These are chat archives for highfidelity/hifi

4th
Apr 2014
Tony Hagale
@thagale
Apr 04 2014 04:37
anyone awake who's played with faceshift in the interface? trying to figure out how to get the interface to "recognize" that faceshift is active. looks like it's still using my built-in webcam
Brad Hefta-Gaub
@ZappoMan
Apr 04 2014 04:39
@thagale - you need to turn off "Visage" in the Developer > Avatar Options
and make sure that "Faceshift" is checked
Tony Hagale
@thagale
Apr 04 2014 04:40
ah, sweet. let me give it a try. thanks!
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 04 2014 11:04
@AndrewMeadows it looks like the wiki page is open for edit so I'll look if I can add the info later today for running the domain-server and assignment-client on windows. If I can't actually save it then I will send it to you.
Thijs Wenker
@thoys
Apr 04 2014 16:04
Does the server where the assignment client runs on need a sound driver? My bot doesn't seem to output any sounds
Andrew Meadows
@AndrewMeadows
Apr 04 2014 16:27
I don't believe the AC needs a sound driver, but am only 99% sure.
are you sure you're connecting (and the bot is connecting) to a working audio-mixer AC instance?
Thijs Wenker
@thoys
Apr 04 2014 16:29
Im not sure if the bot is connected, but I'm sure I am
Andrew Meadows
@AndrewMeadows
Apr 04 2014 16:29
That is, when you "echo server audio" in the Developer menu, do you hear an echo of your voice?
ok
Are you running your own local audio mixer? or connecting to a remote mixer?
that is, I'm wondering if you have AM logs available for browsing
I don't actually know what logs to look for, but I'm assuming that if the bot connects to the AM it will get logged
Andrew Meadows
@AndrewMeadows
Apr 04 2014 16:37
These are the logs I see when I connect (with interface) to an audio-mixer: http://pastebin.com/vNQSFqZY
I'll try to run a bot and to see what logs show up
Hrm... I ran a bot once but I've forgotten how to do it. I see we don't have wiki documentation on how to do that yet.
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 04 2014 21:12
you run the botscript from the domainserver webpage (localhost:8080/assignment) and need to add an assignment client after that