These are chat archives for highfidelity/hifi

27th
Nov 2015
NathanAdored
@NathanAdored
Nov 27 2015 08:36
Uhmm..... does anyone know what's going on with the hifi forums right now? I'm getting a blank white page when I go to alphas.highfidelity.io this morning. The rest of the website loads fine, though.
Benjamin Stanley
@HeadClot
Nov 27 2015 08:40
@NathanAdored - I cannot seem to find it on the main site
NathanAdored
@NathanAdored
Nov 27 2015 08:42
Click on your name on the upper right of the page, select Forum from the dropdown there.
Benjamin Stanley
@HeadClot
Nov 27 2015 08:43
ah ok
One sec then
NathanAdored
@NathanAdored
Nov 27 2015 08:51
So, anything?
Benjamin Stanley
@HeadClot
Nov 27 2015 08:51
One sec
@NathanAdored - Nope
NathanAdored
@NathanAdored
Nov 27 2015 08:53
So, blank white page for you, too?
I'm guessing something crashed, and they'll have it back up when they get there and notice it at the start of the business day.
Benjamin Stanley
@HeadClot
Nov 27 2015 09:01
@NathanAdored - Yeah blank page
Hopefully they can get it fixed soon
Davedub
@DaveDubUK
Nov 27 2015 09:53
just checking in on the alpha forum issue - is down for me too...
Judas
@judasshuffle
Nov 27 2015 11:01
maybe the forum just has fluff on the needle?
BillWindwalker
@BillWindwalker
Nov 27 2015 16:07
Greetings everyone just remember no one panic this sort of thing is meant to happen especially when you're testing.
People on OSgrid is watching everything you have been doing on hifi they been talking about it.
Benjamin Stanley
@HeadClot
Nov 27 2015 16:29
That is awesome to hear @BillWindwalker
Seth Alves
@sethalves
Nov 27 2015 16:49
looks like forums came back up?
Benjamin Stanley
@HeadClot
Nov 27 2015 16:51
Yep they are back up