
i got 500 (INTERNAL SERVER ERROR)
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 13:42
right, check /opt/redash/logs/api_error.log for the reason
galdoron
@galdoron
Jun 07 2016 13:43
Thanks, I'll check and update
Akshay Agarwal
@akshayagarwal
Jun 07 2016 16:15
Hey @arikfr , thanks for that readme.txt link. I managed to get the server running again. I had tried searching for it in the Bitnami wiki but it was nowhere to be found so had to ask here. Thanks again :)
Arik Fraimovich
@arikfr
Jun 07 2016 18:21
:+1: