These are chat archives for highfidelity/hifi

27th
Feb 2015
Lexx
@Triplelexx
Feb 27 2015 00:07
still building ;)
Jason Hawks
@nbq
Feb 27 2015 00:14
llol nie
nice
Lexx
@Triplelexx
Feb 27 2015 00:19
hmm, it says 2 items failed, but it managed to get an exe out
Jason Hawks
@nbq
Feb 27 2015 00:19
depends what failed
Lexx
@Triplelexx
Feb 27 2015 00:20
I just see a lot of \Microsoft.CppCommon.targets(132,5): error MSB3073
error MSB3073: if %errorlevel% neq 0 goto :cmEnd
stuff like that
Jason Hawks
@nbq
Feb 27 2015 00:21
well without the specifics I couldnt say, but can you run the debug interface
Lexx
@Triplelexx
Feb 27 2015 00:23
yup, all seems fine. Don't see much wrong
Interface seems happy
Jason Hawks
@nbq
Feb 27 2015 00:23
woot
then thats awesome
Lexx
@Triplelexx
Feb 27 2015 00:24
except for fatal crash at quit. :)
ok, well I'll try again later.
something's not quite happy anymore
thanks for the help
Jason Hawks
@nbq
Feb 27 2015 00:29
welcome as always
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 00:44
Was re-installing on mac os x stack server.. download stack manager - it did its thing downloading binaries. started stack - got assignment client but no domain-server. Attempted to run manually as I have since starting in Sept. Got following.
dyld: Library not loaded: /Users/jenkins/Jenkins/workspace/hifi-domain-server-mac/build-ext/Xcode/tbb/project/src/tbb/lib/libc++/libtbb.dylib Referenced from: /Users/....../Library/Application Support/High Fidelity/Stack Manager/./domain-server Reason: image not found Trace/BPT trap: 5
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 00:45
@OmegaHeron ill fix that shortly
got some changed paths to fix after recent cmake changes
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 00:45
ty
any chance of getting the windows jenkins builds working again too? :)
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 00:50
which aren’t?
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 00:51
Clicking the hifi-gustavo messages here - all the windows build show the xml file (presumably) s3 shows when it can't access a file.
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 00:51
kk will ahve a look
thnx
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 00:51
ty
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 01:16
@OmegaHeron win pr builds fixed, also can you close/open stack manager to get updated domain-server, that’s also fixed
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 01:16
tyvm @murillodigital - all good now
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 01:16
;)
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 01:20
@murillodigital next problem - mscvcp120d.dll is missing from the windows pr builds
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 01:22
ahh shoot
yeah my bad
one sec
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 01:22
no worries :)
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 01:23
k will be fixed on any further builds
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 01:23
ty again :) Itching to try pr 4347
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 01:24
just asked for retest
going afk, @me if you catch something out of order
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 01:25
yup - I saw. Much appreciated!
will do - thanks again.
Leonardo Murillo
@murillodigital
Feb 27 2015 01:25
u bet ;)
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 02:03
@murillodigital now getting missing vcomp120d.dll
Joe Large [Omega Heron]
@OmegaHeron
Feb 27 2015 02:12
I cheated and installed VS 2013 to get on with it.