These are chat archives for highfidelity/hifi

10th
Apr 2014
Adrianl3d
@Adrianl3d
Apr 10 2014 02:26
Going backwards here, once was able to build client, now cmake cant find zlib, the include and libraries folders are empty. reinstalled zlib but that doesnt help, what happened?
sorry , trying to build on Windows
Adrianl3d
@Adrianl3d
Apr 10 2014 03:43
OK used the prebuilt 1.2.8 and installed manually, Hifi builds ok no errors. but starting interface throws qxmpp().dll missing, seems like the ENV HIFI_LIB_DIR isnt working, because if I put it in PATH, it finds it but now cant find zlib1.dll unless I put it in path also
Adrianl3d
@Adrianl3d
Apr 10 2014 05:20
I think I need help with my paths
Konstantin
@SydoxX
Apr 10 2014 05:45
I also have to drop the qxmpp....dll into the debug folder, but zlib never was a problem... Strange
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 10 2014 10:24
you need to drop a copy of the qxmpp_d0.dll in the same folder as the interface.exe @Adrianl3d
Lhasamencur
@Lhasamencur
Apr 10 2014 13:42
Apologies if
Lhasamencur
@Lhasamencur
Apr 10 2014 16:47
... I was bumping into you @thoys - was behind a silly firewall xD things weren't fully loading in
bbhart
@bbhart
Apr 10 2014 16:50
@Adrianl3d How goes Windows build? Are you able to share something w me via dropbox or similar?
Thijs Wenker
@thoys
Apr 10 2014 16:56
@Lhasamencur thats ok, I don't see anything that happens anyway, disabled the render part, trying out some QT code
Konstantin
@SydoxX
Apr 10 2014 17:02
@thoys Is your server down?
Thijs Wenker
@thoys
Apr 10 2014 17:06
@SydoxX , could be, I updated openssl, not sure if i rebooted, let me check
@SydoxX , please verify if its connectable again
Konstantin
@SydoxX
Apr 10 2014 17:09
@thoys Affirm
Thijs Wenker
@thoys
Apr 10 2014 17:20
@SydoxX cool
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 10 2014 18:59
anybody been able to use the leap motion with hifi?
Andrew Meadows
@AndrewMeadows
Apr 10 2014 19:13
Alas, we no longer support leap motion.
There are still a few mentions of "LeapMotion" in the codebase, but those are some structures that were working for that interface but were copied or repurposed for different hardware.
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 10 2014 19:16
oh thats a pitty....so for now it is mainly the hydra then?
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 10 2014 19:23
nvm, i see the same question answered on the forum now :)
FearghusMcMahon
@FearghusMcMahon
Apr 10 2014 20:40
sillyquestion perhaps but when i import an svo file...how do i actually place the import?....the moment i click the left mouse button...or right...it's all gone again.
Ryan Huffman
@huffman
Apr 10 2014 21:46
is there a shortcut for muting/unmuting the mic?
Thijs Wenker
@thoys
Apr 10 2014 21:46
@huffman for windows its ctrl+M , i assume for mac something simular
webdood
@webdood
Apr 10 2014 21:48
Did we resolve the issues with downloading the latest build?
Ryan Huffman
@huffman
Apr 10 2014 21:50
@thoys Thanks! I have my headset on and the process of switching is a huge pain. No combination of -M seemed to work, but I'll keep trying
Ryan Huffman
@huffman
Apr 10 2014 22:00
yeah ctrl+m doesn't seem to be working :(
Grayson Stebbins
@problem
Apr 10 2014 22:00
Cmnd+M
Ryan Huffman
@huffman
Apr 10 2014 22:16
@problem Thanks