These are chat archives for highfidelity/hifi

27th
Oct 2014
morrisford
@morrisford
Oct 27 2014 17:29
Well, I've had a good bash at trying to get hifi to something for me and have failed. I start interface and it spins a constant stream of 'Overflowed ring buffer!' out of AudioRingBuffer and little else. The screen shows a login/pw but I don't know what login that would be. Interface looks like it may be trying to connect to 0.211.23.112. That is not a good ip AFAIK. A little help would be greatly appreciated.
Stephen Birarda
@birarda
Oct 27 2014 17:32
@morrisford I’ve seen that IP issue a bit recently - I will try to track that down
David Rowe
@ctrlaltdavid
Oct 27 2014 19:09
It looks like all PR builds on the Mac build machine are failing for some reason?
Stephen Birarda
@birarda
Oct 27 2014 19:11
let me check
which PR are you looking at @ctrlaltdavid
David Rowe
@ctrlaltdavid
Oct 27 2014 19:13
3652 (was manually terminated), 3669, and looks like 3670 is stuck on Mac build.
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 27 2014 19:13
@ctrlaltdavid i had to kill some
the ssh agent is misbehaving
and getting stuck
debugging whether vpn, slave, or what else is causing the problem
David Rowe
@ctrlaltdavid
Oct 27 2014 19:14
Ahh ... doesn't sound good!
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 27 2014 19:33
@ctrlaltdavid should be better - hopefuly remains stable, will keep an eye on it. Your pr is almost ready to pass, however, just noticed theres >400 warnings being spit out
mean, your PR passed
but with lots of warnings
David Rowe
@ctrlaltdavid
Oct 27 2014 19:58
Looks like some problem of the build PC picking up an old(?) version of the ATL ... will need to look into it further, esp. given that the Oculus code also uses ATL I believe.