These are chat archives for highfidelity/hifi

2nd
Jun 2014
Judas
@judasshuffle
Jun 02 2014 10:06
@polac I meant showing in the alpha hub and the sandbox.seems back to normal but everything's gone from both locations.
Judas
@judasshuffle
Jun 02 2014 10:19
re everythings gone ignore me user error blushes XD
Judas
@judasshuffle
Jun 02 2014 11:23
still getting an issue on the win build 686, in the sandbox if my yaw is brought to around 0 my fps drops from 60fps to 30 (on 3 different pc's)
Wanbor
@Wanbor
Jun 02 2014 17:59
hi, can someone help or any ideas? Compiling ok, without problem (Linux Netrunner Enigma 2/64-bit, Ubuntu based), but after running the interface "Segmentation fault" appear and app crash :-( I searched 2 days but no solutions .... thx ;-)
Mika Impola
@polac
Jun 02 2014 19:42
probably wont be able to help you personally but someone else might if you provided little bit more help. What did it print just before seg fault? Did you tried to run it with valgrind? What does valgrind say?
Sam Gateau
@samcake
Jun 02 2014 19:44
Hi Sam Gateau Here
I m compiling the project on WIndows 7
but when i run i get a crash after a call in _treadstartex in a Qthread, the call stack doesn't help much
ANy one compiling on windows ?
Clément Brisset
@Atlante45
Jun 02 2014 20:32
Hey @samcake,
(love you pseudonym by the way) Every one is out for lunch at the moment.
Can you send me what you got for now?
I’ll take a look at it and pass it along to a windows dev when he’ll be back if I don’t find a solution.
Wanbor
@Wanbor
Jun 02 2014 21:25
@polac just before seg fault => "[2014-06-02T23:15:36] First call to Menu::getInstance() - initing menu.
Segmentation fault"; valgrind say something wrond around fglrx ATI drivers and xampp client, but I am not sure :-( .. log I can send to u ... and .... thank for your help
Sam Gateau
@samcake
Jun 02 2014 21:44
@Atlante45 :) thanks, how do you want to move forward exactly ?
Clément Brisset
@Atlante45
Jun 02 2014 21:56
Sorry, didn’t see your message, can you send me the stack trace?
and the log also if you got it.
@samcake ^
Sam Gateau
@samcake
Jun 02 2014 21:59
How do you get to a log ?
I don;t see anything created in the executable directory ?
Clément Brisset
@Atlante45
Jun 02 2014 22:00
Getting the exact path.
C:\Users\<username>\AppData\Local\High Fidelity\Interface\Logs
Sam Gateau
@samcake
Jun 02 2014 22:00
shall we go private from now ?