These are chat archives for highfidelity/hifi

12th
Oct 2015
Anthony Thibault
@hyperlogic
Oct 12 2015 00:41
@MaggieLeber Yeah, something recently broke with edit.js. I think it should be fixed now.
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:36
@MaggieLeber I see a bunch of 404s on that paste
the system will HEAD to know whether asset is in cache or not, and then GET if needed
seems like your requests died on HEAD cause objects where not found
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:37
The texture got a 200 though
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:37
was it already downloaded? it could have been in the cache
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:37
Those other files don't exist...that's interface tapping with a cane to see something that matches the object name
Cache is in interface, right?
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:38
yeah
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:38
And the "reload" button clears cache?
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:39
not sure what that clears, it clears “some stuff” :P but I think some “other stuff” is not cleared
there are some inconcistencies in cache handling
AFAIK
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:40
"Reload content (clears all caches)"
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:40
yeah thats not accurate
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:40
Yuk. Makes degugging nutso
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:40
or at least so I’ve heard
advise you post in the forum
alphas.highfidelity.io
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:40
Yeah, OK.
Is that consdered the bug tracker?
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:42
not quite, I’d just say its a good place to start and get some support
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:43
Well, I don't expect support in alpha. But while C++ isn't in my tech wheelhouse, I'm pretty good symptom observer.
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:45
what I mean is , reporting the issue may either get you feedback from others that are experiencing the same problem or get @cozza13 involved and have him enter it as a bug in our internal tracker
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:45
Ah, edit.js is now working for me. After it crashed interface when I reloaded it. :-)
Linden-style. Oh, dear...
See a bug, wonder if it's reported. :-) Plunge around in unstructured forum.
Leonardo Murillo
@murillodigital
Oct 12 2015 01:47
see, you’re experienced already! :P
Maggie Leber
@MaggieLeber
Oct 12 2015 01:47
I've got seven years in SL, 40 in software.
No, wait...that can't be right.
46 years in software. :-)